Unitatea secreta Zeus   August 22nd, 2009

 

Sub palaria SPP se afla o unitate conspirata de politie politica, in beneficiul lui Traian Basescu. Aceasta reuneste specialisti din diverse domenii detasati de la alte servicii secrete, inclusiv specialisti in interceptari. Este unitatea la care a facut referire Marian Vanghelie in emisiunea Gabrielei Firea. Sediul acestei unitati strict secrete si necunoscute, pana ieri, este in Palatul Parlamentului. Este unitatea care a realizat inregistrarea discutiilor din Comisia de ancheta a Elenei Udrea si difuzarea selectiva a unor fragmente.

 

 

- actualizat 23 august 2009

 

Noi detalii despre Zeus

 

Pe blog-ul haluci-nation.ro, sub titlul “Interceptarile ilegale din comisia “Udrea” au fost realizate de SPP”, a aparut informatia conform careia unitatea Zeus este condusa de general-locotenent Alexandru Burian, adjunct al Directorului Serviciului de Protectie si Paza pentru activitatea de informatii. Se confirma ca sediul este la Palatul Parlamentului. In prezent, unitatea Zeus este angajata intr-o activitate tipica de politie politica, elaborand “proiectii” pentru luna noiembrie, cand urmeaza sa aiba loc alegerile prezidentiale. Termenul ascunde, de fapt, un studiu realizat si in urma unor operatiuni de supraveghere asupra principalilor contracandidati ai Presedintelui Traian Basescu si cercurilor de interese care ii sustin. Reamintim ca unitatea Zeus a realizat interceptarea sedintei membrilor Comisiei Udrea.

Colonelul SPP Mircea Gainuse de la Sectiunea de Documentare Informativa i-a adresat zilele trecute un memoriu Presedintelui Traian Basescu, prin care semnaleaza ca in general in SPP si in special in unitatea Zeus au fost integrati ofiteri din fosta securitate, specializati in politia politica.

Bugetul unitatii Zeus este de 5 milioane de euro.

 

 

- actualizat 1 septembrie 2009

Conducatorul unitatii Zeus de politie politica

 

Alexandru-Burian
Alexandru Burian

Unitatea Zeus, infiintata in interiorul SPP, destinata unor activitati de politie politica in favoarea lui Traian Basescu si care in prezent se ocupa in special de disputele dintre partide tangente campaniei prezidentiale, este condusa, asa cum am mai scris, de general-locotenent Alexandru Burian. El este absolvent al Academiei de Inalte Studii Militare promotia 1991. Este specialist in arme chimice si, atentie, explozibili. A fost incadrat la Directia de Informatii Militare, fiind implicat in urmarirea traficului cu arme, explozibili si substante periculoase. In scurta vreme, a fost transferat la unitatea militara 962, care in trecut era cunoscuta sub numele mai celebru “doi si-un sfert” din cadrul Ministerului de Interne. Generalul Ardeleanu, zis Vulpea, l-a promovat loctiitorul sau. Printre alte competente care i-au fost incredintate au fost si cele legate de explozibili si substante toxice. Nu am informatii care sa confirme inca faptul ca acesta s-a cunoscut, in trecut, cu Traian Basescu, desi din precizarile de mai sus rezulta ca, prin pregatirea si traseul sau in viata, putea sa faca parte din faimoasa “hora a baietilor destepti”, care se ocupa de comertul legal si ilegal cu arme. Sa admitem, pentru moment, doar ca el a fost predat lui Basescu de generalul Ardeleanu, atunci cand acesta s-a dus cu arme si bagaje spre noul presedinte. In orice caz, la SPP a fost transferat la solicitarea lui Traian Basescu si i s-a dat in  subordine si compartimentul de protectie informativa. Adica fix protectia informativa pe care a asigurat-o unitatea Zeus, inregistrandu-i pe parlamentarii care o investigau pe Elena Udrea, protejatul numarul unu al sefului statului.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

25 comentarii

August 22nd, 2009 at 12:47
andi spune:

Daca asa ceva exista sise poate confirma atunci (in alta tara ma refer) ar trebui sa se nasca un scandal atit de mare incit Watergate ar fi o simpla birfa.cit despre democratie cu astfel de servici ne putem lua adio de la asa ceva .

August 22nd, 2009 at 17:48
Alexandra spune:

Domnule Stanescu,
aveti dovezi in acest sens, sau este doar o afirmatie?
Am urmarit interventia dvs. de astazi, de la Realitatea TV, abia astept ziua de luni……….cred ca realizati ca veti avea un trafic record. De asemenea, aveti grija sa nu va fie atacat blogul……..pt ca noi chiar dorim sa aflam adevarul.
Sper sa nu dezamagiti.
Multa bafta!

August 22nd, 2009 at 18:46
gylgyl spune:

Sa dea Dumnezeu sa aveti dreptate si mai ales dovezi.Poate scapam de acest nemernic.Dar nu pot sa-mi dau seama cum a prostit atata lume,nu cred ca toti sunt idioti,cum de nu-si dau seama ca aceasta vietate care seamana cat de cat cu un om ii prosteste.

August 22nd, 2009 at 19:11
PENTRU ADEVĂR. spune:

DAŢI URGANT, ADEVĂRIL FAPTELOR ŞI DOVEZILE , !!!
ATENŢIE LA BLOG SĂ NU FIE BLOCAT. DE SERVICII, SUPRASOLICITARE, ETC.
ANUNŢI SAU FOLOSIŢI O SURSĂ DE REZERVĂ, CHIAR ZIARUL “ZIUA”.
MILIOANELE CE CURIOŞI DE ORICE FEL, ÎN SPECIAL DROGAŢI, CLONAŢI ŞI MINŢILE SPĂLATE ALE pedeliştilor, PUPINCURIŞTILOR, SUNT CAPABILI DE ORICE SABITAJ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.-

August 22nd, 2009 at 19:15
Dan Badea spune:

sa mori tu?! e aia comandata de patriciu/vintu/voiculescu?

August 22nd, 2009 at 19:38
Marius Mina spune:

Dezvaluiri inandescente bat la poarta Cotrocenilor si a Palatului Modrogan….
De-abia dupa alegerile din 29 noiembrie 2009 o sa realizam pe cine am trimis la Cotroceni in 2004.
Intr-o fotografie mediatizata intens in ultimile 48 de ore s-a creat o mica neintelegere , Mircea Basescu este confundat cu Marele Maestru Nicolae Cristescu.
Mai multe detalii aici:
http://mariusmina.blogspot.com/2009/08/mircea-basescu-confundat-cu-maestrul.html

August 22nd, 2009 at 22:56
dan spune:

Basescu asta e pe acelasi calapod cu alde Hugo Chavez – cred ca noptea viseaza si la unitati speciale care insoteasca alegatorii la vot, in cabine ca acestia sa aleaga in “cunostiinta de cauza”.

August 22nd, 2009 at 23:23
MAYA spune:

Pentru adevatr, TOTUL!!
DATI TOTUL!!
EVENTUAL NU MAI MULT DE O FRAZA PE ZI SA NU SE BLOCHEZE, EVENTUAL DEZINFECTATI-O CU VITRIOL SA NU SE VIRUSEZE !! FOLOSITI LA NEVOIE PORUMBEI CALATORI SAU FLUTURASI !
ATENTIE SPORITA LA SURSELE DE REZERVA ; POT FI RESURSE ! SERVICIILE ,POT FI DESERVICII !
DROGATII, ,CRETINEII, INDOBITOCITII , SONATII…ASTEAPTA MAREA REVELATIE ….sau REVOLUTIE ????

August 22nd, 2009 at 23:40
MAYA spune:

ALO! !!! TOVARASI !!! SECU ??/
Acum invatati sa cititi ?? La “Stefan Gheorghiu “ce-ati facut???

August 23rd, 2009 at 02:52
Marius Mina spune:

Informatii suplimentare preluate de la Ioska dezvolta putin identitatea acestei unitati secrete a SPP. Condusa de general-locotenent Alexandru Burian, adjunct al Directorului Serviciului de Protecţie şi Pază, pentru activitatea de informații – mai pe româneşte, omul coordonează Internele din SPP (adică cei care fac “treburile murdare”). Evident că sediul acestei subunităţi se află la Palatul Parlamentului, adică în chiar sediul central al SPP. După câte mi-a spus un băiat din această subdiviziune, sumele puse la dispoziţie sunt nelimitate şi că rolul lor e acela de a pune cap la cap toate informaţiile venite din teren (evident că se colaborează şi cu alte servicii) şi să facă “proiecţii” pentru luna noiembrie.

August 23rd, 2009 at 07:33
vladescu spune:

O informatie foarte interesanta care, aprofundata, ar putea zgudui serviciile secrete din temelii. Si, o data cu ele, s-ar putea clatina inclusiv Palatul Cotroceni. Din pacate, acest site e prea putin vizitat si nu sunt multi cei care afla despre dedesubturile tarii in care traim, despre papusarii societatii romanesti, minciuna si adevar etc. Domnule Rosca, nu v-ati gandit sa mai scoateti pe piata o publicatie adevarata, de care sa se teama smecherii din aceasta tara si pe care sa o gasim la chioscurile de ziare?

August 23rd, 2009 at 18:48
marian spune:

Chestia cu Masoneria e de mult studiata si demascata in toata lumea,inclusiv la noi.Cititi :
-DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre modul în care FRANCMASONERIA caută să distrugă ROMÂNIA
ing. Viorel Rosu,dr. Camelia Rosu ;Editura ANANTA,1997,precum si cele din bibliografie:
1. Radu Theodoru, “România ca o pradă”, Ed. Alma, 1996
2. Jan van Helsing, “Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul XX”, Ed. Alma, 1996
3. “Texte care au zguduit lumea”, Ed. Moldova, 1995
4. Alain Lallemand, “Organizaţia”, Ed. Aurelia, 1997
5. Ion Costin Grigore, “Cucuveaua cu pene roşii”, Ed. Miracol, 1994
6. “Protocoalele înţelepţilor Sionului”, Ed. Alma, 1997
7. Mitropolitul Irineu Mihălcescu, “Francmasoneria”, Bucureşti, 1941
8. “New Age – Mişcare ocultă îndreptată împotriva religiei creştine”, Bucureşti, 1993
9. “Satanismul în muzica rock”, Ed. Izvorul luminii, 1993
10. Richard Gleen, “Operaţiunea ultrasecretă <>”, Ed. Shambala
11. Gregorian Bivolaru, “Francmasoneria – misterele dezvăluite ale unei gigantice conspiraţii satanice planetare”, Ed. Shambala, 1995
12. Gregorian Bivolaru, “Dezvăluiri senzaţionale referitoare la acţiunile şi planurile satanice ale francmasoneriei”, Ed. Shambala, 1996
13. Onclair, “La Francmaçonnerie contemporaine”
14. Turinez, “La grande peril de notre temps ou la Francmaçonnerie”
15. Bernard Fay, “La Francmaçonnerie et la Revolution Intelectuelle du XVIII Siecle”
16. Iosif de Santo de Colmar, “La Chaine Infernale”, “La Francmaçonnerie contre l’Eglise”, “La Francmaçonnerie désaquée”.
17. Emil Barbier, “Infiltrations maçonniques dans l’Eglise”.
18. F.H.Thiriet, “Aperçu philosophique et historique de la Francmaçonnerie”
19. A. Preuss, “Etude sur la Francmaçonnerie”
20. A. Ralph Epperson, “Noua Ordine Mondială”
-Guverne masonice in Romania,
Intrati pe yogaesoteric punct com si veti ramane cruciti de ceea ce veti citi acolo.
Nu este absolut de loc exclus ca insusi Carmaciul-marioneta sa fie tras de ate de mai marii Masoneriei mondiale care urmaresc sa subjuge toate tarile lumii si sa fie conduse de “Guvernul mondial” format, bineanteles din elita masonilor.

August 24th, 2009 at 05:26
alex spune:

daca basescu e dictator,mai bine o dictatura luminata decat o democratie condusa de cateva mii de prosti. daca basescu e hot, mai bine un singur hot ca oricum fura mai putin decat miile de capuse care au invadat guvernul, parlamentul si toate institutiile statului. pana la urma singura vina a lui basescu este ca a inselat asteptarile cohortelor de hoti care l-au ajutat sa iasa presedinte si care acum se simt pacaliti in asteptarile lor ca nu au ajuns chiar toti la cascaval.de aici si pazderia de tradatori care i-au intors spatele si au trecut la inamic pe motive de democratie…care au reusit sa saboteze toate actiunile presedintelui,sa le duca in derizoriu si profitand de o constitutie care e asa cum e,sa-l tina prizonier la cotroceni si cand au avut ei chef chiar sa-l suspende . la alegeri o sa vedeti ca toate aceste sondaje de opinie care pot fi corecte acum,[cand exista un puternic trend anti-basescu si chiar votantii lui cei mai fideli au teama sa-l sustina pe fata si spun orice altceva] la alegeri se vor schimba si toata liota de candidati va tipa in gura mare ca s-a furat votul . acestora eu le urez opozitie usoara si constructiva.

August 24th, 2009 at 07:01
ema spune:

Ma faci sa rad! Tu vorbesti care ai fost informator al securitatii! Sunteti toti securisti si de voi am vrut sa scapam in ’89…dar se pare ca nu am reusit. Va intereseaza doar banii pe toti asa ca scutiti-ne cu marile voastre descoperiri. Sunteti disperati sa-l radeti pe Basescu dar de ce va este frica nu o sa scapati. Mai inventati niste televiziuni si ziare ca si asa nu izbanditi numai cu realitatea si antenele. Sper ca odata sa dati socoteala pentru tot ce ne-ati facut de atatia ani.

August 24th, 2009 at 13:11
eu spune:

Hai ba securistule lasa-ne cu Marean Vanghelie, mai da un sarci pe goagal poate itit vin idei mai bune…

August 24th, 2009 at 21:26
Dache spune:

Iata unde a ajuns aceasta tara ! Si asta cu ajutorul acestui popor prost si tembel! Eu n-am de unde sa stiu cine are dreptate: este o intoxicare de presa sau dvs aveti dreptate. Pe mine ma ingrozeste ante pronuntarea. Vad aici pupincuristi ai lui Basescu si contestatari duri ai dvs. Saraca tara! Ceea ce este absolut sigur este ca o ducem din ce in ce mai greu. Daca aveti probe, dati-le domnule Stanescu! Daca nu cereti-va iertare si retrageti-va din presa. Nu actualii politicieni sunt de vina ci noi cei multi care nu stim ce vrem si votam in necunostinta de cauza sau ne lasam condusi de sentimente adesea gresite.

August 25th, 2009 at 01:13
HELLO GIRL spune:

SPER DIN TOT SUFLETUL MEU DE OM TANAR SI CARE INCA MAI SPERA INTR-O VIATA MAI DECENTA IN ROMANIA ASTA A NOASTRA, DISTRUSA DE PROSTI, TARANI , COMUNISTI INCULTI, FRUSTRATI,ETC ….SA DISPARA TOTI HOTII ASTIA COMUNISTI DE LA PUTERE..SPER SA AVEM, NU NOI, MACAR COPII NOSTRI, SANSA SA AIBA LA PUTERE OAMENI CAPABILI CARE RIDICA STAFETA ROMANIEI ACOLO UNDE TREBUIE, CARE SA O MOTIVEZE SI SA O ADUCA INTR-UN PLAN POZITIV DIN MULTE PUNCTE DE VEDERE IN PLANUL EUROPEAN MACAR…SPER SA NU MAI FIM SCALVII EUROPEI, SA FIM MAI BUNI SI MAI PUTERNICI…FARA BASESCU, FARA ILIESTI, FARA VANGHELISTI, FARA RROMI CARE ISI FAC DREPTATE IN COMUNITATILE LOR CU ARME SI CUTITE, FARA UNGURI CARE DORESC SA COTROPEASCA O BUCATICA DIN TARA ASTA…FARA TOTI ACESTI PARIA AI SOCIETATIIV NOASTRE, FARA HOTIA ASTA CARE TREBUIE SA IA O PAUZA LUNCA….AM FI TOTI MAI BUNI…TARA ASTA TREBUIE SA PRODUCA, NU SA CONSUME SI ATAT…NU SA CONSUME DOAR CE I SE SERVESTE DIN MANA…NOI, CEI TINERI, APARENT FARA NICI O PUTERE SI NICI N CUVANT TREBUIE, CHIAR DACA PARE IDEALIST, TREBUIE SA LE DAM UN PUMN IN BOT CU TOT RESPECTUL ACESTOR FOSILE, MORTACIUNI SI CADAVRE ALE FOSTULUI REGIM….SA II LASAM FARA REPLICA SA LE DAM IGNORE- DELETE-CANCEL…LA TOATE PUTORILE INTRETINUTE DE ACESTI TARANOI PUSI IN FUNCTII INALTE…CARE NU NE FAC DECAT RAU, NE DISPERA SI NE CALCA IN PICIOARE TOATE DREPTURILE SI CHIAR SI PUTINA AIA LIBERTATA CASTIGATA LA DERANJUL DIN ’89…..TREBUIE SA FACEM ORDINE PRINTRE MONSTRI ASTIA CARE AR TREBUI TINUTI LA MUZEUL ANTIPA….IN FORMOL…

August 25th, 2009 at 16:21
ciresica spune:

bai fratie, asta e doar o mica parte. ati vazut voi ciine sa lase ciolanul ptr altul? nu vor pleca niciodata, iar noi ne vom face datoria sa-i lasam acolo linga os pe marele bulevard cum spunea un ciocoi zilele trecute. ptr cei din tara un singur sfat, ori actionati ori va carabaniti. nu aveti nici o sansa singuri, cititi trecutul ca sa stiti cum sa acionati in prezent/viitor

August 29th, 2009 at 21:13
mihai spune:

D-le Stanescu,nu voi inceta nici o clipa (pt.ca nu pot face altceva decat votul si acesta este la 5 ani) sa va rog sa nu abandonati aceasta importanta(dar si periculoasa) activitate.Este singura noastra speranta sa scapam de acesti infractori specializati.SA NU UITAM CA SPERANTA MOARE ULTIMA ,DAR TOTUSI MOARE.

Septembrie 2nd, 2009 at 02:47
panaite constantin ion spune:

Domnule Rosca Stanescu sunteti un observator fin al culiselor scenei politice romanesti incepand de pe vremea primului secretar al PCR si continuand cu subalternii acestuia: ION ILIESCU, EMIL CONSTANTINESCU,TRAIAN BASESCU si cei ce le vor urma , sincer determinati-l pe PAPUSAR tatal tuturor inclusiv al lui TRAIAN BASESCU sa fie propulsat pe esicherul politic inainte de 22 noiembrie 2009 un om adevarat , un personaj nou care sa fie votat de catre intreg electoratul si cu siguranta va fi votat pentru ca poprul cu drept de vot S-A SATURAT DE activisti de partid, de profesori universitari si marinari dechizati in Presedinti de stat , PAPUSARUL care a hotarat ca ILIESCU sa devina presedinte in 1990 , daca nu exista INVENTATI-L …numai sa apara CEL CE VA VENI … pentru ca sigur EL EXISTA …

Septembrie 2nd, 2009 at 15:51
Scorpio58 spune:

Dear HELLO GIRL, Nu stiu ce ai cu taranii – eu tocmai m-am facut “taran” anul asta, cultivand rosii, ardei, castraveti, salata, dovleci, etc pentru folosinta proprie… Taranii nu au vreo vina pentru ce se intampla de vreo 70 de ani incoace… Ideea este, daca vrei, ca nu suntem singuri pe lume – ca dovada, cele 20 de miliarde imprumutate cu atata “larghete” de conducatorii nostri actuali, ce se vor transforma in cel putin 30 de miliarde pe care va trebui sa-i dam inapoi – noi si cel mai probabil, copiii nostri… Eu sunt mult mai mult preocupat de ce se vede de afara – America – in sensul ca, daca familia Basescu e chiar o famiglie, putem avea parte de bombardamente ca-n Irak, in numele luptei contra terorismului… Asta, da, chestie nasoala…

Septembrie 5th, 2009 at 08:16
ion spune:

panaite,

papusarul lui iliescu este kjb,
al celorlalti doi ?

Septembrie 5th, 2009 at 13:02
panaite constantin ion spune:

domnule ion , KGB ???!!! , wrong answer , pentru ca , la fel ca si Securitatea s a desfiintat , cat despre papusarul celorlalti 2 o sa-l aflam in curand nuneaparat cine este ci prin ceea ce va face si anume cei 2 vor deveni istorie…