Noi detalii despre Zeus   august 23rd, 2009

 

Articolul a fost integrat in materialul „Unitatea secreta Zeus”.

http://www.sroscas.ro/site/2009/08/22/unitatea-secreta-zeus/

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

5 comentarii

august 23rd, 2009 at 14:30
Marius Mina spune:

„Invidiosii” spun ca bugetul unitatii speciale SPP este „fara numar, fara numar”…

„După câte mi-a spus un băiat din această subdiviziune, sumele puse la dispoziţie sunt nelimitate şi că rolul lor e acela de a pune cap la cap toate informaţiile venite din teren (evident că se colaborează şi cu alte servicii) şi să facă „proiecţii” pentru luna noiembrie.”

august 23rd, 2009 at 14:34
Marius Mina spune:

Off topic dar interesant , Ovidiu Ohanesian vine cu cateva detalii pentru „solutionarea” cazului Ridzi , care din informatiile mele , este o regie o productie a casei de filme si sforareli, Elena Urea .
O informatie cel putin interesanta face lumina in cazul executiei sumare a fostei ministrese Monica Ridzi. Surse din cadrul PDL relateaza ca aceasta a fost victima luptelor intestine din partid. Totul s-a facut cu ajutorul nemijlocit al Serviciului Roman de Informatii.
„SRI a fost prezent continuu langa Monica Ridzi prin intermediul fostului sef al Directiei de Protectie Interna generalul in rezerva Ion Maranda, angajat consilier personal al ministresei inca de la inceputul mandatului acesteia la Ministerul Tineretului si Sportului. Cine l-a adus pe Maranda la dreapta dansatoarei, nu se stie. Cert este ca urmasa acesteia la conducerea ministerului, Sorina Placinta l-a indepartat in graba pe valorosul consilier SRI. Generalul Maranda a fost subiectul mai multor scandaluri de presa, incepand cu Rapirea din Irak si culminand ca scandalul Narcis Daju de la Directia SRI Gorj, ofiterul SRI infiltrat in presa locala. Se pare ca destituirea generalului Maranda din functia de sef al Directiei de Protectie Interna din cadrul SRI a survenit imediat ce Narcis Daju a inceput sa-si toarne toti colegii si superiorii gorjeni si bucuresteni care se dedulcisera la terenuri si vile in statiunea montana Ranca.-
http://ohanesian.wordpress.com/2009/08/23/ridzi-pitzi-lucrata-de-pdl-via-sri/

august 23rd, 2009 at 15:11
Marius Mina spune:

Pe surse vin informatii despre unul din personajele principale ale telenovelei „Pusca si cureaua lata” ,
Romeo Oitza ,unul dintre acţionarii importanti al Defense, Security and Intelligence CO – Desintco SRL, firmă la care a fost acţionar şi Mircea Băsescu până mai ieri. Pe lângă această calitate, el mai este şi reprezentantul în România al companiei americane Navigator Development LLC, dar şi preşedintele patronatului companiilor de securitate din România.

august 23rd, 2009 at 17:33
TraZZZnetul GetoDac spune:

NU DEGEABA S-A RE’FORMAT F.S.N.-ul … IATA CA S-A AJUNS LA VECHILE PRACTICI SECURISTO-COMUNISTE ! ALTI ACTORI ACEEASI SCENA .. PRACTICILE SIMILARE ! ABIA ACUM SE VA VEDEA … CAT DE TARE ESTE DEMOCRATIA IN ROMANIA , TARA DOMNIILOR VOASTRE ! DAR SA NU UITAM NICICAND .. CA BIATA DE EA DEMOCRATIA – PETICITA SI INSAILATA CHIAR SI CU ATA ALBA … E RE’FORMATA DE 20 DE ANI ACEEASI SPECIALISTI IN MANIPULATIE SI MINCIUNA .. OAMENI CARE NICIODATA N-AU CEDAT PUTEREA .. DECAT NUMAI CU VARSARE DE SANGE ! SI ASTA SPUNE TOTUL ! REVOLUTIA DRESATA DIN ’89 .. AU FACUT-O INTAI SI MAI INTAI PENTRU EI …

august 23rd, 2009 at 20:33
eugenb spune:

Ar trebui sa spuneti ca blogul pe care se gaseste denumirea de haluci-nation.ro se gaseste pe sit -ul http://mariusmina.blogspot.com/2009/08/mircea-basescu-confundat-cu-maestrul.html unde fratele lui Basescu era confundat de unii cu un Mason de marca.