Ii acuz public pe fratii Basescu   august 24th, 2009

 

srs_edit            Ca jurnalist, nu am avut cum sa raman indiferent, in momentul in care am obtinut primele indicii ale unei operatiuni la nivel inalt, extrem de periculoase pentru siguranta nationala. Marturisesc ca, in urma cu cateva luni, am crezut ca sunt victima unei intoxicari. Devenise evident, prin intregul meu comportament public, faptul ca sunt hotarat sa merg pana la capat in demascarea Presedintelui Traian Basescu. Afirmasem de multe ori, in mod insistent, ca acest personaj este nociv pentru tara. Si ca el se manifesta, in realitate, ca un dusman al democratiei. Erau si sunt foarte multe persoane care cred – si, pana la un punct, este justificat sa faca acest lucru – ca resentimentele mele fata de Traian Basescu sunt si, sau in primul rand, de natura personala. Din motivele de mai sus, am fost probabil ales pentru scurgerea initiala de informatii. Evident, nu-mi voi dezvalui niciodata sursele. Acum am decis sa fac publice cele mai multe informatii pe care le-am obtinut. De ce acum? De ce nu am facut acest lucru in lunile precedente? De ce nu am asteptat campania electorala? Si cum am de gand sa procedez in acest caz, in continuare?

            Este de la sine inteles ca am avut acces la unele informatii si la unele documente strict secrete. Ar fi trebuit sa inchid ochii? Ar fi trebuit sa-mi denunt sursele? Fiind vorba de un interes public, am decis sa imi asum raspunderea. Documentarea, atat cat am putut-o face, a fost extrem de anevoioasa. In definitiv, nu dispusesem initial decat de un capat al firului si acesta, ultrasecret. Asa cum am fost supravegheat in trecut, sunt si astazi supravegheat. Am fost silit sa trec prin foc, cu canistra de benzina in mana. Pentru a obtine atat cat am obtinut. Fara sa am pretentia ca stiu suficient de mult, istoria pe care o prezint este, in acest moment, suficient de concludenta pentru a nu mai fi ascunsa. O pun pe piata, in speranta ca ceilalti jurnalisti de investigatie vor actiona, ducand cercetarile mai departe. Daca se poate, pana la capat. Fiind vorba de implicarea sefului statului roman, am mai multa incredere in colegii de breasla decat in institutiile statului, care se afla sub controlul acestuia. Daca as fi continuat de unul singur, completarea documentarii ar fi fost mult mai dificila. Tainuirea adevarului ar fi fost mai chinuitoare. Iar plasarea pe piata a unor asemenea informatii in campania electorala ar fi putut fi privita cu mai mult scepticism. Doresc, chiar daca este vorba de Presedintele Romaniei, sa scot acest caz de sub incidenta luptei politice.

            Incepand din acest moment, sunt convins ca devin tinta unor mari diversiuni. Am experienta in acest sens. De doua ori m-am aflat sub ancheta, ca urmare a unor decizii prezidentiale. Prima data, in 1993, cand am demonstrat ca, prin debarcarea lui Petre Roman, Ion Iliescu a dat o lovitura de stat. Si, din nou, in 1995, cand l-am acuzat ca s-a facut vinovat de genocid in decembrie ’89 si ca in anii studentiei sale la Moscova a fost racolat de KGB. In ambele situatii, am fost silit sa ma apar in Justitie si am castigat. In ambele situatii, m-am aflat sub asediu. Inclusiv sub asediu mediatic. Pentru ca, prin serviciile secrete, sefii de stat pot activa nenumarati ofiteri, acoperiti sub profesia de jurnalist. De aceea, ii anunt pe toti ca voi fi atent la toate intrebarile „cu talc”. Nu voi raspunde decat la cele facute cu buna credinta. Si cu aceasta paranteza, sub forma unui editorial, anunt ca ii acuz public pe fratii Basescu de legaturi ilegale cu o organizatie terorista. Unul a facut iar celalalt a acoperit.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

74 comentarii

august 27th, 2009 at 18:44
Neica NIMENI spune:

dan1111 pot sa-ti spun ca esti un mare BOU? Mai dobitocule mai, ia uita-te ce rahat de text ai scris tu! De fapt ai dreptate cand spui <>Da, asa este, ca si tu esti unul dintre ticniti, dar unul dintre ADEVARATII TICNITI. Ia uitat-te mai agarici ticnit, ce ai scris in 2/3 din text si vezi daca esti sau nu, TICNIT? te-ai uitat sau nu? Ia zi tu singur cum esti? Apoi in ulltima parte iti etalezi apetenta de pupincurist si pui intrebari cu care vrei sa incetosezi vederea oamenilor de buna credinta.Pe cine ii crezi tu prosti?Uita-te ce nedumerit esti tu frate cu privire la faptele mafiotului de mircea basescu, si ce intrebare pui!…(vezi paranteza). NU!(analfabetule, nu a desfasurat nici o ACTICITATE, ai dreptate,NU.). A intrat cu 30% actiuni intr-o societate alaturi de alti granguri ,,sus pusi” de baselul si controlati de el, pentru ca aveau planuri bine gandite, cu intentia sa desfasoare ACTIVITATI hotesti in dauna statului, mai corect a fraierilor care fac parte din acest popor chinuit. Va deranjeaza pe voi toti, pupincuristii lui base ca au fost la timp descoperiti si demascati, si din acest moment barca marinarului a inceput sa ia apa. Mai agarici, tu ai auzit de dictonul asta-,,Bona intuie, pro facto est „(buna intentie are valoare de fapta)? Ei, asta spun toti ciutacii si ciuvicii! Nu o mai face pe desteptul si nu ne mai da tu lectii, ma minte bolnava, ia uitat-te in paranteza ce dejectii ti-a excretat creierul dement, care a intrat din decembrie 2004 in colicvatie noroioasa. Reflectii de hamal cu inalta calificare in port. Citeste!
(,, …o informatie de GRAVITATE MAXIMA! toate containerele care se transporta pe un vapor,fie ca contin chiloti de dama,tenisi chinezesti sau pistoale, AU ACEEASI DIMENSIUNE STANDARD, pentru a putea fi depozitate in siguranta pe vas.La descarcare,nu trebuie un utilaj special,nici pentru chiloti,nici pentru arme,ci doar o macara de capacitate mare,care apartin firmelor de operare din porturile respective)”.Sunteti morti Canacheilor !

august 30th, 2009 at 13:42
MARIANA CS spune:

Felicitari d-le ROSCA STANESCU.Va expuneti la riscuri f mari pt a deschide ochii multor romani adormiti.Eu nu cred in diversiune pt ca traiesc intre PD-L-ei de multi ani si stiu la ce se pricep mai bine.Hotie,intimidarea adversarului,manipulare…Am vazut multe si am platit personal faptul ca m-am opus la locale sustinand prin prezenta in caravanele PNL ,campania electorala.Eram oricum din start sortiti esecului pt ca in comparatie cu portocalii care au primaria si care au adus cu masinile asistatii sociali la vot,au impartit pomeni,noi doar ma vorbit cu cetatenii,am facut caravane de masini in fruntea caruia se afla sotul meu.Unul din stafii PDL i-a spus „vezi ca cel din fata pica primul”.Nu ne-a pasat pt ca nu lucram la stat sau cu statul,am vrut doar sa convingem oamenii ca avem nevoie de altceva dupa ce in 12 ani de pdl nu s-a facut nimic in comuna dar pe acestia nu i-a interesat pt ca au fost ordonante prin care au angajat sute de oameni la Primarie care ar fi trebuit sa presteze in folosul comunitatii dar…nu au faut nimic.Unii au luat banii si au intrat apoi in somaj,altii luau doar vechimea si apoi somajul si le convenea.Acesti 300 la un moment dat aveau rude etc.Romanii nu mai au dem,nitate,au numai interes pt stomac sio atat,nu se gandesc la viitorul copiilor lor.Imediat dupa alegerile generale din noi 2008 ,in gupul UCMR(PRIVAT,pro PDL) s-a primit un mail prin care firma sotului meu care livra echipamente de protectie”nu mai este agreeata ca furnizor” fara nici o alta explicatie.Nu ni s-a mai raspuns la telefoane iar cand solicitam sa ni se plateasca restantele ni se repeta „nu sunteti agreeati”.Din ian 2009 nu am mai fost invitati la nici o licitatie/cerere de oferta. ca pana acum.Intr-un judet portocaliu in care ei sunt in cele mai tari afaceri ,sunt ca o increngatura am renuntat la valuri pt moment desi eu am vrut sa chem televiziunea,poate aceasta scoate o explicatie pertinenta.Intrucat eu tin evidente la mai multe firme ,am avut stupoarea sa fiu asaltata de controale si comisii cum nu a mai fost pana atunci,polie economica,garda,ITM,etc ,culmea,numai la firmele care au sustinut altceva decat PDL.SUNT LUCRURI VERIFICABILE.Iata ca intimidarea functioneaza.Desi sunt 4 brutarii in zona ,la doua care au sustinut PRM si PNL au venit controale consecutive inclusiv urmarirea masinilor duminica la 7 seara.Celelalte nu au avut nici o comisie.Sunt multe de spus,este revoltator ce se intampla,au mai fost guverne dar asemenea proceduri securiste nu s-au mai vazut.Din pacate aici asistatii si dependentii in orice fel de primarie vin 100% la vot si decid in continuare.Democratie nu mai exista ,daca nu te supui,vei fi fortat.

august 31st, 2009 at 03:09
TraZZZnetul GetoDac spune:

Stimate domnule Sorin Rosca Stanescu .. va admir pentru demersurile dumneavoastra jurnalistice .. SI VA SUSUTIN .. nu ma dau la oparte de a va spune ca eu chiar si cu domnia voastra am dus razboiae .. dar stric de natura informationala .. IAR EU AM BIRUIT .. altceva doresc a va aduce la cunostinta ! IN ANUL 2004 .. DUPA ALEGERILE PARLAMENTARE SI PREZIDENTIALE .. IN LUNA DECEMBRIE , AM FOST PRIMUL JURNALIST DIN TARA CARE L-AM ACUZAT PE TRAIAN BASESCU (imediat dupa ce a invins -> si l-am ajutat sa invinga punandu-mi viata in pericol) , DAR SI PE ADRIAN NASTASE CA SUNT COLABORATORI AI UNUI SERVICIU SECRET STRAIN .. I-AM ACUZAT CA SUNT KGB-isti. CU ATAT MAI IMPORTANT ESTE ACEST LUCRU CU CAT IN ZIUA DE AZI .. LUCRURILE PAR A SE OGLINDI MAI BINE .. IN PERSPECTIVA CELOR INTAMPLATE PE PARCURSUL TRECERII A CIRCA 5 ANI DE EXERCITARE A PUTERII IN ROMANIA , TARA DOMNIILOR VOASTRE ! IN AFARA DE A VA SPUNE CA E.U. S.I.M.T. E.V.E.N.I.M.E.N.T.E.L.E. , DUPA CARE ETAPA URMATOARE TREC LA COLECTIONAREA DE PROBE .. STITI CUM ESTE CA IN FOTBAL .. DEGEABA ESTI FOTBALIST , DACA N-AI SIMTUL MINGIEI SI SIMTUL FAZEI .. SI ABIA APOI LA INTERPRETAREA DATELOR ! AZI VA SPUN CU CERTITUDINE CA TRAIAN BASESCU ESTE K.G.B.-ist .. perecum si CLONA SA MAI CUTREMURATOARE .. ADRIAN NASTASE – CARE ESTE TOT K.G.B.-ist ! IN ANUL DE GRATIE 2004 POPULATIA ROMANIEI A FOST PUSA IN MOD PARADOXAL SA ALEAGA INTRE DOI MARI INDIVIZI PURTATORI AI APOSTILEI K.G.B.-iste !!! si remarcabil fara a se sufla nimic prin presa acelor vremi ! VA READUC IN OBIECTIV CATEVA NUME DE IMPORTANTA CARE AU FACUT VALVA LA ACEA VREME : THEODOR STOLOJAN ; ION ILIESCU ; ADRIAN NASTASE ; MARIN ANTONESCU ; OMAR HAISSAM ; SILVIAN IONESCU ; BANU OCTAV ; ROTARU CONSTANTIN ; ISCANDARANI … SI AS PUTEA CONTINUA LISTA FARA CA SA MAI SCRIU APOI NIMIC ! F.A.P.T.E.L.E. ACESTORA VORBESC INAINTEA INSCRISURILOR MELE .. DACA LE CUNOSTETI IN ADEVAR SAU DIN DOSARE -> URMARIREA SUBMARINELOR PURTATOARE DE RACHETE NUCLEARE, DIAMANTE ARTIFICIALE CE TREBUIAU INTRODUSE PE PIETELE OCCIDENTALE (in anii de dinaintea Revolutiei dresate din 1989 probabil ca ati auzit de fabrica de diamante de langa Bucuresti unde se lucra in conditii infernale) , FURTUL DE KNOW HAW SI DE SOFTWERR DIN OCCIDENT, APOI PRIVATIZARILE DUBIOASE CU CARACTERUL RAZBOIULUI POLITICO-ECONOMIC DECLANSAT IN ROMANIA .. ETC ! CA O CURIOZITATE … DOMNULE STANESCU .. EU AM SCRIS , IN ANUL DE GRATIE 2000 , PRIMUL ARMAGHEDON DIN ROMANIA … SI ERA INTITULAT „ARMAGHEDON ARHANGHELUL MIHAIL” ! TIN SA VA SPECIFIC ACEST LUCRU PENTRU CA DUPA CE L-AM ADRESAT PRESEI AM FOST MAI MULT DECAT HAITUIT .. S-A URMARIT DISTRUGEREA MEA FIZICA ! TEMEIUL MEU A FOST MAI MULT DECAT POETIC !!! DUPA MINE S-AU SCRIS .. CELELALTE ! VETI DESCOPERI CA FIECARE NUME DIN PLEIADA GUVERNANTILOR ACESTOR DIN URMA CU 20 DE ANI ASCUNDE ANAGRAMA SATAN ! DE LA ACEASTA DESCOPERIRE A PLECAT ARMAGHEDONUL MEU .. SI LA CARE MAI ADAUG ş CORUPTIA , GRADUL DE PROSTIRE A CETATENILOR ROMANIEI PRIN DEYINFORMARE SI INTOXICARE , JAFUL PRODUS IN TARA , FURTUL SI EXPOLIEREA POPULATIEI CAREIA EFECTIV I SE SPALA CREIERUL …ETC ETC ETC ! PUNETI CAP LA CAP .. INFORMATIILE .. SI VETI DESCOPERI CAUZELE CE AU CONDUS LA STADIUL IN CARE SE AFLA AZI TARA CONDUSA DE ACEEASI IPOCHIMENI .. CE AU CALCAT IN PICIOARE PANA SI IDEEA DE STAT DE DREPT ! MISIUNEA LOR DEPASESTE RATIUNILE DE STAT .. SI CONVERG PERICULOS .. SPRE CEEA CE SE CHEAMA .. INTERESE REGIONALE SI MONDIALE PE LINIE MASOCLAXONICA (HE ! HE ! AMUZANT NU?).. INTERESE SIMILARE CU MULT DISCUTATA LOJA P2 SAU PROPAGANDA DUE + INFIINTATA DE OFITERII K.G.B. PE ACEEASI LINIE A FUNCTIONAT SI LICIO GELLI , CEL CARE A DEVALIZAT TREZORERIA FOSTEI JUGOSLAVII !AZI JUGOSLAVIA DEVENIND FRACTIONATA IN REGIUNI CAT UN JUDET ! …………………………………………………………………………… IN ATARI CONDITII .. CE V+AR MAI MIRA FAPTUL CA INDIVIZII SUNT VECHI TRAFICANTI DE ARME , SI IN LEGATURI PERICULOASE CU TERORISTII ? STATUL AMERICAN SI STATUL ISRAEL AVEAU PACT DE TACERE PE PLAN MONDIAL IN CEEA CE PRIVESTE TRAFICUL CU ARMAMENT DE CONTRABANDA .. DAR OFICIAL .. CA SI NICOLAE CEAUSESCU SI FOSTA UNIUNE SOVIETICA .. COMBATEAU TERORISMUL ! STITI CAT ARMAMENT A TRANZITAT ROMANIA PENTRU A AJUNGE PUNCT OCHIT PUNCT LOVIT .. JUGOSLAVIA ? DAR CATE AVIOANE RUSESTI AU STRABATUT CERUL ROMANIEI PENTRU A FACE DESANT SOVIETIC IN TIMPUL RAZBOIULUI DIN JUGOSLAVIA ? VA SPUN EU UN … PARADOX .. AVEAU DREPT DE SURVOL CATE 3 AVIOANE MILITARE RUSESTI .. INSOTITE DE AVIOANE MILITARE DE VANATOARE ROMANESTI ! LA MOMENTUL PERMISIUNII .. CERUL S+A FACUT NEGRU .. SI ZECI SI ZECI DE AVIOANE SOVIETICE .. LA MARE INALTIME AU DEBARCAT IN JUGOSLAVIA .. TOT CE ERA NECESAR UNEI CAMPĂRI CA IN STARE DE RAZBOI .. CU TANCURI , TANCHETE , TUNURI DE MARE CALIBRU , CU TRUPE SPETZNAZ … CU PIESE .. ETC … INCAT SI AMERICANII S+AU SPERIAT GROZAV ! ATI AUZIT DESPRE ASA CVA PRIN PRESA ? V.A. A.S.I.G.U.R. C.A. N.U. ! A FOST TACERE SI .. Q.Q.Q. CU ALTE CUVINTE C.I.T.E.S.T.E. S.I. A.R.D.E. ! VALABIL CA LA ULTIMA PROPOZITIE DIN ARTICOLUL DUMNEAVOASTRA : „Unul a facut iar celalalt a acoperit.”
ASA CA A RAMAS VALABIL …. Q.Q.Q. !!!!!!!……….

august 31st, 2009 at 03:37
TraZZZnetul GetoDac spune:

Q.Q.Q. .. PERMITETI-MI SA ADRESEZ CATEVA INTREBARI PE ACEST BLOG LA DUMNEAVOASTRA ! …………….. CINE ARE INTERESUL SA ACOPERE ADEVARUL DIN DOSARELE SECURITATII .. E VORBA DE ACELE DOSARE ULTRASPECIALE PRIN CARE SE SCRIAU CRUNTELE ADEVARURI DESPRE „POSTA” CARE ERA PRACTICATA PE LINIE MARITIMA .. PRIN INTERMEDIUL VASELOR DE CROAZIERA ? CICO .. FI CEVA ! S-A OCUPAT PRESA „LIBERA” DIN ROMANIA DESPRE ASEMENEA SUBIECTE .. MAI MULT DECAT FULMINANTE ? .. SAU CHIAR EXPLOZIVE ? STITI CATI OAMENI AU MURIT IN TIMPUL DICTATURII COMUNISTE .. TAMAN PE ACESTE „TRADARI” ? CUNOASTETI VREUN CAZ IN CARE QQQ A LUAT FORMA CEA MAI DRAMATICA ? SAU MACAR .. CUM DUMNEZEULUI (APROPOS EU SUNT *ZAMOLXIAN*ZEGETIN*) .. AFLA MAI MEREU SECURITATEA… APROAPE INSTANTANEU .. CONTINUTULMESAJELOR „SCAPATE” PESTE GRANITE IN LUMEA OCCIDENTALA ? STITI CAT „MINEREU DE FIER SI INGRASAMNTE CHIMICE” MAI MULT DECAT EXPLOZIVE .. NU-I ASA ? .. A CARAT TRAIAN BASESCU CU VAPOARELE ? CUM SE FACE CA AVEA MEREU STATII PRIN PORTURI NORD AFRICANE SI VESTAFRICANE ? DAR CAT ARMAMENT A CARAT ROMANIA CHIAR INAINTE DE INTRAREA IN N.A.T.O. (ALTA MASOCLAXONERIE N.A.T.O.+S.U.A. = S.A.T.A.N.+O.U. CA SI TRAIAN BASESCU = CU SATAN BERIA =CU SATAN RABI) NICAIERI ALTUNDEVA DECAT IN VENEZUELA , IN TIMPUL RAZBOIULUI JUGOSLAV ? ATUNCI EFECTIV DEPOZITELE DE ARMAMENT AU FOST E.F.E.C.T.I.V. GOLITE ! SITUATIA ERA MAI MULT DECAT PERICULOASA .. ROMANIA RAMASESE IN MOD DRAMATIC FARA POSIBILITATI DE APARARE .. IN CAZUL UNEI CONFLAGRATII ! ULUITOR NU-I ASA ? ULUITOR-ULUITOR DAR EXTREM DE DRAMATIC ! A FOST CEL MAI MARE PERICOL DESPRE CARE NU S-A SCRIS O VORBULITA PRIN PRESA .. DE HAZ’NA ! DIN PARTEA MEA SI ACUM S.A. N.U. E.X.I.S.T.E. A.R.M.A.M.E.N.T. P.R.I.N. A.C.E.A.S.T.A. T.A.R.A. .. DAR DE CE MAI PLATIM ARMATA ? SI PE MERCENARII DIN TEATRELE DE RAZBOI ? VA MAI ADRESEZ SI ALTE INTREBARI .. DAR … ALTA DATA .. ALEA VOR FI CU TINTA FIXA .. SI TARGET ATINS .. RAMAN IN CONTINUAREA LA LATITUDINEA … Q.Q.Q. ! ! ! ! ! ! ! ! . . . . . . . .

august 31st, 2009 at 08:08
silviu spune:

Revin caci e pericol mare.Ultima ora! De fapt cei cu asa zisa racheta antigrindina faceau exercitii cu rachete si munitie de la Babeni adusa pe filiera Mircea Basescu.Oricum ancheta nu va dovedi adevarul caci va interveni TB si va clasa dosarul. Singura solutie e infiintarea Comisiei „Organ II”.

august 31st, 2009 at 13:33
Neica NIMENI spune:

Domnule Sorin Rosca Stanescu, e adevarat ce spune gura targului? Uite pun si eu aceste randuri aici, si daca stiti ceva dati-ne si noua mai multe detalii; SURSA textului:Ziarul Gardianul(NEWS ALERT-e drept, ca e vorba de un comentariu la un articol). Cu siguranta stiti despre ce e vorba, e imposibil sa NU!
,,” E CULMEA DOMNULE!…

august 31st, 2009 at 23:34
fnsfnsljnfjs spune:

de ce nu comentati modul in care Iliescu si cu Basescu au tratat alegerile din nov 2004….ar fi mult mai interesant …nu credeti ?

septembrie 1st, 2009 at 11:25
Ionescu Mihai-Ion spune:

Domnule Sorin Rosca STANESCU,
SA nu va fie teama !
Ati pornit RAZBOIUL cu mafiotii si trebuie sa fie unul BLIZ !
Trebuie sa nu- lasati din PUMNI !
NOI va SPRIJINIM !
Cu stima, poporul ROMAN si ingineru’ de la NaSA

septembrie 5th, 2009 at 14:56
gabi spune:

Buna ziua!
Nu mai am speranta dar asi vrea sa va adresez cateva intrebari despre ceea ce eu denumesc grava disolutie a statului roman, adica despre ceea ce se petrece la Borsa. Astfel, stiu ca sunteti apropiat de PNL, si nu e nimic rau in asta. Am totusi unele rezerve fata de reactia dvs., avand in vedere caceea ce va voi spune are legatura si cu acest partid.
Astfel,
– gravele acte de nerecunoastere a autoritatii statale de la borsa oare au legatura cu faptul ca doi importanti membri ai gruparii Buldozerul sunt fratele, respectiv tatal unui important ofiter DGIPI (Timis)?
– are importanta faptul ca acest personaj foarte influent de la DGIPI Bucuresti este in contact zilnic direct, nemijlocit cui directorul DGIPI, Drajneanu?
– are importanta ca, potrivit serviciilor franceze, acest ofiter figureaza in inregistrarile franceze comunicand activ (si prostesc cu membrii gruparii aflati in europa) si facand trafic de influenta?
-are importanta ca acest personaj a facut trafic de influenta in favoarea fratelui si a tatatlu (primul fiind arestat in cateva randuri)?
– are importannta ca acest individ avizeaza absolut toate achizitiile DGIPI, inclusicele de tehnica de supraveghere?
Hai sa aflam!
Cu respect!

septembrie 6th, 2009 at 22:12
cineva spune:

raspuns lui gabi
Am citit din intamplare comentariul tau la acest articol si fiind un cunoscator al acestei situatii si chiar a personajelor nu ma pot abtine sa nu te intreb cum iti permiti sa faci asemenea acuzatii mincinoase la adresa unor persoane pe care acuma realizez ca nu le cunosti deloc???
– pai daca fratele si tatal acestei persoane ar fi fost membri ai gruparii Buldozerul nu ar fi fost oare arestati alaturi de lotul Borsa? si daca prin absurd ar fi adevarat ce spui tu despre ei si ar fi ei vinovati nu crezi ca fiecare persoana ar trebui sa raspunda pentru ceea ce face si nu persoane nevinovate sa traga ponoasele altora, fie ei chiar si rude???
– daca acest ofiter ar fi fost in legatura cu membrii gruparii sau ar fi facut trafic de influenta si ar exista probe in acest sens asa cum tu afirmi ca vezi doamne ai avea cunostinta, nu ar fi fost oare cercetat sau urmarit penal??? sau poate are el vreo influenta similara presedintelui Romaniei incat sa poti incerca un raspuns cu siguranta rautacios la aceste intrebari???!!!…apropo stii cati ani are?!
– cunosti tu fisa postului acestei persoane incat sa stii cu cine este in contact zilnic direct si ce atributii de serviciu are???
Intrebarile sunt desigur retorice, dar ai putea totusi sa-mi raspunzi la urmatoarea:
– esti doar un frustrat invidios pe familia Timis sau ai vreun interes direct in privinta pozitiei pe care o ocupa aceasta persoana? sau te-a platit cineva sa minti cu nerusinare pentru a-l discredita? sau poate pentru a-i face publicitate?!
In cazul unui raspuns pozitiv iti recomand sa renunti…astfel, nu iti vei depasi niciodata conditia…in cazul unuia negativ, inseamna ca esti doar bolnav psihic si iti recomand sa te tratezi…

septembrie 8th, 2009 at 18:26
dan spune:

iarasi ai facut-o de oaie stanescule … unita e un partid politic si nu organizatie terorista. iar cat a durat razboiul civil, au importat arme de la americani si de la rusi (unii prin intermediul africii de sud, altii prin intermediul cubei). Nu vad cum ar fi reusit mircea basescu sa trimita arme acolo in conditiile astea. Mai verifica-ti sursele stanescule, ca iti pierzi grav de tot credibilitatea cu baloane de sapun de genul asta….

noiembrie 10th, 2009 at 15:43
pacos spune:

În mandatul lui Băsescu au fost făcute tranzacţii de arme către terorişti. Fratele lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a făcut afaceri cu arme în România precum băiatul lui Voronin în R Moldova, autorităţile l-au ocrotit. E suficent sa dai pe google mircea basescu armament l-a lăsat pe Omar Hayssam –singurul terorist dovedit în justiţie să plece din România. SUA şi statele care luptă în Irak şi Afghanistan nu mai au încredere în Băsescu pentru că joacă dublu.

noiembrie 13th, 2009 at 07:05
RUSHINE PENTRU SRS spune:

Ceea ce scrii sau spui are valoare mai mica de zero. Ce bine este ca stim cit de josnic, mincinos si santajist este Nashul Sorin Rosca Stanescu. Normal ca nu ti-este rushine, e ceva prea abstract, dar cel mai bine ar fi sa dispari din lumea publica, pentru ca esti un paduche care propovaduieste tifosul. Dar nici macar asta nu mai poti face, pentru ca stim cine esti