Al doilea comunicat al institutiei prezidentiale   august 27th, 2009

COMUNICAT DE PRESA

(27 august 2009)

 

Traian BasescuREF: Precizari ale Administratiei Prezidentiale pe tema speculatiilor privind transporturi ilegale de armament si legaturi cu organizatii teroriste

 Presedintele Romaniei, Traian Basescu constata ca, în ultimele zile, unii politicieni si persoane asociate acestora desfasoara o campanie de discreditare sistematica a unor institutii ale statului.

 Presedintele Traian Basescu îi asigura pe romani ca institutiile statului au capacitatea de a gestiona problemele care tin de siguranta nationala.

 Presedintele Romaniei a fost informat de institutiile statului cu privire la speculatiile fara legatura cu realitatea lansate în aceste zile.

 Presedintele Romaniei va explica la momentul oportun ce se afla în spatele manipularii politico-mediatice care vizeaza discreditarea statului.

 

 Departamentul de Comunicare Publica

27 August 2009

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

10 comentarii

august 27th, 2009 at 15:09
Marius Mina spune:

Cred ca de bun gust ar fi din partea presedintelui in exercitiu , sa explice toate aceste „intoxicari” dupa ce va deveni „civil” , adica dupa alegerile din noiembrie.

august 27th, 2009 at 15:11
gelu spune:

Stie cineva cu exactitate cit costa???

O tona de proiectile de tun calibru greu sau de mortier pe piata neagra a comertului clandestin, in aceasta lume? Sau o tona de TNT tot pe aceeasi piata? Ar fi bine de stiut la cam cit se ridica cistigurile celor care au exportat mascat citeve mii de tone.

august 27th, 2009 at 15:40
Zeus spune:

Parerea mea, incercand sa fiu cat mai obiectiv. Presedintele Romaniei (oricare ar fi el, de la Basescu, la Geoana, Antonescu….etc.) impreuna cu familia, sunt monitorizati nu doar de serviciile interne, cat si de cele externe (NATO/USA). Un trafic de arme, mai ales catre o tara terorista, facut cu ajutorul Presedintelui (sau familiei) Romaniei ar fi creat o „explozie” cumplita in randul aliatilor nostri si am fi stiu de asta foarte clar pana acum.
Nu marsez nici pe ideea ca SRS a plecat de la niste povesti de Ion Creanga. Poate, pur si simplu, a muscat o nada intinsa de cineva, cu un scop anume.

august 27th, 2009 at 17:20
roma spune:

Sunt sigura ca ceva este adevarat in aceasta problema pe care o vad Grava .Tinand cont ca romnul nu ete deloc invatat sa se informeze de ori ce ,chiar si ca ,in sat s-a furat un teren de catre oamenii legi , care in satul acela e capul lor care gandeste cat de bine sa le fie satenilor.Oamenii in loc sa iasa cu totii la poarta sefului acela si sa-i ceara socoteala ei discuta nelegiuirea pe la garduri pe langa geamuri si prin tranportul in comun…caruta,autotrism,tren,maxi-taxi si pe biciclete iar aceasta problema loata la scara mare e o bataie de joc a tuturor sefilor fata de intreg popor si poporul intra la radul sau in nepasare si delasarea care ne-a adus in aceasta mocirla. Totusi se poate rezolva prin RUGACIUNE, aceasta este sigur o scapare, rugaciunea se poate face si in casa si pe strada si-in transportri,si la serviciu chiar si intr-o sala de consiliu sau de teatru .T.otul este sa doresti dar incer.

august 27th, 2009 at 17:37
stefania spune:

Nu sunt de acord, ca noi toti romanii sa toleram abuzurile familiei Basescu ! Va felicit D-LE SORIN ROSCA STANESCU, pentru curajul Dvs., de a va lua asupra dVS, DEZVALUIRILE ACESTOR <<zisi Conducatori" Nu, nu sunt oameni corecti, au distrus ultima speranta a noastra ! Va felicit, va rog , continuati cu dezvaluirile acestora, poate vom reusi sa ne castigam speranta ! stefi,

august 27th, 2009 at 18:58
cristina55 spune:

Presedintele Basescu se eschiveaza, ca de obicei, atunci cand este vorba de teme extrem de serioase, Aceasta nu este o reactie, este o simpla eschiva, de a da pur si simplu explicatii la ceea ce s-a scris si s-a comentat in mass-media pana acum, adica la lucruri extrem de precise si documentate. Probbail ca mizeaza iar pe ignoranta romanilor…numai ca de data asta, ceea ce se spune este extrem de grav, pt. un presedinte din alt stat normal, adica democratic, toate acestea ar fi dus imediat la demisia lui, ori el, nu numai ca nici nu ia in calcul o astfel de varianta, ci dimpotriva el se gandeste in continuare sa candideze…Sunt doua explicatii dupa parerea mea, prima, ori a reusit si a subjugat toate instittiile statului, care ar fi trebuit sa reactioneze pana acum, nu sa faca joc de glezne, ori el, Basescu, „si-a pierdut uzul ratiunii”, adica nu-l mai ajuta mintea daca-si inchipuie ca o sa-l mai bage cineva in seama, ca si candidat pt. un nou mandat. Daca ar fi rational, dupa tot ce a iesit pana acum la iveala, ar trebui sa-si dea demisia, pt. ca in felul acesta l-ar astepta poate o pedeapsa mai blanda (cu circumstante atenuante), daca nu, probbail ca va fi judecat pt. inalta tradare.

august 27th, 2009 at 19:49
Neica NIMENI spune:

Bravo cristina55, BRAVO!Felicitari, m-ai scutit de a scrie cam aceleasi impresii.Doamne ajuta-ne! Bravo Stefania, jos cu ei! Roma, lasa-ne cu rugaciunile, nimic nu facem. Ceva, gen 21-22 dec. 1989 le-ar trebui la astia care fac democratie dupa bunul plac si dupa interesele lor. Nu cred ca poporul asta va ma putea suferi prea mult bataia de joc. Traian Lukasenko trebue inlaturat cat mai rapid, altfel Romania va fi izolata, datorita regimului autoritarist ce se consolideaza sub politica ocrotitoare promovata de PARTIDUL STAT cu PDL-istii sai virusati.Cine-s ticalosii? Care est PARTIDUL STAT TICALOSIT?…Ce ironie ca HOTII au strigat in decembrie 2004- Hotii!??? Ce blestem pe bietii romanasi! Ce sfidare ca Udrea este azi NUCA TARE pusa de basescu pe masa Paramentului si niste mascarici o pravalesc in fata natiunii cu mainile unui manechin infumurat de o megaprostie dospita de drojdia PDL-ista!??? Dumnezeule,iti vine sa te apuci de urlat!

august 27th, 2009 at 20:39
Mirela Predan spune:

Ce penibil! Deja imi vine sa rad.

http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20090827041150147

august 27th, 2009 at 21:21
Robert Horvath spune:

SCANDAL IN JURUL LUMII !!
ROMANIA A INCALCAT EMBARGOUL ONU ( SUDAN )
La orizont se intrvede un urias scandal international. Pentru a umfla buzunarele
mafiei armamentului si a familiei sale, uriase cantitati de arme sunt transportate ilegal spre Africa. Sub ochiul binevoitor al presedintelui Basescu armele aduc moarte, sange si suferita. Se trimit arme catre Sudan ,Libia, Congo, organizatii teroriste etc. Acum cateva minute am luat contact cu Departamentul de Stat , ROMANIAN DESK, avand ca sef pe A. Sallbie . Voi trimite in curand pe site Rosca Stanescu un surprinzator comentariu pe aceasta tema numit ” BASESCU COMERCIANT AL MORTII”
P.S Nu demult raportul Direcţiei de Siguranţă Militară (DSM, contraspionajul militar) in care se spune „Sudanul este supus embargoului ONU şi embargoului SUA. (…) Afacerile cu armament cu parteneri din Sudan reprezintă o ameninţare la adresa României ca ţară membră NATO şi la adresa relaţiilor româno-americane“, a fost aruncat la gunoi de fratele lui Mircea Basescu .
Robert Horvath ziarist USA devagallery.com.

august 27th, 2009 at 23:29
sandman spune:

Din comunicat se intelege asa: Presedintele e un las si va aparea cind va putea sa mai imbrobodeasca pe cineva. Dezvaluiri nu mai are ce sa faca; ne aducem aminte episodul cu „draga Stolo” cinda zis ca ala e santajat si n-a adus nici o dovada, episodul de la alegeri, din primul tur, cind a zis ca e furat, episodul Ioana Basescu, Mihaileanu, Flota, etc.
Bate cimpii, dl. Presedinte. ACum nu mai apare personal, trimite catelusii la inaintare.