Atacuri la site   August 27th, 2009

Informez pe aceasta cale mass-media, clasa politica si societatea civila ca, in ultimele doua zile, impotriva site-ului meu www.sroscas.ro s-au exercitat un numar extrem de mare de atacuri. Ele au culminat chiar cu blocari ale site-ului, altele decat cele generate de numarul mare de accesari. Daca Administratia Prezidentiala a decis sa declanseze ample investigatii asupra unui presupus complot, solicit extinderea acestora si asupra celor care se ascund in spatele atacurilor impotriva site-ului care a declansat o serie de dezvaluiri incomode pentru familia prezidentiala.

 Sorin Rosca Stanescu

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

9 comentarii

August 27th, 2009 at 14:28
Ion I spune:

Administratia Prezidentiala nu are competenta in a va analiza dumneavoastra traficul.. mai bine apelati la firma care va gazduieste site-ul si prin informatiile confirmate si raportate de acestia contactati politia.

August 27th, 2009 at 15:06
Mirela Predan spune:

Vream sa va spun ca aceste blocari constituie infractiune. Consultati un specialist in IT ca sa verifice server-ele celor care au avut “probleme de constiinta” cu site-ul dvs. de l-au blocat. Si dupa aceea anuntati Politia! Iata ce simplu e:

http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20090827070036104

August 27th, 2009 at 16:07
Vizitator spune:

Chiar ma intrebam de ce nu vad nici un articol in presa pe acest subiect. In ultimele 2 zile acest site s-a accesat foarte greu. La fel si link-rile de la ziua catre sroscas duceau la alte adrese.

August 27th, 2009 at 19:54
Sorina Deleanu spune:

La cate aberatii se scriu aici ma mir ca inca functioneaza. Nu o mai aburii ca “serviciile” saboteaza pretioasele povesti,orice IT-ist mai rasarit poate face ce vrea cu site-ul tau.

August 27th, 2009 at 20:46
eu spune:

cam toate sit-urile se confrunta cu astfel de probleme, iar daca chiar vroia cineva sa-l blocheze pe asta, reusea de mult timp

August 28th, 2009 at 10:39
Tipic ie spune:

Vad ca vati obisnuit sa acuzati pe basesc de orice vise intampla, indiferent cine este vinovat, chiar nu conteaza adevarul petnru dumneavoastra. Nu sunte-ti singurul site ataca, si eu ama avut site atacat care nu are absolut nici o legatura cu politica. Apropo cat valoreaza constiinta in ziua de astazi? Uneori trebuie sa ne gandim ca ceea ce publicam pentru bani in care adevarul nu are valoare influenteaza destinul copiilor nostri si nu in bine. Veti facilita intrarea la putere a tradatorilor neamului prin politica de il da jos pe singurul presedinte care a facut ceva cu adevarat pentru natiunea romana

August 30th, 2009 at 16:11
silviu spune:

Domnule Stanescu! Din stiinta mea “pe surse” avand in vedere dezvaluirile senzationale pe care le faceti ,urmeaza un atac cu DTT la adresa siteului dumneavoastra. Aceiasi substanta adusa ilegakl in tara urmeaza a fi folosita si la neutralizarea emisiunii Sinteze Zilei.

Septembrie 1st, 2009 at 14:49
Leonard Burlacu spune:

Nasule,baga-te in ei.Nu stiu daca iti amintesti,dar am lucrat la “‘Ziua”" si am lansat ziarul pe vremuri.Acum am afacerea mea si singurul lucru care ma sufoca in aceste vremuri sunt baietii care fac afaceri la para-ndarat cu statul.De astfel de performante in business e capabil orice bou in care baietii au incredere.Cert si foarte grav, este ca tara asta e condusa de ceea ce are mai prost si mai rau.Si ne-am cam saturat de asta,iar pe mine ma cam manaca palmele si am regrete ca am pus arma jos in 1989.In rest,sanatate si daca simti nevoia de protectie nu ma ocoli,pentru ca ii cunosc pe astia mai bine decat se cunosc ei.

Octombrie 22nd, 2009 at 20:15
arghir nae spune:

atacurile asupra site-ului le-a dat directia de informatii militare, adica ochii albastri din mapn! pe acest site se spun prea multe lucruri care deranjeaza mafia din mapn, mafia amiralului marin! basescu l-a reactivat pe amiralul marin care iesise la pensie cu ordonanta, luase 2 miliarde de lei vechi plati compensatorii si a fost pus sef in smg! amiralul marin nu a dat banii inapoi din aceste plati compensatorii, nici macar un leu nu a dat inapoi!