Smecherii de ultima ora marca Aurel Cazacu   august 28th, 2009

 

Iata aprobari, dintre care unele sunt cu cantec, date la sedintele Consiliului de Administratie de la Compania Nationala ROMARM S.A., aflata sub bagheta lui Aurel Cazacu:

 – operatiunea de export conform contractului nr. C2.2159/25.05.2009 pe relatia Georgia.

– operatiunea de export conform contractului nr. C2.2063/01.06.2009 pe relatia SUA.

– operatiuni de export conform contract de export nr.C1.1991/ 12.05.2009 incheiat cu firma BEL TRADING & CONSULTING Ltd. – Republica Seyechelles.

semnarea Contractului de Agent Nr. C2.1509/09.01.2009 cu firma AHMED JAFFER & CO. (PVT) LTD.- PAKISTAN.

operatiunea de export conform contractului nr. 0095/GDL/FP-38/24.02.2009 semnat cu firma Pakistan Ordonance Factories si Adendumului nr. 1 privind nivelul comisionului agentului pentru acest contract.

– operatiunea de export conform contractului nr. 0099/GDL/FP-38/30.03.2009 semnat cu firma Pakistan Ordnance Factories si Adendumului nr. 2 privind nivelul comisionului agentului pentru acest contract.

– semnarea Contractului de Agent nr. Nr. C2.1778/24.03.2009 cu firma EASTLAND TECHNOLOGY LLC – SUA.

– operatiuni de export conform contract de export nr.ZVI/GR/904016/ 18.05.2009 încheiat cu firma ZVI a.s. – Republica Cehia

 

 

Mostenirea lui Cazacu

 Fiecare dintre cei doi directori adjuncti ai Directiei Generale Industria de Aparare din Miniterul Economiei dispune de cate cinci functionari dar niciunul dintre acestia nu cunoaste vreo limba straina ori operarea pe calculator.

 Anghel Ruxandra Rodica, presedinte AGA la C.N. ROMARM S.A. si membru in consiliile de administratie la SC ROMAERO SA Bucuresti si Avioane Craiova este persoana desemnata sa conduca in viitor, din umbra, institutia.

 O combinatie ciudata si in ceea ce-l priveste pe Marian Turlea, administrator special la S.C. ROMAERO S.A., director in Ministerul lui Adriean Videanu si aflat in atentia ANI pentru ca a omis sa consemneze informatia de mai sus in declaratia sa de avere.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

9 comentarii

august 28th, 2009 at 15:37
grig spune:

Intrebare:
Poate un presedinte de stat sa sustina ca „nu a stiut” ca au intrat in tara o mie de tone de munitie?
Este posibil deci data viitoare sa intre in tara arme (fara munitie) si el iar sa „nu stie”, apoi si trupe si el iar sa „nu stie”
Cu parere de rau pentru siguranta nationala, Grig

august 28th, 2009 at 22:17
PENTRU ADEVĂR. spune:

Vă rog să vedeţi declaraţia de avere şi interese a domnului Cazacu Aurel . etc. !!!!!!!!!!

august 30th, 2009 at 09:36
cristina55 spune:

Cu atatea documente dezvaluite este explicabil de ce Basescu nu are nimic de spus. Ce ar mai avea de spus in fata atator dovezi clare de mafie, coruptie si crima organizata, toate organizate sub patronajul mafiotului sef – Basescu, care nu s-a sfiit niciodata de cand il cunoastem, sa strige pe unde a apucat – „prindeti hotii!” Eu cred ca ar trebui sa i se ceara de catre parlament sa isi dea demisia, pt. ca numai astfel va putea sa fie judecat. Probabil, ca toti cei care va citesc d-le Stanescu sunt inmarmuriti de ceea ce vad. Oricum este clar pt. toata lumea ca acest impostor nu mai are ce cauta in viata politica si nici nu mai poate fi vorba sa se mai ia in discutie ca ar mai candida la ceva…Probabil ca, unele „surse” l-au informat cu mult timp inainte ca vor urma dezvaluiri grave in ceea ce-l priveste pe el si camarila lui, si de aceea s-a tot „izmenit”, cum ca nu stie daca va mai candida etc. Iar acum este clar motivul pt. care a tacut, pt. ca nu a stiut sigur cat se stie despre afacerile lui necurate, sperand ca mai tine figura cu teatrul ieftin pe care l-a facut tot timpul. Nu va lasati d-le Sorin Rosca Stanescu! Curaj si felicitari!

august 30th, 2009 at 18:35
Neica NIMENI spune:

cristina55 -BRAVO, esti pe aceiasi lungime de unda cu mine, imi place cum pui problema. ASA ESTE-Basescu, NU s-a sfiit niciodata de cand il cunoastem, sa strige pe unde a apucat – “prindeti hotii!” Eu mai zic si altfel:HOTUL striga HOTII! Si eu cred ca ar trebui sa i se ceara de catre parlament sa isi dea demisia.Si sa fie judecat, desigur. Problema e ca nu toti cei care il citesc pe d-l S R Stanescu sunt inmarmuriti de ceea ce vad, pentru ca o parte nu cred si au reactii de sustinere. E drept sunt cam putini, si din ce in ce numarul adeptilor lui base scade.Oricum este clar pt. toata lumea ca acest impostor nu mai are ce cauta in viata politica si nici nu mai poate fi vorba sa se mai ia in discutie ca ar mai candida la ceva…; DAR SA NU NE AMAGIM CU SPERANTE DESARTE, ca nu se lasa el dus usor de la Cotroceni. Nici nu-i pasa, el sfideaza si se intalneste cu carnatareasa ELENA de Plescoi pe litoral, stau in secret la terasa, fac planuri si ies din local in timpi diferiti si pe usi diferite.Pai cum sa ne mai miram noi de atitudinea sfidatoare a Sex simbol carnatarei de Plescoi, cand vedem clar de la cine primeste lectii?!!! Ce conteaza ca toata lumea rade de Romania? Ei sunt mari, Ei sunt tari, si atat!…

august 30th, 2009 at 21:43
silviu spune:

Draga Neica Nimeni!M-a intrebat Guru Bivolaru de tine ! Doresti o cura de urinoterapie?Poate te ajuta cu ceva desi ma indoiesc.Euiti recomand fecaloterapie.E mai compexa.Sigur da rezultate.Exemplu Grig.

august 31st, 2009 at 03:53
Neica NIMENI spune:

Draga silviu(cu s-mic, desigur!) iti dau citatul asta sa-l rumegi bovideule, daca te va duce dovleacul:,,Nu trebuie să vrei nimic altceva decât nimicul care e în tine”. Nu stii tu cui apartine ca nu te-a invatat ala de care imi vorbesti tu. DAR E ADEVARAT, SI TI SE POTRIVESTE, pentru ca atat ai in tine – NIMIC. Esti un hoit, gol la interior. Pe mata a plouat-o in cap cand te-a nascut, cu siguranta si ai ramas cu afinitati si preferinte scabroase de yoghin satanic bivolarian, si de aceia te duci pe la el(din cand in cand, stii tu mai bine, la spirala orgiilor umane).E clar ca daca te-a intrebat de mine, a vazut ca miros prostii ca VOI, de la distanta cosmica. Iar ca sa te poata intreba guru de mine, trebuie sa fi fost la el de ti-a recomandat si ai aplicat pe tine cele doua tehnici terapeutice, pentru ca altfel nu ai fi stiut atat de bine efectul lor. Oricum esti un agarici analfabet, mai invata ceva gramatica si mai vorbim dupa ce cu ,,limba” o sa stai mai bine pe masura ce o bagi prin locurile mai ascunse ale lui pinochio de la TREI COCENI, tot asa cum te-a invatat gurul tau. Hai sictir mai latura sociala!

august 31st, 2009 at 07:58
silviu spune:

Bai Neica! Cu siguranta la scoala nu ai facut mai multe clase decat are trenul fapt care explica de ce ai un IQ mai mic decat numarul de la pantof

august 31st, 2009 at 15:06
valy spune:

TOTUL S-A FACUT CU APROBAREA LUI BASESCU, CSAT, GUVERN, serviciile romane si straine, fara aceste aprobari nu misca nimic in domeniul militar.

septembrie 8th, 2009 at 21:20
Fata de cur spune:

Bai, Silviule, eu sunt ba, Basescu, ha ha am facut o babofonie! Stai ma, handicapatule in banca ta, esti agent acoperit sau ce plescoiu meu esti? De ce te desconspiri?