Valentin Vasilescu a predat caseta fisier video   septembrie 1st, 2009

 

Luni, in jurul orelor 17,30, in emisiunea Danei Grecu, “La ordinea zilei”, solicitat fiind de moderator, a intervenit cu un comentariu Valentin Vasilescu. Acesta a confirmat transporturile de arme despre care am postat pe acest site o dezvaluire. Operatiunea s-a desfasurat in 1997, cand Traian Basescu era ministru al Transporturilor, sub guvernarea Ciorbea. Am semnalat ca, in numai trei luni, a existat un trafic de arme mai mare decat in intreg mandatul guvernamental Vacaroiu. Ei bine, Valentin Vasilescu, care pe atunci era sef serviciu trafic-sol si a fost promovat un an mai tarziu comandant-adjunct al Aeroportului Otopeni, a confirmat existenta acestor transporturi ilegale de armament, monitorizate ulterior si de Oragnizatia Natiunilor Unite. Mai mult decat atat, el a lansat in direct o acuzatie extrem de grava la adresa lui Traian Basescu. Si anume ca l-a informat pe acesta, in data de 9 iulie 1999, asupra acestei situatii, solicitandu-i aprobarea pentru a culege probe. Numai ca probele fusesera distruse, intre timp, din ordinul lui Basescu, de Vasile Tocu, inspectorul sef al Aviatiei Civile, promovat in aceasta functie de liderul PD. Iar Vasilescu, care banuia ca Basescu initiase aceasta distrugere de probe, a inregistrat un fragment al discutiei cu acesta. Baniala lui s-a confirmat, ulterior. Si iata ca probele au reaparut. Pentru ca documentele fusesera copiate de cineva. Confirmand documentele postate pe site-ul meu, Vasilescu s-a aratat dispus sa puna la dispozitia opiniei publice, prin intermediul emisiunii doamnei Dana Grecu, aceasta inregistrare, intr-un moment pe care il va decide singur.

 

Ieri, Valentin Vasilescu a predat aceasta inregistrare Antenei 3. Documentul devine o proba de exceptie pentru ca, imediat dupa aceasta discutie inregistrata de Valentin Vasilescu, Traian Basescu a secretizat toate informatiile legate de aeronavele care au transportat arme de pe Aeroportul Otopeni spre zone interzise de legislatia internationala.

Postez in acest site emisiunea Danei Grecu, „La ordinea zilei”, din 31 august 2009: http://85.9.12.243/a3/watch3.php?year=2009&month=8&day=31&show=la_ordinea_zilei.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

13 comentarii

septembrie 1st, 2009 at 14:09
cristina spune:

ati primit si dvs o copie a inregistrarii? daca da, postati-o pe blog va rugam! daca-i bal, bal sa fie! putem sa constatam toti cu aceasta ocazie cat de relevanta este informatia!

septembrie 1st, 2009 at 14:41
TraZZZnetul GetoDac spune:

ESTE MAI MULT DECAT RELEVANTA .. IL CUNOSC PE VALENTIN VASILESCU … AM „LUCRAT” CU EL … INITIAL FARA A NE CUNOASTE … SI ABIA IN ANUL 2000 AM AVUT ONOAREA DE A STA FATA IN FATA ! E BAIAT SERIOS ! IN PLUS LA MOMENTUL OPRTUN .. POT COMPLETA SI EU … SERIA DE INFORMATII … REFERITOARE LA … EVENIMENTELE SI OPERATIUNEA „TIGARETA II” ! S.I. S.U.B. N.I.C.I. O. F.O.R.M.A. … N.U. E. D.E. G.L.U.M.I.T. !

septembrie 1st, 2009 at 14:51
E.Stratulat spune:

Am citit,am ascultat (emisiuni) despre cei ce ne conduc si am ramas fara cuvinte.Unde mai merge tara asta?Cand vom mai iesi la lumina?Nici copiii nostri nu au nici-o sansa in tara asta.
Oare ne vom mai face bine?
Vine 22 noiembrie si intreb si eu precum cetateanul turmentat „Eu pentru cine votez?” cant toate partidele tac si se complac in aceasta imensa mocirla.Cat de mare poate sa fie nesimtirea?
Puteam sa sa semnez si E.T. pentru ca asa vom ajunge pentru ei,o sa vrem sa ne dorim sa fim pe alta planeta.
Nu asta e viata pe care mi-am dorit-o pentru familia mea.Ce sanse sunt sa se schimbe? Nici una!
Cred ca va luptati cu morile de vant!

septembrie 1st, 2009 at 15:01
cristina spune:

@TraZZZnetul GetoDac
sunt convinsa ca e relevanta inregistrarea, dar as vrea sa ramana „speechless” acesti „comentatori portocalii” aflati deja in delirium tremens 🙂 🙂

septembrie 1st, 2009 at 15:25
PENTRU ADEVĂR. spune:

NU CRED CĂ E BINE CĂ A PREDAT CASETA TREBUIA SĂ FACEŢI COPIE SI SĂ PASTREZE DÂNSUL ORIGINALUL CUM L-A PÂSTRET PÂNĂ ACUM. ESTE PROPRIETATEA DOMNIEI SALE. AŞA E CORECT!!!!!!!!! DE CE SĂ O PREDEA ??????

septembrie 1st, 2009 at 15:28
adada spune:

Am urmarit de-a lungul timpului evenimentele legate de familia basescu si apropiatii sai. Nu stiu daca se va mai face bine aceasta tara. Nu, atata timp cat vom tolera si ii vom tolera. Traiesc cu sentimentul ca isi bat joc de noi. Nu mi-e de mine.Dar imi pare rau de copii mei. Care e viitorul lor in aceasta tara? Daca nu vom lua atitudine acum, vom fi judecati de ei mai tarziu.De data aceasta sper sa ne trezim si sa fim pe 22 la urne. Sa aruncam aceasta sleahta la gunoi. Acolo unde le este locul.

septembrie 1st, 2009 at 17:06
antonio spune:

ne-ati astenizat cu caseta asta! sa va reamintesc ca din 1997 pana acum a mai trecut un mandat psd peste noi care ar fi scos sigur la iveala ceva nepotrivit contra lui basescu, daca exista? sa-l lasam pe srs in treaba lui si noi sa ne vedem de a noastra ca de inventii din astea suntem satui!

septembrie 1st, 2009 at 18:11
michi spune:

Stim din start ca aceasta caseta nu poate fi total incriminatoare deoarece contine, posibil, doar raspunsul viitorului fost presedinte. Indiferent daca vom asculta candva inregistrarea, demersul jurnalistic al „dlui SoRoS” este laudabil, indiferent de interesele mai mult sau mai putin personale dansului.
Singura parte buna este aceea ca se readuce in discutie subiectul, chiar daca informatiile curg cu tzaraita si niciodata nu vom vedea un Adevarat Tatuc la parnaie, decat cel mult in vacanta fortata in Tailanda
Imi mentin totusi speranta ca acest scandal va reusi sa contureze un tablou in culori vii si ca macar trecutul sa nu poata fi complet mituit, reusind totusi sa ne prinda din urma.

septembrie 1st, 2009 at 22:58
Robert Horvath spune:

CERERE DE EXTRADARE CATRE USA A CETATEANULUI ROMAN TRAIAN
BASESCU.

Luni 31 August, 2009 am avut o discutie cu Cristian Gaginski Ministru – Consilier
( Deputy Chief of Mission ) la Ambasada Romaniei- Washington, DC. Am anuntat
cu aceasta ocazie statul roman ca am cerut ANCHETAREA LUI TRAIAN BASESCU de catra cele mai inalte institutii americane SENATUL si CAMERA REPREZENTANTILOR Am mentionat ca COMPANIILE REPREZENTATE IN ROMANIA DE ASOCIATII LUI MIRCEA BASESCI FRATELE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU ,SUNT COMPANII AMERICANE. IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN , ZIARIST SPECIALIZAT IN INVESTIGATII , PRESEDINTELE UNEI COMPANII DE FILM SI TELEVIZIUNE , REPREZENTANT IN USA AL MEDIEI JAPONEZE SI EUROPENE AM SOLICITAT OFICIAL
(IN SCRIS ) DESCHIDEREA UNEI ANCHETE INSTITUTILOR AMERICANE SPECIALIZATE. (U.S Department of State , Bureau of Alcohol Tobacco and Firearms., FBI, TFI, etc )
 Companiile reprezentate in Romania de asociatii lui lui Mircea Basescu sunt
 GENERAL DEFENSE CORP. USA si NAVIGATOR DEVELOPMENT LLC, USA si sunt licentiate de U.S Department of State si de Bureau of Alcohol Tobacco and Firearms.
BAE Systems, compania din Marea Britanie face obiectul mai multor anchete la nivel international, privind practici ilegale in obtinerea contractelor.Acuzatia principala este ca gigantul producator de arme a facut un obicei din mituirea oficialilor straini, inclusiv ROMANIA IN AFACEREA FREGATELOR.Tinand seama ca BAE Systems este unul dintre principalii contractori ai Pentagonului britanicii vor avea de dat explicatii si comisiilor de afaceri externe si investitii straine din Senatul si Camera Reprezentantilor din SUA.Negocierile cu firma britanica au fost facute de Aurel Cazacu ,partener de firma cu Mircea Basescu fratele presedintelui Romaniei Traian Basescu.
In cursul saptamanii trecute am trimis un material informativ presedintilor comisiilor respective, desvaluind activitati ilegale si am cerut sa apar in fata comisiei.
In scrisoarea adresata senatorului John F. Kerry presedintele Senate Foreign Relations Committee am mentionant incalcarea
tuturor embargourilor ONU si sanctiunilor ordonate prin Departamentul de stat prin trasport ilegal de arme catre organizatii teroriste.( imaginati 100 de camione incarcate cu explozibil strabatand Romania pe ruta Constanta …via Beirut catre Hezbollah ). Faptul ca arma AK- 47 Made in Romania la Cugir a inundat teritoriul african ,aducand moarte si suferita pentru milioane de oameni, dar si milioane in valuta forte pentru mafia Basescu. Si bineinteles faptul ca profitand de lipsa de atentie generala ( nu si a serviciilor occidentalle )presedintele a devenit o umbrela pentru terorismul arab. Faptul ca cel putini 100 de teroristi ( populatia muslima a romaniei este in jur de 80.000) au fost eliberati pe cuvant de onoare semn un petec de hartie in care promit ca ca nu se reintorc in Romania 15 ani de zile. Si actul criminal de a elibera in aceleasi conditii a liderului AL Queda cetatean al ARABIEI SAUDITE avand numele de Musaab Ahmed Mohamed Mujall.
Am reliefat un pericol real si imediat :
Chemarea de curand a sute de studenti ( teroristi) palestinieni penrtu a se reintalni cu miile adusi de Ceausescu. pe vremea lui Ceusescu pentru a pregati
atacurile impotriva tintelelor din vestul Europa, inclusiv baze militare americane.
Am CONTACTAt de curand DEPARTAMENTUL DE STAT ( ROMANIAN DESK ) ,
A, Sallbie pentru a discuta aceste subiecte deosebite de grave.
Doctrina americana este clara. Prietenul teroristilor sau cei care ai ascunde este un terorist. In finalul discutiei avute ,am multumit diplomatului de la Ambasada concluzionand: BASESCU ESTE UN TERORIST CARE VA PRINS SI PEDEPSIT.
Deci titlul acestui comentariu care parea doar o licienta jurnalistica ,are sansa sa devina realitate.
Robert Horvath DEVA New York http://www.devagallery.com 1 Septembrie 2009

septembrie 2nd, 2009 at 00:08
Sorina Deleanu spune:

Am o nedumerire si anume urmatorii:
– presedinte in 1997 era Emil Constantinescu,
– prim-ministru in 1997 era Victor Ciorbea,
– consilierul lui Emil Constantinescu era Mugur Ciuvica,
– sef la SRI era Virgil Magureanu (pana in aprilie 1997) si Costin Georgescu (din mai 1997),
toti cei enumerati erau oamenii cu functii mari si foarte informati in 1997 si care acum nu sunt deloc prieteni sau aliati cu Traian Basescu si totusi nu confirma povestile fostului prm-ist Vasilescu.
Ceva pute aici cu acest individ si am o banuiala ca toata acesta poveste este inca o perdea de fum marca baietilor cara-l „ghideaza” si pe SRS.

septembrie 2nd, 2009 at 12:00
Ionescu Mihai-Ion spune:

Fratilor e groasa rau.Adica ce, tupeistii astia cu tot neamul si parasutele lor(udrea,anastase,ridzi,angelescu, mantale,alina roman,saftoiu,etc) pot sa ne-o faca din nou.
TREBUIE sa ne UNIM si sa-i trantim sa le sara fulgii!!!!!!
Cu stima,
ingineru` de la NaSA

septembrie 2nd, 2009 at 19:27
Marian spune:

Poate lumea nu stie cand Valentin Vasilescu era plimbat de sofer cate 2 ore pe tura de noapte sa se trezeasca din betie.Asta lumea nu stie dar angajatii AIBO stiu mai multe….;)

septembrie 7th, 2009 at 16:05
DECLARATII VIDEO IN SCANDALUL TORPILA BASESCU | www.sroscas.ro spune:

[…] Valentin Vasilescu a predat caseta […]