Nica a confirmat existenta anchetei Babeni   septembrie 8th, 2009

Legat de legislatia care il obliga sa nu divulge partea secreta a dosarelor de cercetare, ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, a recunoscut ca, in ceea ce priveste scandalul munitia Babeni, exista atat o sesizare oficiala din partea INTERPOL Belgia, care se interesa de circuitul unor bani catre retele teroriste, cat si un dosar de ancheta care a fost prezentat Parchetului General. Asa ca, dupa cum afirmam zilele trecute, pisica moarta se afla in gradina doamnei Procuror General Codruta Kovesi. Postez emisiunea “La ordinea zilei” cu Dan Nica.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

8 comentarii

septembrie 8th, 2009 at 13:57
ROBERT HORVATH spune:

ARESTAREA PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU INAINTE DE ALEGERI

NOTA OFICIALA
Consilier
Deputy Chief of Mission ) la Ambasada Romaniei- Washington, DC.                                                                               
                                                                                                Domnule Gaginsky
Va rog transmiteti guvernului pe care al reprezentati in calitate de ministru -consilier urmatorul document. (fragment). El este tradus din engleza. Va rog
deasemenea sa remiteti aceasta nota informativa Comisiei de aparare a Senatului care se ocupa de cazul Mircea Basescu.


Comisia de Aparare
a Senatului Teodor Melescanu.
Domnule Presedinte
Persoana cheie a cercetarilor dumneavoastra este Stefan Minovici.
El este legat de ani de zile de toate contractele intre companile americane interesate de aface afaceri in domeniul armamentului.
Nu demult dansul a organizat RASPF sau THE ROMANIAN- AMERICAN STRATEGIC PARTNERSHIP la care au participat 500 de companii amaricane.
In program se spune :” From new jet fighters to frigate modernization, to new APCs, the country could rapidly use over ten billion dollars in equipment and technology to strengthen its defense capabilities, secure its borders and restore confidence and optimism in its defense forces.’
Vorbind despre aportul companiei sale se spune:
MIC & Associates Romania will assist ITT in selling the AIDEWS pods for the F-16 fighters that Romania will acquire for its revamped NATO member Air Force. It is expected that this contract will be signed in early 2009, and that the country will acquire 48 F-16 by 2012.
AN/ALQ-211(V) 4 AIDEWS

MIC & Associates Romania will assist Raytheon.
In Romania, Raytheon is focusing primarily on the Air Traffic Management Systems, frigate modernization, SCOMAR program, the multiroll fighter program and also the SHORAD – VSHORAD program.

Desi programele sunt promitatoare, in realitate Romania cumpara material invechit de mana doua. Comisionele si contrabanda fiind metoda principala de de a umfla buzunatele mafiei armamentului.

Prezentata cu fanfara activitatea MIC & Associates Romania a intrat in atentia institutilor specializate iar Minovici este la un pas de puscarie .

MIC & Associates
c/o Stefan Minovici
45 Broadway
New York, N.Y. 10006

PENALTY NOTICE

Dear Mr. Minovici:

A Prepenalty Notice („Notice”) copy enclosed, was issued by the
Office of Foreign Assets Control („OFAC”) to MIC & Associates (“Company”) for
prohibited transactions relating to Sudan,
in violation of §§ 538.206 and 538.210 of the Sudanese Sanctions Regulations, 31 C.F.R.
Part 538 (the “Regulations”). Inasmuch as no license or authorization was issued by
OFAC prior to the transactions, they violated the prohibitions set forth in Executive
Order 13067 of November 3, 1997 (62 FR 59989, November 5, 1997 -“Executive
Order”), promulgated pursuant to the International Emergency Economic Powers Act, 50
U.S.C. 1701 et seq. (“IEEPA”). See, §§ 538.206 and 538.210 of the Regulations.

The Notice proposed a penalty in the amount of $11,000 and advised Company of the right to
make a written presentation to OFAC setting forth reasons why a penalty should not be imposed,
or if imposed, why it should be less than that proposed. Such written response was required to
be made within thirty (30) days of the mailing of the Notice.

Adam Szubin
Director
Office of Foreign Assets Control
Printre clientii companiei, reprezentati de MIC in Romania, s-au numarat, potrivit informatiilor de pe site-ul firmei, Bechtel, Raytheon (sisteme radar, de aparare antiaeriana), Romtehnica, Romarm,
Persoana principala de contact este bineinteles …..Aurel Cazacu. La sediul MIC&Associates au fost in vizita, de-a lungul timpului, fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu. Pe site-ul MIC, presedintele firmei, stefan Minovici, apare in diverse fotografii si alaturi de presedintele Basescu, la o vizita recenta in SUA,

Imediat dupa primele desvaluiri facute de Sorin Rosca Stanescu am luat contact cu Ambasada Romaniei din USA. si am anuntat statul roman ca in calitate de cetatean US, am cerut anchetarea companiilor americane legate de scandalul Basescu. . (U.S Department of State , Bureau of Alcohol Tobacco and Firearms., FBI, TFI, etc ) Companiile reprezentate in Romania de asociatii lui lui Mircea Basescu sunt
 GENERAL DEFENSE CORP. USA si NAVIGATOR DEVELOPMENT LLC, USA si sunt licentiate de U.S Department of State si de Bureau of Alcohol Tobacco and Firearms.
In calitate de ziarist specializat in investigatii am trimis articole despre scandal mediei straine, ins pecial Japoneze fiind si cetatean al acestei tari. Am facut comentarii si pe blogurile romanesti.
Spre surpriza mea pe blogul mariusmina.blogspot.com apare un comentariu care poate face lumina in cazul Mircea Basescu.Devenit document, comentariul semnat Stefan Minovici poate trimite la puscarie pe presedintele Basescu ,chiar inainte de alegeri.
„inzestrarea” armatei
AUG 25, 2009
Stefan Minovici August 25, 2009 9:57 AM
TARGUL si Evenimentul de la Constanta a fost precedat de un altul, tot in regia Presedintiei Romaniei, a GEN. CAZACU, a Ambasadei Romaniei din SUA la Washington DC, si a firmei S.I.E. condusa de Stefan Minovici, la News-York. Vezi: ROMANIAN-AMERICAN STRATEGIC PARTNERSHIP FORUM – http://www.mic-associates.com/romanianamerican-strategic-partnership-forum-.html Toate aceste evenimente si targuri pregatesc super-contractul privind achizitionarea celor 48 de avioane americane de razboi, F-16 si F-18 si alta tehnica militara americana de virf, comsionale principale mergind catre Famiglia BASESCU si catre PD-L.
Domnule Melescanu
In consecinta va rog a chema de urgenta in fata comisiei dumneavoatra pe presedintele MIC & Associates
c/o Stefan Minovici
45 Broadway
New York, N.Y. 10006
si pe Vice Presedintele Abdullah Hussain Vice President – Trade and Commerce Abdullah Hussain has been working for MIC & Associates since mid-2004. He is in charge of international transactions in world commodities, under the direct supervision of the President and CEO of Mic & Associates, Stefan Minovici.

Sper ca iinformatiile mele sa fie un pas in plus in aflarea Adevarului.

ROBERT HORVATH USA date de contact :www.devagallery.com Septembrie 8 2009 New York
-Va rog a confirma primirea scrisorii si numarul de inregistrare.

septembrie 8th, 2009 at 14:18
rumburack spune:

nu, nu a confirmat existenta anchetei, ci a spus ca MAI a pus la dispozitie documentatia necesara. sunteti mereu cu un pas inainte de ceea ce se intampla si ne bagati concluzii pe gat cu lingurita. lasati-ne sa gandim si singuri!

septembrie 8th, 2009 at 14:34
Robert Horvath spune:

DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU.

PERMANENT MISSION OF ROMANIA TO THE UNITED NATIONS
Amb. Simona-Mirela Miculescu
Stimata doamna Miculescu
Va multumesc incaodata pentru intalnirea acordata. Am fost impresionat
de atentia si cordialitatea dumneavoastra. Multumesc domnului Morar si doamnei consul Berechet care au participat deasemenea la intalnire. Discutia sa purtat in jurul cazului Vladimir Tismaneanu. Am vrut sa prezint documente noi despre aceasta persoana. Ele pot clarifica opiinile din presa care considera pe TIismaneanu ca agent al securitatii sau chiar spion in slujba serviciului sovietic. Ca urmare a sfatului dumneavoastra am cotactat pe R.Ungureanu, directorul SIE, Dar mesajul meu a ramas bineinteles fara raspuns. Oricum ati promis sa atentionati pe presedintele Basescu ,despre aceasta problema, cu ocazia intalnirii cu diplomatia romaneascca care a avut loc aceste zile. Se pare ca nu ati reusit sa faceti acest lucru. In consecinta va rog a remite Presedintelui Romaniei aceasta scrisoare. Deasemenea va rog remiteti o copie ,membrilor guvernului pe care al reprezentati. V rog cosiderati aceste randuri ca o nata oficiala.
Cu deosebite multumiri.
Va rog confirmatiprimirea scrisorii si numarul de inregistrare.

Presedintele Romaniei.
DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU.
Pentru a nu va rapi din timp trec direct la subiect. Cam cu un deceniu inainte de revolutie Vladimir Tismaneanu a pleacat cu mama sa in Occident. Vorbind la Europa Libera impotriva lui Ceausecu si a familiei sale, el devine un dusman
inrait al regimului. Face o cerere de azil politic in Franta si fiind refuzat face o cerere de intrare in USA . Cererea este deasemenea refuzata.In consecinta calatoreste 4 (patru) ani cu un pasaport care scrie “Republica Socialista Romania” si i se inoieste viza regulat de consulatele romanesti, desi este considerat dusman al poprului. Mentionez ca in acesti ani acordarea de azil politic se acorda automat pentru toti refugiatii din tarile comuniste. Nu exista nici un caz in care un evreu scapat din lagarul comunist sa nu fie admis in USA. Singurele exceptii erau spionii sau cei banuiti de inclinatii extremiste sau inalti demnitari comunisti .
Pentru a vedea intradevar cine este Tismaneanu nu ramane decat a cauta in dosarul acestuia, notele informative ale Serviciilor speciale occidentale adresate Servicilor de Emigratie. Va asigur cu certitudine ca documentele exista si le puteti obtine cu usurinta.
Daca faceti acest demers sa nu al faceti, rezultatul este acelasi. Nu ramane decat sa aparareti la TV si sa recunoasteti ca ati gresit. Poate veti fi iertatat.
Sper sa faceti acest lucru in interesul tuturoror inclusiv al dumneavoastra.
Cu sinceritate.
Robert Horvath cineast USA http://www.devagallery.com 7sept 2009
Va rog a confirma primirea scrisorii . Va rog a araspunde in termenul legal.

septembrie 8th, 2009 at 18:32
Marius Mina spune:

Roberta Alma Anastase nu mai are propriile ei afaceri. Au in schimb, parintii ei, Lorena Carmen si Corneliu Anastase. Prima firma, Alma Exim International Group SRL, a fost infiintata in Bucuresti, pe 5 octombrie 1995, si are drept obiect principal de activitate “Intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale, nave si avioane”. D-na Anasatase demonstreaza ca se pot face bani in Romania fara munitie , armament si tehnica militara .Un obiect de activitate destul de flexibil care poate crea premize favorabile chiar si in lipsa lui Mircea Basescu si fiica D-lui Cazacu de pe lista actionarilor .

http://mariusmina.blogspot.com/2009/09/roberta-anastase-secretul-succesurilor.html

septembrie 8th, 2009 at 21:35
Robert Horvath spune:

BASESCU UMBRELA PENTRU TERORISTII ARABI

Nu demult serviicile secrete si cancelariile occidentale au putut vedea cine este
Traian Basescu – un prieten bun si de nadejde al teroristilor. O celula Al QUEDA extrem de periculoasa care pregatea actiuni terioriste , dupa o filare de doi ani de zile a fost chemata la sediul SIE . Dupa o masa inbelsugata si zimbete pline de intelegere , fiecarui membru i sa intins o bucata de hartie prin care teroristul promitea ca nu se intoarce in Romania in urmatoarele 15 ani. CONDUCATORUL
GRUPULUI ERA UN APROPIAT A LUI BEN LADEN venise dIn Afganistan cu misiunea de a atrage tineri musulmani in a deveni ” suicide bombers ” . EI trebuiau sa fie trimisi in Europa cu scopul de a ucide oameni nevinovati si a creia un nnumar cat mai mare de victime. Liderul celulei era cetatean al ARABIEI SAUDITE avand numele de Musaab Ahmed Mohamed Mujall. Camarazii sai celula se numeau Monir Nabhan, Yousuf Ali Mohamed Al Balushi, Aymen Ahmed Fouad Jadkareem and Asad Abrar Qureshi. La ordinul special al presedintelui Romaniei
Traian Basescu acest protocol al eliberarii este trpetat in sute de cazuri. Oparte din teroristi sau banuiti de a fi teroristi se intorc in cateva luni in timp ce altii continua JIHADUL in Liban, Afganistan sau Cecnia. Multi dintre ei devin agenti sau colaboratori ai serviciilor speciale romanesti. La fel ca si Ceausescu ei devin ARMATA SECRETA A LUI BASESCU . Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta ntentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. Dupa cateva minute, urma sa actioneze de la distanta telefonul mobil, lasat in masina, care, cu ajutorul unui dispozitiv artizanal, ar fi declansat deflagratia. Explozia, care ar fi fost amplificata de rezervorul plin cu benzina al masinii, ar fi provocat un adevarat carnagiu..”pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane ce ar fi infiintate in Romania, cu ajutorul armelor si munitiei la care ar avea acces”. Iata ce declara Traian Basescu. asa numitul aliat al americanilor “Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”, a declarat Basescu.Romania insa este un CAZ UNIC, nemai intilnit niciunde in LUME! Asta deoarece imediat dupa Razboiul Arabo-Izraelian din 1973, Ceausescu apus bazele unor acorduri secrete si a unei FRATII REVOLUTIONARE cu
O.E.P., Miscarile BASS Arabe, cu Revolutionarii Libieni ai lui Gadafi
si cu cei Iranieni, in baza carora “pescadoarele romanesti”
transportau zi si noapte zeci de mii de tone de armamament, inclusiv
asamblarea unor baze de rachete cu raza medie de actiune in Egipt,
Irak si Iran, de de fabricatie sovietica si germana!! Tot in baza acestor acorduri secrete de asistenta militara mutuala, Romania a preluat in pregatire de lupta peste 80.000 de tineri recruti palestininei, libieni, irakieni, sirieni, libieni, etc….O parte din ei s-au intors ca ofiteri si luptatori in tarile lor de
origine sau au primit misiuni de lupta terorista aiurea in Occident
sau pe mapamond Din pacate, Romania a asimilat peste 38.000 de astfel de luptator
arabi, ofiteri de informatii si absolventi de facultati din Romania,
majoritatea preluind cetatenia romana prin casatorie cu romance sau
unguroaice din Romania. Si acum tineti-va bine: peste 3000 dintre
acesti luptatori si ofiteri arabi mai detin grade si funcii medii sau
mari in Serviciile de Informatii ale Romaniei.
Ofiteri ai mai multor servicii secrete romane si americanee, dezvaluie, pentru datele de identificare si ale altor arabi craioveni ce fac parte, la ora actuala, din ceea ce se cheama CELULA TERORISTA HEZBOLLAH DIN CRAIOVA Conform datelor furnizate de serviciile secrete respective, acestia sunt:
“El Rifai Wafic, fratele lui Menhem, nascut la data de 21 septembrie 1969, tot la Adloun, fost ofiter al serviciilor de spionaj palestiniene, are rezidenta in Canada si locuieste in cartierul Craiovean Brazda lui Novac, bl. 15, ap.3, pe numele sau exista 29 de plangeri penale, dintre care reprezentativa este cea care a stat la baza unui dosar penal la IPJ Olt, acuzatia fiind de prezentare de acte false in fata autoritatilor”;
El Rifai Nizar. Var cu primii doi, a fost adus in Craiova de Menhem, in anul 2001. Este nascut in Libia, in data de 12 decembrie 1977, a afirmat in fata autoritatilor romane ca are rezidenta in SUA dar, la o verificare de rutina, s-a dovedit ca, in urma atentatelor teroriste de la 11 septembrie din America, a parasit definitiv continentul american, fiind suspectat de terorism international;
Hajjad Fadi, care locuieste acum tot in Craiova, este si el var cu Menhem si Wafic. Nascut la data de 27 august 1972, in localitatea libaneza Saida, pe numele sau exista sesizari ale serviciilor secrete israeliene de “participare efectiva la acte de terorism in Fasia Gaza”; Cand Ali Safwan Mohsen, membru Hezbollah, a fost depistat in Romania de ofiterii Brigazii Antitero a SRI, acesta a afirmat ca “a fost, o vreme, cazat la Craiova, unde a fost adus de catre Fadi, in locuinta lui Menhem El Rifai din str. Calea Bucuresti, bl.6, ac.2, ap. 16 (Mohsen a facut parte din grupul de comando implicat in deturnarea avionului TWA care lega Atena de Roma, in anul 1995);
Imad Kalak, nascut la 5 aprilie 1973 in Liban, este acum domiciliat in Craiova, str. Rovine, bl. J22, sc.1, ap.3 si detine cetatenie romana, gratie neatentiei politiei doljene care, desi avertizata de SRI cu privire la activitatea libanezului, i-a emis in 13 februarie 2008 buletin de identitate Sute de teroristi pot fi gasiti pe listele de urmarire a serviciilor occidentale sau pe rapoartele servicilor romanesti dar niciodata pe masa bunului prieten al terorii Traian Basescu. Datorita grijii acestuia Romania se afla pe harta caracacatitei lui Bin Laden. Miliardarul saudit Osama ben Laden, banuit a fi autorul moral al atentatelor soldate cu mii de morti Iare afaceri si in Romania, scria, in 2008, saptaminalul francez Le Point. Ancheta revistei franceze situa in Romania intreprinderi-paravan controlate de miliardarul saudit in Europa. UN DOCUMENT DECLASIFICAT AL CIA cita un interviu al lui ben Laden din 1996, in care miliardarul saudit mentiona Romania printre tarile in care are “fundatii de intrajutorare”. ” Numai in Balcani se presupune ca centrele islamice au sprijinit cu fonduri intre 4000 si 6000 de luptatori, majoritatea arabi, noteaza raportul..De asemenea, organizatiile teroriste cu emisari in Romania colecteaza fonduri in urma traficului cu stupefiante, armament, munitie, explozibili, moneda falsa si a traficului de persoane, semnificative in acest sens fiind actiunile derulate de catre PKK si Hezbollah. O parte a fondurilor obtinute are ca destinatie sustinerea in Romania a activitatilor proprii ale organizatiilor teroriste in cauza, restul fondurilor fiind scoase ilegal din tara, pentru sustinerea actiunilor teroriste in plan international.” Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”
Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean.
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o şcoală de pilotaj si deschiderea unei tabere de antrenament in Muntii Fagaras. ( era insusi un pilot de inalta clasa urmand cursuri de pilotaj in Libia lui Gadaffi. se Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate,
face “excursii” în Egipt şi Emiratele Arabe Unite;
se mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite arabi în SUA, prin intermediul firmei sale;
face un profit de 2 milioane de dolari din export de fier vechi;
e condamnat în lipsă, pentru trafic de influenţă in 2008
fuge în SUA, unde se află în vizorul FBI.
Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
La fel ca la Beirut sau Damasc organizatile teroriste actioneaza pe fata. ( aflate pe lista Departamentului de Stat al USA ) sunt inregistrate legal cu adresa si numar de telefon. Altele lucreaza “lucreaza sub acoperirea ligilor islamice si a fundatiilor umanitare sau a altui tip de activitati cum ar fi cele economice. De exemplu, “Hezbollah” ar avea cea mai puternica organizatie din Bucuresti, membrii sai detinand un numar mare de restaurante, fast-food-uri, magazine alimentare si de cosmetice, case de schimb valutar etc. Miscarea de Rezistenta Islamica “Hamas” – ramura palestiniana a organizatiei egiptene “Fratii Musulmani” , detine, de asemenea, zeci de membri in tara noastra. Potrivit SRI, “Fratii Musulmani” activeaza sub acoperirea “Ligii Islamice si Culturale din Romani” (LICR), a Fundatiei Umaniste “Al-Taib” – Romania, a Societatii Umanitare “Semilun” si a Asociatiei “As Salam”, avand filiale in cele mai importante centre universitare precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara. Majoritatea membrilor acestei organizatii sunt studenti care promoveaza ideologia fundamentalist-islamica extremista. Atat “Hamas”, cat si “Fratii Musulmani” au in posesie mai multe imobile, al caror scop declarat este acela de centre islamice, case de rugaciuni si moschei. De aici sunt coordonate si structurile similare de acoperire de la Chisinau. O alta organizatie cu renume de acest gen este “Partidul Muncitorilor din Kurdistan” (PKK sau mai nou KADEK), cea mai agresiva grupare care actioneaza in Romania, fiind de altfel si cea mai numeroasa, cu peste 8.000 de kurzi rezidenti. Rapoartele arata ca, in ultimii ani, mai multe crime i-au avut ca autori pe simpatizantii acestei organizatii. Serviciile occidentale au depistat si piste care conduc catre membri ai “Al-Queda”. Acestia colecteaza bani pe care, prin intermediul unor banci cu sediul in Romania, ii trimit acolo unde este nevoie sa fie finantate actiunile din exterior ale organizatiei.
Activitatile ilegale ale acestor organizatii sunt din cele mai diverse. Potrivit surselor……, unele grupari teroriste, cum ar fi PKK si Lupii Cenusii sunt puternic implicate in traficul de droguri, apeland la rute care trec prin Germania si Olanda. Este cunoscut faptul ca Romania este preferata pentru tranzit de catre imigrantii ilegali implicati in diverse activitati extremiste si teroriste, dati in urmarire generala de catre servicii de informatii din mai multe tari. Totodata exista informatii privind actiuni de extorcare in randul comunitatilor kurde si arabe. Politia romana au descoperit piese si componente ale unor arme nucleare si biologice provenite din Ucraina si din fostele republici sovietice.”
Campurile de antrenament bine ascunse de privirile curiosilor aflate in atentia plina de intelegere a seviciilor dirijate de presedinte se intind ca ciupercile. In anul 2007 apare o stire bomba reluata de media franceza si italiana. In cadrul serviciului de politie din Genoa ( Liguria -nord Vest ) un departament special anti terorist a interceptat o conversatie intre doi teroriti aflati sub filaj,Tunisiaul Jameleddine Ben Mohamed Ben Moussa and Bechir Kaouana care mentioneaza o larga retea de tabere de antrenament Al Queda care pregatesc atacuri asupra Europei de West. Dupa o lunga si vinovata tacere SRI a dat bineinteles un comunicat de presa (de trei randuri,) in care neaga existenta teroristilor.
In acest an legaturile extrem de periculoase cu regimul de la Teheran, ale lui Basescu sunt scoase la iveala de insasi directorul gentiei Internationale pentru Energie Atomica, Mohamed ElBaradei.
Elbaradei a declarat intr-un interviu acordat cotidianului arab Hayat ca majoritatea tentativelor de contrabanda cu substante radioactive se inregistreaza in tari din fostul bloc comunist, printre care si Romania, laureatul premiului Nobel pentru pace considerand ca exista posibilitatea ca organizatiile teroriste sa execute un atentat terorist cu materiale nucleare intr-o ” mare capitala”. Ma tem mai degraba ca grupari ca Al-Qaida sau altele ar putea obtine o arma nucleara, mai degraba decat un stat”, a completat ElBaradei, referindu-se la programul nuclear iranian. Situatia este mult prea grava si orice comentariueste de prisos.
In Romania sunt aproximativ intre 70.000 – 90.000 de muslimi. In orasele pricipale Bucuresti, Constanta, sau Timisoara functioneaza institutii Arabe si Islamice, fundatii, si centre culturale . Un recent studiu oficial american considera, Taiba Fundation ca o entitate extremist islamica sponsorata de Arabia Saudita. Sunt indicii serioase ca expozitia Al QUEDA de anul trecut de la ICR New York a fost organizata de aceasta institutie cu largi ramificatii ale masinii de propaganda islamica. La Bucuresti cenzura a reusit sa ascunda faptul ca expozitia care a declansat uriasul scandal scandalul ICR al carui presedinte de onoare este insusi Presedintele Traian Basescu, a fost o expozitie a cetateanului arab Amwar Ambaki (romanii asigurand doar diversiunea) unul din eroii uriasei expozitii antisemite (10.000 de participanti ) de la Teheran. Desecrarea pe un perete de 9-10 metri a unei menore, simbolul poporului evreu, pe care sa manjit cu sange cuvantul Fuck, a consternat populatia unui oras de 2 milioane de evrei, dar a fost pe placul tuturor antisemitilor din intreaga lume unclusiv a presedintelui roman. Trebue mentionat ca expozitia a fost lasata deschisa dupa inchiderea oficiala anca cateva luni si inchisa imediat dupa succesul vizitei oficiale din Siria.
Scandalul care a izbucnit acum cateva zile a scos la iveala faptul ca fratii Basescu au spart toate embargourile posibile si sanctiunile ONU . Cantitati uriase de arme au curs spre Sudan, Nigeria, Libia, Iordania,etc.
Fiind singur si din ce mai izolat , Basescu incerca o solutie disperata, cea de a intra in zona de influenta araba. In presa politica americana au aparut mai multe articole in legatura cu pericolul reprezentat de larga comunitate araba din Romania. Pe langa oameni muncitori si productivi ea este formata din teroristi ,fosti studenti adusi de Ceausescu. Presedintele Traian Basescu s-a intalnit in timp ce se afla la Ramallah, cu liderul palestinian Mahmoud Abbas.
Presedintele a exprimat disponibilitatea Romaniei de a oferi burse pentru studentii palestinieni, pentru a ajuta la reconstructia teritoriilor palestiniene. Revenirea in masa studentilor palestinieni in Romania va duce la creierea unor noi celule AL QUEDA si intarirea organizatilor teroriste activand deja in Romania. Pentru ca primele atacuri asupra Vestului sunt asteptate in curand ,nu ramane decat revocarea invitatiei. Acest lucru este ateptat sa se intample prin colaborarea serviciului romanesc ,cu cele aliate. Aparitia unei unei coloane arabe intr-o regiune plina de instabilitate a Marii Negre este inacceptabila. Doctrina americana este clara.Cei care se aliaza sau sponsoreaza terorismul sunt terroristi. Atragand animozitatea occidentului,din ce in ce mai izolat, acestuia nu-i ramane decat sa se pregateasca pentru vizita (ce parea confirmata) in Iran. Concidenta face ca aceasta sa fie si ultima vizita oficiala, a lui Nicolae Ceausescu. Sa-i uram deci drum bun.
Robert Horvath New York cineast devagallery.com 25 august 2009




septembrie 9th, 2009 at 10:39
TITI spune:

Am expus un comentariu la articolul ( derapaj sau disolutie ) cu privirie la procurorul DANIEL TICAU ,consilier al procurorului general al ROMANIEI in persoana d-nei Kovesi, in care am prezentat sumar , faptul ca detin un manuscris ” ERORI JUDICIARE SAU CORUPTIE ? „,acesta detine inscrisuri oficiale ce fac dovada coruptiei, controlate si dirijate de procurori politici. Concret DANIEL TICAU a savirsit infractiunile de FALS INTELECTUAL ,FALS IN INSCRISURI si ABUZ IN SERVICIU si a fost cercetat de catre PARCHETUL GENERAL SI D. N. A. IASI ,dar functia pe care o detinea pe timpul cercetarilor penale prealabile nu ” permitea „luarea de masuri.Sa mers in cadrul PARCHETULUI GENERAL, pina la incalcarea ART. 272 indice 2, C. P. doar cu scopul de a se putea emite un N. U. P. la adresa d-lui DANIEL TICAU..Cazul a fost adus la cunostinta PRESEDENTIEI in anul 2006 , de la COTROCENI mi sa raspuns. Deci cind DANIEL TICAU era seful pe tara al D I I CO T ,in perioada de glorie a lui OMAR HAISAM ” , PRESEDENTIA avea in fata ochilor , nu numai memoriul meu , dar si inscrisurile ce dovedeau in clar FALSUL INTELECTUAL COMIS. Cu toate acestea devine consilierul procurorului general. Manuscrisul detine peste 200 paginii, din care 7 pagini sunt prefata, iar restul inscrisuri oficiale.. Deoarece amenintarile la adresa mea sunt din ce in ce mai evidente ma adresez d-vstra domnule S R S cu rugamintea de a ma contacta la nr. de pentru a va putea pune in posesia acestuia.

septembrie 9th, 2009 at 16:45
Va rugam salvati Rosia Montana ! spune:

Domnule Sorin Rosca Stanescu, acum ca santeti „pe val”, faceti ceva si pentru a opri proiectul de la Rosia Montana care este o mare excrocherie pusa la cale de capii PDL.

Circula un zvon „prin targ” cum ca toate aprobarile necesare se vor da de catre guvern impotriva tuturor hotararilor judecatoresti si opinie publice, intr-o mare liniste, pentru a nu stii nimeni nimic, si toti sa fie pusi in fata faptului implinit.

Romania nu va castiga aproape nimic de pe urma exploatarii zacamantului dar va ramane in urma un mare dezastru ecologic.

Daca o sa demarati o investigatie serioasa sant convins ca o sa gasiti legaturi „foarte stranse” intre unii angajati ai firmei Gabriel Resources si oameni importanti din guvern (ministerul mediului, etc).

Va rugam mult de tot nu lasati Apusenii sa fie distrusi !!!
Salvati Rosia Montana !!!

Cu stima,
anonimul

septembrie 10th, 2009 at 23:04
Robert Horvath spune:

ROMANIA REPREZINTA CEL MAI MARE PERICOL PENTRU SECURITATEA STATELOR UNITE. Armele AK -47 AU INVADAT AMERICA. Fabricate la Cugir ele
patrund pe piata americana prin intreprinderile de stat Romtehnica si Romarm.
Actiunile sunt cordonate de Aurel Cazacu, şeful Direcţiei Generale Industria de Apărare. ( a demisionat acum cateva zile ), partener de companie cu Mircea Basescu.

Obama to Seek New Assault Weapons Ban, It would help cut down on Basescu flow of guns !
ABC NEWS

UNITED STATES HOUSE OF REPREZENTATIVES’
COMMITTTEE on FOREIGN AFFAIRS
ASSAULT WEAPONS
Chairman of the House Western Hemisphere Subcommittee Leads
Letter with 53 Members of Congress

THE WHITE HOUSE
PREZIDENT
BARACK OBAMA

Dear Mr. President:
The alarming prevalence of imported assault weapons in the US has put our nation’s police officers at risk. Returning to the Bush 41/Clinton enforcement of the ban on imported assault weapons will protect our brave police forces and all people throughout New York and the United States,” said Rep. Engel.
As a result, the civilian firearms market is flooded with imported, inexpensive military-style assault weapons, primarily from Romania. Importers are also able to skirt the restrictions by bringing in assault weapons parts and reassembling them with a small number of US-made parts. Assault weapon “parts kits” for assembly by individuals are also being imported. ATF has further weakened the prohibition by placing certain extremely problematic assault rifles on the „curios or relics” list, making certain firearms automatically eligible for importation.
Not only is the violence in Mexico already spilling over the border into the U.S., but the prevalence of imported assault weapons in the hands of criminals has made “officer survival” a critical issue for many urban law enforcement agencies.  The Miami Police Department has reported a steep rise in the number of murders and other crimes committed with assault weapons; a Romanian WASR-10 (AK-type) assault weapon was used to kill two Fairfax, Virginia police officers in 2006; a Romanian WASR-10 assault weapon was used in a mass shooting that left eight dead at a mall in rural Omaha, Nebraska in 2007.  The Associated Press conducted an analysis showing that the number of romanians
AK variants traced to crime by ATF has increased from 1,140 in 1993 to 8,547 in 2007. 
We ask that you direct ATF to act in accordance with the 1968 Gun Control Act and return to enforcing the ban on the import of all assault weapons, both those that are fully manufactured abroad as well as those imported as parts.  By restoring these important restrictions, we will be able to help reduce violence here in the United States, while also sending an important signal to our friends in Mexico.  Thank you for your attention to this urgent matter.
Reported by
Robert Horvath New York http://www.devagallery.com Sept 10, 2009