Viata dupa moartea PD-L   octombrie 28th, 2009

 

srs_editDupa ce Traian Basescu va pierde alegerile, indiferent in favoarea cui, incepe cosmarul pentru PD-L. Acest partid, la capatul anului, se va afla in pragul demantelarii. Mai mult chiar, in pragul colapsului. De ce afirm acest lucru? Cum va suporta PD-L catastrofa pierderii alegerilor prezidentiale? Care va fi, ulterior, destinul acestui partid? Viata sa de dupa moarte?

           Partidul la care ma refer a fost parte a FSN. El s-a desprins din nava mama a formatiunii care a preluat activele si pasivele PCR, nu atat din motive ideologice, ci ca efect al unei lupte interne pentru putere intre un pol conservator, pastorit de Ion Iliescu, si unul reformator, condus de Petre Roman. Cei mai proeminenti fruntasi ai PDL-ului de azi, exceptandu-i pe liberalii disidenti, sunt  la origine, la fel ca si Traian Basescu, tovarasi de drum ai lui Iliescu. La fel cum de-a lungul timpului PSD s-a modernizat ca partid, simultan cu evolutia fiecarui activist in parte, si Partidul Democrat a cunoscut o evolutie asemanatoare. Astfel incat, in prezent, ambele formatiuni sunt partide de tip european. Nici PSD, nici PD nu sunt partide istorice. Sunt in schimb formatiuni care au ajuns sa domine viata politica a Romaniei, dusmanindu-se reciproc, ca Abel si Cain. Pornite dintr-un trunchi comun si negandu-se astfel unul pe celalalt. Ce le deosebeste insa? PSD a ramas fidel statutului de partid de stanga si face parte din marea familie a socialistilor europeni. Partidul Democrat, in urma cu patru ani, a decis, dupa o idee a presedintelui Traian Basescu, ca este bine sa sara in cealalta extrema a spatiului politic. S-a dat de trei ori peste cap, precum broscuta din poveste, si din partid socialist s-a transformat in partid popular. Fara sa-si fi schimbat statutul, denumirea, sigla, simbolurile, imnul sau apucaturile liderilor sai. Cum-necum, fiind totusi un partid care are in spate 30 la suta dintre optiunile electoratului, PD-L a fost primit in Partidul Popular European. Poate ca acest demers a fost sprijinit si de liberalii disidenti care, alaturandu-i-se lui Stolojan – ce-i drept, un liberal mai vopsit – au trecut in tabara lui Traian Basescu. Sustinandu-l pentru un al doilea mandat pe Basescu, PD-L, odata cu esecul previzibil al acestuia, va ajunge in pragul dezintegrarii.

           De ce afirm acest lucru? In definitiv, in istoria recenta a Romaniei, cu exceptia PNTCD, au existat si alte situatii in care partidele, care i-au sprijinit pe candidatii pierzanti, au rezistat cu brio depasind esecul cu eleganta, fara prea mari stricaciuni. De ce s-ar intampla altfel in cazul PD-L? Din cauza blestematei reguli a unanimitatii. Sub Traian Basescu, PD-L a devenit o formatiune semimilitarizata. Cu ierarhii clare, ferme, intre care exista bariere de netrecut. Un partid cu privirea indreptata intr-o singura directie. Spre conducatorul sau suprem. Poreclit, nu intamplator, Zeus. Un partid care recita intotdeauna o partitura unica. Ai carui membri, transformati in portavoce, fac intr-o zi anume, fix aceleasi declaratii, indiferent de locul in care se afla si chiar de intrebarile care se pun. Iar deciziile se iau intotdeauna in unanimitate. Aflat la putere, prin cativa lideri PD-L, deveniti ministri, partidul inca prezidential se face vinovat de escaladarea coruptiei pana la limitele superioare de natura a leza grav siguranta nationala. Un nucleu de persoane, care ar putea in viitor deveni o alternativa, este practic inexistent. Cu cativa oameni precum Ioan Oltean nu va veni primavara in PD-L.

           Dupa alegeri PD-L se va rupe. Iar ce va ramane neanchetat si necondamnat va fi mic, mic de tot.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

8 comentarii

octombrie 28th, 2009 at 20:20
xxx spune:

Bine ar fi că ne-am săturat de aceste canalii scurt şi la obiect.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

octombrie 28th, 2009 at 20:33
Robert Horvath spune:

INCHISOARE PE VIATA PENTRU TRAIAN BASESCU

LEGEA AMERICANA SPUNE: “Punerea sub acuzare pentru incercarea de a procura rachete sau exporta “surface-to-air missiles”, aduce o pedeapsa maxima de inchisoare pe viata.
Rachetele exportate de Romarm o instutie a statului roman, au fost considerate de un tribunal american ca o amenintare mortala pentru helicopterele armatei americane din Columbia.
In Octombrie 1997 Departamentul de Stat al calificat FARC ( guerila columbiana ) ca o organizatie terorista. Acelasi lucru la facut si Uniunea Europeana. Pentru intentia de a cumpara si a exporta acest gen de rachete unei organizatii teroriste pedeapsa minima este de
25 de ani. Ea a fost aplicata lui MONZER AL KASSAR,cel mai important traficant de arme din lume., In punerea sub acuzare se spune “Armele romanesti trebuiau sa fie intrebuintate pentru doborarea helicopterelor Apaches si Hawks”. Si au facut acest lucru pe deplin.In acest an media internationala anunta: ” Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. Bogota, citat, intre altele, de cotidianul columbian El Tiempo si agentiile EFE si AFP Anul acesta guvernul columbian a transmis, prin intermediul Interpol, solicitari oficiale (denumite de Interpol “circulare portocalii”) catre statul Roman cerand clarificari privind originea armamentului descoperit in depozitele FARC sau folosit de gherila. Solicitarea a ramas fara raspuns. Intr-o intalnire din 26 ianuarie 2008, care a avut loc in Romania, un “locotenent” al celebrului traficant de arme Viktor Bout, furnizor de baza al FARC, a declarat ca Bout are 100 de astfel de rachete “disponibile imediat”. Declaratia le-a fost facuta unor agenti americani sub acoperire care s-au dat drept membri FARC, Potrivit unui articol publicat recent tot in cotidianul El Tiempo (in care au aparut si actualele dezvaluiri privind provenienta arsenalului FARC), gherila columbiana ar fi reusit sa achizitioneze 20 de astfel de rachete romanesti, capabile sa loveasca avioane sau elicoptere in zbor pana la altitudinea de 6.000 m. Surse oficiale de la Bogota au confirmat ca fortele aeriene columbiene au fost avertizate asupra riscului ca FARC sa detina si sa utilizeze acest tip de arme. Toate aceste au fost recomfirmatei de un purtatori de cuvant ai guvernului columbian care a subliniat ca rachetele trimise de Basescu au dus la moartea a doi piloti americani, cu doua saptamani in urma. Pentru a documenta exportul de arme catre teroristi am luat contact cu consulul Columbiei de la New York. DOCUMENTELE COLUMBIENE ARATA CA RACHETELE ROMANESTI AU INTRAT IN ARSENALUL GUERILEI DUPA ARESTAREA LUI KASSAR SI BOUT.
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani,noteaza un document columbian.
” The convictions for conspiracy to kill U.S. officers and employees and conspiracy to acquire and export surface-to-air missiles each carry a sentence of life in prison”.In consecinta Intr-un document notarizat ,am cerut punere sub acuzare a cetetanului roman Traian Basescu pentru CONSPIRACY TO PROVIDE MATERIAL SUPPORT OR RESOURCES TO A FOREIGN TERRORIST ORGANIZATION. Memoriul a fost trimis catre 
 UNITED STATES DISTRICT COURT SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORK
 MICHAEL J. GARCIA

United States Attorney
Robert Horvath ziarist USA http://www.devagallery.com 28 Octombrie 2009

PS. Domnule Rosca Stanescu
Desvaluirile dumneavoastra incep sa dea roade. In presa incep sa fie preluate
nu numai articolele. ci si comentariile de pe blog. Semn bun. Comentariul meu postat pe 24 Octombrie intitulat THE MONZER AL KAASSAR – BASESCU CONNECTION a fost reluat fara prea
multe modificari de ziarul CAPITAL.RO. El reapare sub diferite titluri in diferite ziare si chiar posturi TV. Se pare ca scandalul armamentului initiat de dumneavoastra, va deveni in scurt timp un adevarat
SCANDAL INTERNATIONAL.

octombrie 29th, 2009 at 07:26
Robert Horvath spune:

ROMANIA REPREZINTA CEL MAI MARE PERICOL PENTRU SECURITATEA STATELOR UNITE. Armele AK -47 AU INVADAT AMERICA. Fabricate la Cugir ele
patrund pe piata americana prin intreprinderile de stat Romtehnica si Romarm.

Obama to Seek New Assault Weapons Ban, It would help cut down on Basescu flow of guns !
ABC NEWS

UNITED STATES HOUSE OF REPREZENTATIVES’
COMMITTTEE on FOREIGN AFFAIRS
ASSAULT WEAPONS
Chairman of the House Western Hemisphere Subcommittee Leads
Letter with 53 Members of Congress

THE WHITE HOUSE
PRESIDENT
BARACK OBAMA

Dear Mr. President:
The alarming prevalence of imported assault weapons in the US has put our nation’s police officers at risk. Returning to the Bush 41/Clinton enforcement of the ban on imported assault weapons will protect our brave police forces and all people throughout New York and the United States,” said Rep. Engel.
As a result, the civilian firearms market is flooded with imported, inexpensive military-style assault weapons, primarily from Romania. Importers are also able to skirt the restrictions by bringing in assault weapons parts and reassembling them with a small number of US-made parts. Assault weapon “parts kits” for assembly by individuals are also being imported. ATF has further weakened the prohibition by placing certain extremely problematic assault rifles on the „curios or relics” list, making certain firearms automatically eligible for importation.
Not only is the violence in Mexico already spilling over the border into the U.S., but the prevalence of imported assault weapons in the hands of criminals has made “officer survival” a critical issue for many urban law enforcement agencies.  The Miami Police Department has reported a steep rise in the number of murders and other crimes committed with assault weapons; a Romanian WASR-10 (AK-type) assault weapon was used to kill two Fairfax, Virginia police officers in 2006; a Romanian WASR-10 assault weapon was used in a mass shooting that left eight dead at a mall in rural Omaha, Nebraska in 2007.  The Associated Press conducted an analysis showing that the number of romanians AK variants traced to crime by ATF has increased from 1,140 in 1993 to 8,547 in 2007. 
We ask that you direct ATF to act in accordance with the 1968 Gun Control Act and return to enforcing the ban on the import of all assault weapons, both those that are fully manufactured abroad as well as those imported as parts.  By restoring these important restrictions, we will be able to help reduce violence here in the United States, while also sending an important signal to our friends in Mexico.  Thank you for your attention to this urgent matter.
Reported by
Robert Horvath New York http://www.devagallery.com

octombrie 29th, 2009 at 07:49
Robert Horvath spune:

    BASESCU VA FI CHEMAT IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL
                                                                           
(  CRIME IMPOTRIVA UMANITATII )

 Arma AK-47 fabricata la Cugir, a invadat continentul African. Cumparate la un pret derizoriu ( un sfert din pretul de market) ele se gasesc in toate regiunile acoperite de Embargoul ONU sau de conventii internationala semnate de Romania,                              Mii de arme trimise au dus la sute de mii de morti. Este momentul ca opinia publica sa afle gravul adevar, iar Basescu sa fie chemat in fata unui tribunal international.                     Sper ca fiecare  cetatean al Romaniei sa citeasca articolul despre genocidul perpetuat pentru a umple buzunarele unei mafii lipsite de orice urma de umanitate si scapate de orice control. Iata cateva fragmente care nu pot fi uitate usor :
                                                 
The guns of Africa: Violence-wracked nations are dumping grounds for world’s arsenals
            By Paul Salopek
                                       CHICHAGO TRIBUNE
 Billions of dollars’ worth of rifles, machine guns, rocket launchers and pistols have flooded the continent, fueling the wars that have killed millions of Africans and impoverished hundreds of millions more over the past decade.
” Ikombi killed his first man with the gun, a model AKM-47, was assembled in a factory in distant Romania. He would boast how he had shot three more soldiers with his gun. And, smiling slyly, he later would describe gunning down two village women. Rootless, with a past mutilated by war and a future reduced to a hungry blank, there are a million Grace Ikombis in Africa.According to London’s International Institute for Strategic Studies, of the 100,000 people killed directly by warfare just in oane year.Millions more Africans have died in wars over the last decade.
                                                                              MADE IN ROMANIA
This is the story of just one, wielded by a small player in Africa’s modern agonies.
Military and forensic experts traced Grace Ikombi’s AKM-47, serial number DA 0889 1995, to an obscure arms factory in the foothills of Romania’s Transylvanian Alps.
Romanian export documents suggest that it followed the route of 20,000 identical assault rifles shipped out of the same weapons plant in May, bound for neighboring Uganda, one of seven countries that have meddled in Congo’s brutal civil war.
Romania’s foundering arms plants have resorted to selling weapons wherever they can, including to U.N.-embargoed nations. In 1998, Romanian rocket components slipped into Iraq. Last year, the country’s guns and ammunition made it into the hands of die-hard rebels in Angola, where one of Africa’s longest civil wars has killed at least 500,000 people.
Ikombi, 22, patrols this Wild West tableau with his Romanian rifle along with other members of his unit.African insurgents such as Ikombi make up the world’s biggest market for illicit gun sales, arms experts say.In a study published this year, the Geneva-based Graduate Institute of International Studies calculated that Africa, home to about 200,000 rebels, guerrillas and other „nonstate actors,” was blighted by more irregular forces than the rest of the planet combined.”
DESCHIDETI:
http://community.seattletimes.nwsource.com/archive/?date=20020227&slug=afguns27

Robert Horvath DEVA    cineast USA              www.devagallery.com                 28 Octombrie 2009

octombrie 29th, 2009 at 23:10
Robert Horvath spune:

BASESCU -BOUT CONNECTION

Documents provided ROBERT HORVATH by the US Attorney’s Office for the Southern District of New York provide additional details about the case against alleged arms trafficker Viktor
Background

Viktor Bout and an alleged associate, Andrew Smulian, were arrested in Thailand in March 2008 after an elaborate international sting operation organized by the U.S. Drug Enforcement Administration (DEA). Bout and Smulian have been accused of, among other offenses, conspiring to sell thousands of weapons to three “confidential sources” (CS) working with the DEA who were posing as representatives of the FARC, a Colombian terrorist group. Since his arrest, Bout has been the subject of an international legal tug-of-war between Washington, which is seeking his extradition to the US, and Moscow, which is demanding that he be returned to Russia. In August, Thai courts denied US extradition requests. Prosecutors appealed the ruling and are currently awaiting a decision on the appeal.

The Documents

The documents obtained by the ROBERT HORVATH after his his arrest. These documents include:

MISSILS FROM ROMANIA.
This document is particularly important in regards to the 100 shoulder-fired, surface-to-air missiles, , have been the focus of an international control campaign for nearly seven years because of the threat they pose to military and commercial aircraft. Confirmation that Bout had access to the missiles would suggest the need for renewed vigor in the global fight against shoulder-fired missile proliferation. . According to Kassar’s indictment, he invited a DEA informant to “travel to BULGARIA and ROMANIA where the weapons were being manufactured”. Investigating these claims is important because, if entities in ROMANIA are indeed offering to sell missiles and the other weapons to arms traffickers, immediate action should be taken to identify them and shut down their operations.
DOCUMENT OBTAINED BY ROBERT HORVATH

(1) Bout Complaint

(2) Bout Indictment

(3) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 1 (email allegedly from Bout)

(4) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 2 (plane Brochures)

(5) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 3 (article on FARC)

(6) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 4 (map of South America)

(7) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 5 (hand-written notes)

(8) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 6 (AT-4 Spigot description)

(9) Bout Affidavit in Support of Extradition 04.28.2008 – EX 1 (indictment)

(10) Bout Affidavit in Support of Extradition 04.28.2008 – EX A (photo of Bout)

ROBERT HORVATH JURNALIST USA http://www.devagallery.com

octombrie 30th, 2009 at 16:52
ROBERT HORVATH spune:

OPERATIE SECRETA A FBI
DESCOPERA
CONTRABANDA DE ARME ROMANESTI

DAVID N. KELLEY, the United States Attorney for
the Southern District of New York, PASQUALE D’AMURO, the
Assistant Director in Charge of the New York Office of the FBI,
and RAYMOND W. KELLY, the New York City Police Commissioner,
announced today the unsealing of a complaint in Manhattan federal
court charging 18 individuals with various weapons trafficking
offenses, including a scheme to smuggle rocket propelled grenade
launchers (“RPGs”), shoulder-fired surface-to-air missiles
(“SAMs”), and other ROMANIAN military weapons into the United
States for sale. In addition, the defendants are also charged
with conspiring to traffic in machineguns and other similar
assault weapons, and in fact sold eight such weapons during the
course of the investigation.
SOLOMONYAN and SPIES were arrested after
meeting one last time with the CI to finalize their plans to
travel to Eastern Europe to arrange the importation of the
military weapons. The FBI arrested them before they could travel
outside of the U.S. to obtain the weapons.
According to the Complaint, while SOLOMONYAN and SPIES
were actively arranging the importation of the military weapons
from Eastern Europe, they also sold machineguns and assault
weapons to the CI. Utilizing the services of various weapons
traffickers in New York City, Los Angeles, and Florida, the
defendants provided the CI with eight weapons and conspired to
sell the CI many more. As alleged in the Complaint, each weapon
was delivered by the defendants to storage facilities rented by
the FBI on the CI’s behalf. On several occasions, SOLOMONYAN or
SPIES was surveilled delivering the weapons to various storage
locations. Of the eight weapons, three were delivered in New
York City, three were delivered in Los Angeles, and two were
delivered in Fort Lauderdale. The weapons sold to the CI include
an SKS fully-automatic assault rifle;
AK-47; MA-90 Sporter; an AK-47 made by GN
Romarm SA/Cugir; and an AK-47, BA 36 0543, Arsenal, as well as two conversion kits intended to convert both AK-47’s into fully-
automatic machineguns.

REPORTED BY ROBERT HORVATH ZIARIST USA http://www.devagallery.com

octombrie 30th, 2009 at 21:23
ROBERT HORVATH spune:

ARMELE LUI BASESCU AU INUNDAT AMERICA
United States Attorney
U.S. ATTORNEY’S GENERAL OFFICE Eric Holder: “Obama will try to reinstate ‘assault weapons’ ban …U.S. . Well drug dealers and human smugglers need those Uzis and AK47s to blast our law …. AK-47 and RPK, Romarm CUGIR- SA

FBI ANUAL REPORT

Southern District of New York
U.S. ATTORNEY’S OFFICE
MARCH 15, 2005 HERBERT HADAD, MEGAN GAFFNEY
PUBLIC INFORMATION OFFICE
(212) 637-2600
FBI
JAMES M. MARGOLIN
PUBLIC INFORMATION OFFICE
(212) 384-2715, 2720

NYPD
PAUL BROWN
(646) 610–8800

U.S. CHARGES
18 WITH ALLEGED PLOT TO IMPORT AND SELL
SHOULDER-FIRED MISSILES, ROCKET PROPELLED
GRENADE LAUNCHERS, AND OTHER WEAPONS

(FRAGMENT)
DAVID N. KELLEY, the United States Attorney for
the Southern District of New York, PASQUALE D’AMURO, the
Assistant Director in Charge of the New York Office of the FBI,
and RAYMOND W. KELLY, the New York City Police Commissioner,
announced today the unsealing of a complaint in Manhattan federal
court charging 18 individuals with various weapons trafficking
offenses, including a scheme to smuggle rocket propelled grenade
launchers (“RPGs”), shoulder-fired surface-to-air missiles
(“SAMs”)
The Complaint alleges that SOLOMONYAN and SPIES, with
the help of KHARABADZE, COLPANI, DEMARE, and other unidentified
co-conspirators were actively preparing to import RPGs, SAMs,
anti-tank missile systems, and other military weapons into the
country from Eastern Europe (ROMANIA). The CI, it is alleged, had multiple
conversations with SOLOMONYAN and SPIES over the course of the
conspiracy in which the CI indicated that his clients were
terrorists.

Of the eight weapons, three were delivered in New
York City, three were delivered in Los Angeles, and two were
delivered in Fort Lauderdale. The weapons sold to the CI include
AK-47 MA-90 Sporter; an AK-47 made by GN
ROMARM SA/CUGIR; and an AK-47, BA 36 0543, ARSENAL, as well as
two conversion kits intended to convert both AK-47’s into fully-
automatic machineguns.
-5-
As a result of the various charges in the Complaint,
SOLOMONYAN and SPIES each face a maximum penalty of 30 years in
prison. COLPANI and DEMARE face a maximum penalty of 20 years in
prison, and KHARABADZE faces a maximum penalty of 5 years in
prison. The rest of the 13 defendants charged in the Complaint
face a maximum penalty of 15 years in prison.

ROMARM CUGIR PE INTERNETUL AMERUCAN:
selectate la intamplare pe sute de site-uri

U.S. ATTORNEY’S GENERAL OFFICE Eric Holder: Obama will try to reinstate ‘assault weapons’ ban …
Well drug dealers and human smugglers need those Uzis and AK47s to blast our law …. a DPMS Panther LR.308, a Romanian WASR AK-47 and RPK, Romarm CUGIR- SA
– –

DF] R E P O R T
File Format: PDF/Adobe Acrobat
EU Code of Conduct on Arms Exports. …… topics: smuggling and illegal drug trafficking, customs fraud, the protection of the financial interests of the European …… Under the restructuring programme for CN ROMARM SA, the … of infantry ammunition production – SC UZINA Mecanica Cugir SA and SC Uzina …
http://www.balcanionline.it/paesi/…/RomaniaGov2003AnnualReport.pdf – Similar –
2008 ANNUAL REPORT
File Format: PDF/Adobe Acrobat
compartments for smuggling) DEBACKER provided that assistance by allowing …… Also recovered during the search of the residence was a Raven Arms, …… The ranger collected two firearms as evidence, a Romarm S.A./Cugir 5.45 x 39 mm …
http://www.usdoj.gov/usao/mt/2008%20ANNUAL%20REPORT.pdf – Similar

The Five Wars of Globalization – Foreign Policy – the global …
Most of the roughly 80 million ak-47s in circulation today are in the wrong hands. … weapons at cheaper prices: In 1986, an ak-47 in Kolowa, Kenya, cost 15 cows. … Alien smuggling is a $7 billion a year enterprise and according to the … A woman can be “bought” in Timisoara, Romania, for between $50 and $200 …

U.S. citizen sentenced to prison for trying to smuggle a machine …
Aug 26, 2009 … U.S. citizen sentenced to prison for trying to smuggle a machine gun into … a Romanian AK-47 and 3000 rounds of 5.7 X28 mm ammunition. …CUGIR
http://www.ice.gov/pi/nr/0908/090826mcallen.htm – Cached – Similar –
Small Arms Survey Cumulative Index 2001–2009
File Format: PDF/Adobe Acrobat
see also illicit transfers; smuggling; trafficking. AK-47 2001 17. Albania, looted military weapons 1997 2001 …… Cugir (Romania) 2003 46 culture accessibility thesis 2001 202 … most popular small arms in South Africa 2001 21 …… Romarm (Romania) 2003 45–6, 2005 56. Romtechnica (Romania), exports 2003 110 …

3.
4. Aug 24, 2003 … The haul remains the largest seizure of smuggled automatic weapons in U.S. history. …. certain circumstances we allow soldiers to have an AK-47. …. FINALLY, there’s a guy in San Marcos, Texas who loves Romanian AK-47 …
5. http://www.ak47world.com/info.html – Cached – Similar –
6.
7.

-arms trafficker. SOLOMONYAN and SPIES have both engaged in extensive negotiations with the CI … and ABRAMIAN; (vii) an AK-47 made by GN Romarm SA/ Cugir in ….. their continued ability to smuggle military weaponry from Russia …
news.findlaw.com/hdocs/docs/…/ussolomonyah31505ind.pdf – Similar –

-Cugir (Romania) 2003 46 culture accessibility thesis 2001 202 …… NCACC see South Africa, National Conventional Arms Control Committee …… Romarm ( Romania) 2003 45–6, 2005 56. Romtechnica (Romania), exports 2003 110 …… see also smuggling arms sourcing to conflicts 2005 159–73 …
http://www.smallarmssurvey.org/files/sas/…/2009-cumulative-index.pdf – Similar –

McCollough Corporation Brookfield, MO MECOX RESOURCES SA DE CV MEXICO …… Ram Line, Inc. R. M. A. C. (Rocky Mountain Arms ROMARM/CUGIR AK TYPE RIFLES ….. SMUGGLE CONTRABAND INTO PRISON SMUGGLE TO AVOID PAYING DUTY SMUGGLING …
it.ojp.gov/jxdm/ncic_2000/1.0/ncic_2000_full-doc.xsd – Similar –
2. 37. FBI code lists for National Crime and Information Center (NCIC …
Junior Camping Trailer Tecnica Automotriz Del Noroeste SA Mexico K-Mart Camper …… Liviaoitl (Name stamped upsideCopy of .45 U.S. pistol Federal Arms Co. … Inc.Lancaster, CA ROMARM/CUGIR AK TYPE RIFLES American Industries …… 4. http://www.niem.gov/niem/fbi/2.0/fbi.xsd – Similar
r

Wisconsin Department of Justice Code Manual
26. File Format: PDF/Adobe Acrobat
27. Republic Arms of South Africa. SF. RSF Jeppestown, SA. Republic Arms, Inc. US. RPA Chino, CA … RMC Romania; mfr. of AK rifles; see Romak-Romarm/Cugir …
28. http://www.doj.state.wi.us/dles/cibmanuals/files/Code/PDF/Code.pdf – Similar –
29.
30.
13. The AK Files Forums – First AK-47 WASR-10/63
14. 9 posts – 5 authors – Last post: Jan 6, 2007
15. The receiver says GP WASR-10/63, Made By Romarm sa/cugir? in Romania imported cai georgia VT. I am looking for a NY legal preban AK with a …
16. http://www.akfiles.com/forums/showthread.php?t=18302 – Cached – Similar –
17.
18.

Jun 21, 2007 … offenses, including a scheme to smuggle rocket propelled grenade … Romarm SA/ Cugir; and an AK-47, BA 36 0543, Arsenal, as well as …FBI STING
http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1853921/posts – Cached – Similar –

AK-47’s of Iraq, Iran and Afganistan – THR
22 posts – 14 authors – Last post: Jul 3, 2008
… to the collapse and some are weapons smuggled in by foreign fighter elements . … The ultimate creme de la creme of small arms for the average Afghani fighting man ….. IMPORTANT NOTE: Current production Romanian AK’s (Romarm S.A. / Cugir) imports have inconsistent dimensions in the spacing of …

fbi list 10. ARMS TRAFFICKERS FOUND GUILTY IN PLOTS TO SMUGGLE SHOULDER-FIRED SURFACE-TO-AIR …. an AK-47 made by GN Romarm SA/Cugir; and an AK-47, BA 36 0543, Arsenal, …

-Afghan ….. with 1000 AK-47 rifles, light weapons and ammunition.10 This contract has …. factories at Cugir and Sadu were reported to be working at full capacity in … and recoilless rifles (Romarm, 2004).’ Small Arms and Light Weapons ….. involves only cases of smuggling individual weapons into the country.79 ..

in the meantime http://www.ak47world.com advises what AK-47’s to buy & which ones …. While the market is currently flooded with low-price so-called Romanian AK-47’s- cugir

AK-47 Question…. [Archive] – THR
38 posts – 25 authors – Last post: Jun 16
What makes something an AK-47? Would you consider the Romanian WASR ….. smuggling weapons to a very nasty terrorist we all love to hate. …
http://www.thehighroad.org/archive/index.php/t-296179.html – Cached – Similar

, Romania, and other former Eastern Bloc countries. ….. than 200000 AK-47 rifles, 350000 M44/SKS rifles, 40000 automatic pistols, …
1
18.
Reuters AlertNet – Annan finds 13 incidents of illicit arms in Lebanon
Dec 2, 2006 … Republic of Congo, Romania, Russia, Rwanda, Samoa (Western) … was challenged by two Hezbollah personnel in uniform, carrying AK-47 rifles. … to guard against arms smuggling into Lebanon from neighboring Syria. …
http://www.alertnet.org/thenews/newsdesk/N01390800.htm – Cached – Similar –

. for purchase of 64000 AK-47 automatic rifles to equip Indian paramilitary … gun runners and drug smugglers, and whose sister-concern K A S … a ROMARM -Romanian firm, both of whom quoted prices and sent samples of AK-47 …

Mar 4, 2002 … Apart from other types of arms, the police discovered AK-47s made in … 22, a rebel fighter in Congo, carried an AKM-47 machine-gun pistol, … of arms to African nations and receiving smuggled diamonds in exchange .ROMANIA ….BEN LADIN

-In South Africa, the furore over alleged arms smuggling networks into the … Of the latter category, the AK-47 or Kalashnikov is the most feared and infamous. …. China, , North Korea, Yugoslavia, Romania and even Afghanistan. …
Gun smuggler sentenced in McAllen
Aug 26, 2009 … Man said he was paid $300 to smuggle high-powered weapons into Mexico. … a Romanian AK-47 and 3000 rounds of ammunition hidden in a –

REPORTED ROBERT HORVATH JOURNALIST USA http://www.devagallery.com

noiembrie 2nd, 2009 at 06:16
ROBERT HORVATH spune:

SENZATIONAL !
ARMELE ROMARM PE GRATIS !
CONTRABANDA AK-47 BASESCU INUNDA AMERICA
INCREDIBIL !
CUMPERI O MASINA PRIMESTI O ARMA GRATIS

http://www.propeller.com/story/2009/07/19/missouri-car-dealer-offers-free-ak-47-with-new-truck/

Missouri Car Dealer Offers Free AK-47 With New Truck !!! » Propeller
Jul 19, 2009 … One can go buy a Romanian AK-47 at any gun store for as little as $200.00. the AK is so cheap now even in the US that offering it as a giveaway when you buy a …. Upstate Republican Abruptly Suspends Race for Congress …
http://www.propeller.com/…/missouri-car-dealer-offers-free-ak-47-with-new-truck/