Nu exista concluzii   octombrie 29th, 2009

 

Foto Traian BasescuNu inca. Urmeaza sa mai soseasca probe. Scheletele lui Traian Basescu ies, incet-incet, din dulap. Pana cand isi va face aparitia si marele schelet. Care este Omar Hayssam. Cel mai important terorist prins si condamnat vreodata in Romania. Si pus apoi in libertate. De catre cine? De cate “profesor”. “Profesorul”, se va vedea, este Traian Basescu.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

12 comentarii

octombrie 29th, 2009 at 18:10
Robert Horvath spune:

BASESCU -BOUT : A ROMANIAN CONECTION
„ROMARM FURNIZOR PENTRU AL QUEDA SI TALIBANIi”
 „Washington Post”,
citand ofiteri FBI specializati in lupta antiterorista, preciza ca Victor Bout, fost ofiter rus anchetat pentru trafic de armament in favoarea retelelor teroriste din Orientul Mijlociu si Africa, isi procura arme si munitii din tarile fostului bloc sovietic, cu precadere Romania „Reteaua lui Bout este unica – au declarat anchetatorii americani si britanici – din cauza abilitatii sale de a livra arme sofisticate oriunde in lume”, scria „Washington Post”, mentionand ca fostul pilot sovietic a facut nenumarate tranzactii cu talibanii si reteaua terorista Al-Queda. Sanjivan Ruprah, un veros afacerist kenyan si „mana dreapta” a traficantui de armament Victor Bout, a fost arestat in Belgia, Potrivit anchetatorilor, Ruprah a oferit informatii deosebit de valoroase, din interiorul cartelului mafiot, precum si modul de operare al ramificatiilor retelei.
Desi ii promisesera imunitate in schimbul informatiilor despre Bout, autoritatile americane l-au retinut pe Sanjivan Ruprah. In timpul anchetei, referindu-se la Romania, el a declarat: „Aceasta a fost alaturi de Bulgaria, una dintre tarile care il alimentau pe Bout”. Kenyanul a dezvaluit ca, dupa ce primea armamentul solicitat, Bout il livra arme de la Romarm in special talibanilor si teroristilor din Al-Queda. De altfel, fostul ofiter sovietic facea afaceri si cu Emiratele Arabe Unite, Filipine si cu fortele rebele implicate in diferite conflicte de pe continentul african. Ruprah a marturisit ca s-a ocupat personal ca, in schimbul armelor, Bout sa primeasca diamante din Congo, Angola si Sierra Leone. Dupa acuzatiile aparute in presa americana, autoritatile romane s-au intrecut in a da dezmintiri peste dezmintiri. Un raport al serviciului secret belgian arata ca Bout a vandut, numai in Afganistan, arme de calibru mare de peste 50.000.000 de dolari. Armele au fost destinate atat talibanilor, cat si gruparilor ostile regimului de la Kabul.
Raport by Robert Horvath USA www,devagallery.com

octombrie 29th, 2009 at 19:15
Marius Mina spune:

Cine a preluat averea si firmele lui Omar Hayssam?

http://mariusmina.blogspot.com/2009/10/cine-preluat-averea-si-firmele-lui-omar.html

octombrie 29th, 2009 at 20:00
ROBERT HORVATH spune:

INCHISOARE PE VIATA PENTRU TRAIAN BASESCU

LEGEA AMERICANA SPUNE: “Punerea sub acuzare pentru incercarea de a procura rachete sau exporta “surface-to-air missiles”, aduce o pedeapsa maxima de inchisoare pe viata.
Rachetele exportate de Romarm o instutie a statului roman, au fost considerate de un tribunal american ca o amenintare mortala pentru helicopterele armatei americane din Columbia.
In Octombrie 1997 Departamentul de Stat al calificat FARC ( guerila columbiana ) ca o organizatie terorista. Acelasi lucru la facut si Uniunea Europeana. Pentru intentia de a cumpara si a exporta acest gen de rachete unei organizatii teroriste pedeapsa minima este de
25 de ani. Ea a fost aplicata lui MONZER AL KASSAR,cel mai important traficant de arme din lume., In punerea sub acuzare se spune “Armele romanesti trebuiau sa fie intrebuintate pentru doborarea helicopterelor Apaches si Hawks”. Si au facut acest lucru pe deplin.In acest an media internationala anunta: ” Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. Bogota, citat, intre altele, de cotidianul columbian El Tiempo si agentiile EFE si AFP Anul acesta guvernul columbian a transmis, prin intermediul Interpol, solicitari oficiale (denumite de Interpol “circulare portocalii”) catre statul Roman cerand clarificari privind originea armamentului descoperit in depozitele FARC sau folosit de gherila. Solicitarea a ramas fara raspuns. Intr-o intalnire din 26 ianuarie 2008, care a avut loc in Romania, un “locotenent” al celebrului traficant de arme Viktor Bout, furnizor de baza al FARC, a declarat ca Bout are 100 de astfel de rachete “disponibile imediat”. Declaratia le-a fost facuta unor agenti americani sub acoperire care s-au dat drept membri FARC, Potrivit unui articol publicat recent tot in cotidianul El Tiempo (in care au aparut si actualele dezvaluiri privind provenienta arsenalului FARC), gherila columbiana ar fi reusit sa achizitioneze 20 de astfel de rachete romanesti, capabile sa loveasca avioane sau elicoptere in zbor pana la altitudinea de 6.000 m. Surse oficiale de la Bogota au confirmat ca fortele aeriene columbiene au fost avertizate asupra riscului ca FARC sa detina si sa utilizeze acest tip de arme. Toate aceste au fost recomfirmatei de un purtatori de cuvant ai guvernului columbian care a subliniat ca rachetele trimise de Basescu au dus la moartea a doi piloti americani, cu doua saptamani in urma. Pentru a documenta exportul de arme catre teroristi am luat contact cu consulul Columbiei de la New York. DOCUMENTELE COLUMBIENE ARATA CA RACHETELE ROMANESTI AU INTRAT IN ARSENALUL GUERILEI DUPA ARESTAREA LUI KASSAR SI BOUT.
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani,noteaza un document columbian.
” The convictions for conspiracy to kill U.S. officers and employees and conspiracy to acquire and export surface-to-air missiles each carry a sentence of life in prison”.In consecinta Intr-un document notarizat ,am cerut punere sub acuzare a cetetanului roman Traian Basescu pentru CONSPIRACY TO PROVIDE MATERIAL SUPPORT OR RESOURCES TO A FOREIGN TERRORIST ORGANIZATION. Memoriul a fost trimis catre 
 UNITED STATES DISTRICT COURT SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORK
 MICHAEL J. GARCIA

United States Attorney
Robert Horvath ziarist USA http://www.devagallery.com 28 Octombrie 2009

PS. Domnule Rosca Stanescu
Desvaluirile dumneavoastra incep sa dea roade. In presa incep sa fie preluate
nu numai articolele. ci si comentariile de pe blog. Semn bun. Comentariul meu postat pe 24 Octombrie intitulat THE MONZER AL KAASSAR – BASESCU CONNECTION a fost reluat fara prea
multe modificari de ziarul CAPITAL.RO. El reapare sub diferite titluri in diferite ziare si chiar posturi TV. Se pare ca scandalul armamentului initiat de dumneavoastra, va deveni in scurt timp un adevarat
SCANDAL INTERNATIONAL.

octombrie 29th, 2009 at 20:16
ROBERT HORVATH spune:

TRAIAN BASESCU UMBRELA PENTRU TERORISM SI EXPORT ILEGAL DE ARME.
Comisia parlamentara de Aparare
Romania

Domnule Traian Melescanu
In Romania functioneaza o mafie a armamentului exrem de periculoasa care este acoperita si sprijinita de diferite instititii ale statului. Aceasta organizatie criminala il are in frunte pe Traian Basescu. Daca romanii nu vor sau nu pot sa se ocupe de el se vor ocupa altii.
Am trimis acum cateva saptamani aceasta scrisoare cerand sprijinul autoritatilor italiene
in investigarea acestei organizatii criminale.

CONSULATUL GENERAL AL ITALIEI LA NEW YORK

690, Park Avenue 
New York, NY 10065
Consul General
Francesco Maria TALÒ
Stimate domnule Francesco Maria TALÒ
Am fost onorat sa va cunosc in Tokio in 1989 cand v-am luat un interviu pentru o statie de
televiune japoneza. In aceste zile lucrez la o ancheta jurnalistica despre pericolul terorist provenind din
tarile din rasaritul Europei. Fac referinta la doua actiuni ale autoritatile italiene indreptate impotriva teroristilor
proveniti din Romania si o incercare de transport ilegal de armament romanesc catre USA.
Actiunile serviciilor speciale italiene au atras atentia mediei mondiale. Indraznesc sa va deranjez cu o
rugaminte. Va rog sa ma ajutati sa gasess documente despre aceste actiuni si posibilitatea de a discuta cu specialisti italieni in cunostinta de cauza. Va multumesc anticipat.
Robert Horvath USA DATE DE CONTACT PERSONAL http://www.devagallery.com
1…….URIASE ACTIUNE AL QUEDA PORNITE DIN PORTUL CONSTANTA.
Nave militare NATO, GRECESTI IS ISRAELIENE bat valurile a treii mari Mediterana, Marea Neagra si Agee. in cautarea unui cargo de 1600 tone banuit ca
avand la bord o banda de teroriti Al Queda, pregatita sa atace a “fresh target “.
Autoritatile grecesti si israeliene sunt de mai multe luni in alerta maxima.
Vasul urmarit Sara este proprietatea unui grec Dimitris Kokkos si aunui pakistanez american pe nume , Rifat Muhamed. Kokkos a fost proprietarul unui vas specializat in contrabanda de arme Katrina , capturat de israelieni in Ianuarie. El A CONDUS DIN ROMANIA O URIASA RETEA TERORISTA AL QUEDA.. Compania sub care este inregistrata Nova Spirit Inc conducea sub nasul autoritatilor romane operatiuni navale AL Queda din portul la marea Neagra Constanta Nador .
La 6 august sase luni mai tarziu Sara a fost interceptata de autoritatile italiene in apropierea Siciliei. Echipajul de 15 marinari sa dovedit a fi o celula Al Queda avand pasapoarte false.
Asupra lor sau gasit $ 300.000 valuta ,harti detailate ale principalelor orase italiene si al Vaticanului.
CAPITANUL VASULUI SARA, ADRIAN POP SORIAN A DESVALUIT DETALII DESPRE OPERATIUNILE TERORISTE A CAROR BAZA A FOST ANI DE ZILE PORTUL CONSTANTA. VASELE PORNESC DIN PORT AVAND UN CAPITAN SI UN ECHIPAJ ROMANESC ( flotila cuprinde 4 vase purtand numele de Karine, Cristi, Sara si Twillinger ) In Nador Maroc deghzati ca marinari se urca operativi AL QUEDA. Ei preiau comanda echipajului roman. Ajunsi pe mare vasul schimba numete si steagul. In larg are intalnire cu alte vase preluand noi “marinari”. Ajungand in apropierea coastelor Europei de west dau semnale S.O.S, pretexand
ca sunt in pericol. Ajungand la tarm teroristii se pierd in masa de emigranti.
Nava Twillingher a fost capturata in apropiere de Triest cu 8 operativi pozand ca marinari romani. Kokkos si Mohamed sunt cautati cu infrigurare in jurul lumii. Ultimul ” constantean ” bun vorbitor al limbii romane este sef al opretinilor Al Queda
In Golful Piersic si Mediterana.
Investigatorii italieni au ajuns la concluzia ca operatiunile teroriste pornind pornind din portul romanesc Constanta continua aproape nestingherite si in ziua de azi
CONCLUZIE
INTEROGATORIUL CAPITANULUI ADRIAN SORIAN DEZVALUE FAPTUL CA AUTORITATILE ROMANESTI MONITORIZAU ACEASTA ACTIUNE SI FAPTUL CA CAPITANUL SOARE AL CUNOSTEA PERSONAL PE TRAIAN BASESCU. ACESTE TRANSPORTURI PLECAND DIN PORTUL CONSTANTA AVAND CAPITANI SI ECHIPAJ ROMANESC NU PUTEAU SA NU FIE CUNOSCUTE DE MINISTRUL TRANSPORTURILOR DIN ACEASTA PERIOADA TRAIAN BASESCU.
Domnule Traian Melescanu.
Va rog oficial sa chemati pe CAPITANUL ADRIAN SOARE in fata comisiei dumneavoatra pentru a face lumina in acest caz. Deasemenea va rog sa cereti autoritatilor specializate italiene,ne, americane si israeliene documentele aferente acestui caz, de o gravitate cu totul speciala.
Mentionez oficial ca am contactat la New York biroul special al interpolului de la ONU.
Tinand seama ca sunt ziarist de investigatii specializat in terorism si transport ilegal
de arme si am surse proprii de informatii, va rog sa-mi dati sansa sa apar in fata comisiei dumneavoastra . Datele de contact personal le gasiti pe http://www.gallery.com.
Va rog a confirma direct sau prin Ambasada Romaniei primirea acesteu scrisori si numarul de inregistrare.
Robert Horvath USA http://www.devagallery.com 29 octombrie 2009 New York

octombrie 29th, 2009 at 20:56
Marian spune:

Cred ca toti ati aflat ca: http://www.realitatea.net/traian-basescu–acuzat-de-fraudarea-alegerilor-prin-referendum_651542.html.

Dar sa nu uitam ca aceleasi ONG-uri au avut demersul „Un vot uninominal curat” (http://www.apd.ro/votuluninominal/un_vot_uninominal_curat.php).

Nici un partid nu si-a retras candidatii care apareau de pe aceste liste. De ce?

octombrie 29th, 2009 at 23:09
Robert Horvath spune:

BASESCU -BOUT CONNECTION

Documents provided ROBERT HORVATH by the US Attorney’s Office for the Southern District of New York provide additional details about the case against alleged arms trafficker Viktor
Background

Viktor Bout and an alleged associate, Andrew Smulian, were arrested in Thailand in March 2008 after an elaborate international sting operation organized by the U.S. Drug Enforcement Administration (DEA). Bout and Smulian have been accused of, among other offenses, conspiring to sell thousands of weapons to three “confidential sources” (CS) working with the DEA who were posing as representatives of the FARC, a Colombian terrorist group. Since his arrest, Bout has been the subject of an international legal tug-of-war between Washington, which is seeking his extradition to the US, and Moscow, which is demanding that he be returned to Russia. In August, Thai courts denied US extradition requests. Prosecutors appealed the ruling and are currently awaiting a decision on the appeal.

The Documents

The documents obtained by the ROBERT HORVATH after his his arrest. These documents include:

MISSILS FROM ROMANIA.
This document is particularly important in regards to the 100 shoulder-fired, surface-to-air missiles, , have been the focus of an international control campaign for nearly seven years because of the threat they pose to military and commercial aircraft. Confirmation that Bout had access to the missiles would suggest the need for renewed vigor in the global fight against shoulder-fired missile proliferation. . According to Kassar’s indictment, he invited a DEA informant to “travel to BULGARIA and ROMANIA where the weapons were being manufactured”. Investigating these claims is important because, if entities in ROMANIA are indeed offering to sell missiles and the other weapons to arms traffickers, immediate action should be taken to identify them and shut down their operations.
DOCUMENT OBTAINED BY ROBERT HORVATH

(1) Bout Complaint

(2) Bout Indictment

(3) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 1 (email allegedly from Bout)

(4) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 2 (plane Brochures)

(5) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 3 (article on FARC)

(6) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 4 (map of South America)

(7) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 5 (hand-written notes)

(8) Bout Rebuttal Affidavit in Support of Extradition 02.17.2009 – EX 6 (AT-4 Spigot description)

(9) Bout Affidavit in Support of Extradition 04.28.2008 – EX 1 (indictment)

(10) Bout Affidavit in Support of Extradition 04.28.2008 – EX A (photo of Bout)

ROBERT HORVATH JURNALIST USA http://www.devagallery.com

octombrie 30th, 2009 at 09:34
gica contra spune:

Dle Stanescu,au trecut 66 zile si nu ati ajuns la Parchet cu nici o dovada pentru sustinerea acuzatiilor formulate la adresa Presedintelui.Ce sa mai creada lumea?

octombrie 30th, 2009 at 11:29
Nu exista concluzii | Acronim.ro spune:

[…] Articol intreg […]

octombrie 30th, 2009 at 16:49
ROBERT HORVATH spune:

OPERATIE SECRETA A FBI
DESCOPERA
CONTRABANDA DE ARME ROMANESTI

DAVID N. KELLEY, the United States Attorney for
the Southern District of New York, PASQUALE D’AMURO, the
Assistant Director in Charge of the New York Office of the FBI,
and RAYMOND W. KELLY, the New York City Police Commissioner,
announced today the unsealing of a complaint in Manhattan federal
court charging 18 individuals with various weapons trafficking
offenses, including a scheme to smuggle rocket propelled grenade
launchers (“RPGs”), shoulder-fired surface-to-air missiles
(“SAMs”), and other ROMANIAN military weapons into the United
States for sale. In addition, the defendants are also charged
with conspiring to traffic in machineguns and other similar
assault weapons, and in fact sold eight such weapons during the
course of the investigation.
SOLOMONYAN and SPIES were arrested after
meeting one last time with the CI to finalize their plans to
travel to Eastern Europe to arrange the importation of the
military weapons. The FBI arrested them before they could travel
outside of the U.S. to obtain the weapons.
According to the Complaint, while SOLOMONYAN and SPIES
were actively arranging the importation of the military weapons
from Eastern Europe, they also sold machineguns and assault
weapons to the CI. Utilizing the services of various weapons
traffickers in New York City, Los Angeles, and Florida, the
defendants provided the CI with eight weapons and conspired to
sell the CI many more. As alleged in the Complaint, each weapon
was delivered by the defendants to storage facilities rented by
the FBI on the CI’s behalf. On several occasions, SOLOMONYAN or
SPIES was surveilled delivering the weapons to various storage
locations. Of the eight weapons, three were delivered in New
York City, three were delivered in Los Angeles, and two were
delivered in Fort Lauderdale. The weapons sold to the CI include
an SKS fully-automatic assault rifle;
AK-47; MA-90 Sporter; an AK-47 made by GN
Romarm SA/Cugir; and an AK-47, BA 36 0543, Arsenal, as well as two conversion kits intended to convert both AK-47’s into fully-
automatic machineguns.

REPORTED BY ROBERT HORVATH ZIARIST USA http://www.devagallery.com

octombrie 30th, 2009 at 20:48
HAC(ADEVAR SI DREPTATE) spune:

Profesorul este Basescu!Numai pdl -ul nu vrea sa vada ,pentru ca numai sub Basescu pdl-istii sau imbogatit atat,si nu aub raspuns in fata legii!!! NU NOI,AMARATUL POPOR TREBUIE SA PLATIM BANII LUATI CU TITLU DE IMPRUMUT -DE LA FMI-CACI NU NOI AM BENEFICIAT DFE MILIARDELE DE EURO IMPRUMUTATE FARA ACORDUL NOSTRU!BASESCU A FOST INITIATORUL INCHEIERII ACORDULUI CU FMI-PLECAND LA SEDIUL FMI SI DICTAND IN SECRET PREVEDERILE ACESTUIA
BASESCU NU POATE CONCEPE SA PIARDA PUTEREA SI POZITIA PE CARE O ARE IN RAPORT DE FMI ,BANCA MONDIALA,COMISIA EUROPEANA,CONSILIUL EUROPEAN,CAGRE,CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI,CURTEA INTERNATIONALE DE JUSTITIE!!! POPORUL OBIDIT VA PLATI NEBUNIA LUI BASESCU DE ANU IESI DIN GRATIA EVREIMII CRIMINALE -care il protejaza!!!!
STOLOJAN,SE JOACA CU INIMA PENSIONARILOR,INCATIANDU-I SI OBLIGANDU-I SA VINA LA REFERENDUMUL CU UNICAMERALUL,SI FAVORIZANDU-L PE BASESCU IN RAPORT DE CEILALTI CONTRA-CANDIDATI.
REPREZENTANTUL NEOFICIAL AL OCULTEI IN RO.STOLO,VREA SA PUNA IN APLICARE PLANUL COSCIUGUL ,PLAN AL LUI BASESCU SI AL PDL-ului .IN LOC SA IA ATITUDINE SI IN PDL( UNDE ESTE PRIM-VICEPRESEDINTE),LEGAT DE DELAPIDAREA FACUTA DE ELENA, UDREA,ELENA BASESCU,RIDZI,S.A.DRAGA STOLO VORBESTE LA GENERAL CA ORICE ACTIVISTY DE P.C.R. DIVERSIUNEA POTRIVIT CAREIA ” FMI şi Comisia Europeană nu mai au încredere că Romnia îşi poate îndeplini angajamentele asumate”ASCUNDE IN REALITATE faptul ca institutiile UE,IN REALITATE ,reprezentate ale OCULTEI,care il protejeaza pe PROEVREUL BASESCU TRAIAN,se tem ca dupa alegeri este posibil ca acordul secret al Ro. cu FMI ale carei prevederi sunt cunoscute doar de (BASESCU,BOC ,POGEA)cu FMI,sa fie dezavuat de alt PRESEDINTEori de catre alte PARTIDE POLITICE!.. ASA CUM AM SPUS INCA DIN ANUL 2003,APROPIEREA LUI STOLO DE BASESCU ,A AVUT URMARI FUNDAMENTALE ASUPRA PERSONALIATTII SI CARACTERULUI LUI STOLOJAN.NU NOI,AMARATUL POPOR TREBUIE SA PLATIM BANII LUATI CU TITLU DE IMPRUMUT -DE LA FMI-CACI NU NOI AM BENEFICIAT DFE MILIARDELE DE EURO IMPRUMUTATE FARA ACORDUL NOSTRU!BASESCU A FOST INITIATORUL INCHEIERII ACORDULUI CU FMI-PLECAND LA SEDIUL FMI SI DICTAND IN SECRET PREVEDERILE ACESTUIA
BASESCU NU POATE CONCEPE SA PIARDA PUTEREA SI POZITIA PE CARE O ARE IN RAPORT DE FMI ,BANCA MONDIALA,COMISIA EUROPEANA,CONSILIUL EUROPEAN,CAGRE,CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI,CURTEA INTERNATIONALE DE JUSTITIE!!! POPORUL OBIDIT VA PLATI NEBUNIA LUI BASESCU DE A NU IESI DIN GRATIA EVREIMII CRIMINALE -care il protejaza!!!!
SINCERE FELICITARI PENTRU ATITUDINEA CIVICA DE CARE DATI DOVADA SI CURAJUL ,CA SI ,RESPONSABILITATEA PE CARE V-O ASUMATI,SPUNAND ADEVARUL GOL GOLUT(NUDA VERITAS).

REPREZENTANTUL NEOFICIAL AL OCULTEI IN RO.STOLO,VREA SA PUNA IN APLICARE PLANUL COSCIUGUL ,PLAN AL LUI BASESCU SI AL PDL-ului .IN LOC SA IA ATITUDINE SI IN PDL( UNDE ESTE PRIM-VICEPRESEDINTE),LEGAT DE DELAPIDAREA FACUTA DE ELENA, UDREA,ELENA BASESCU,RIDZI,S.A.DRAGA STOLO VORBESTE LA GENERAL CA ORICE ACTIVISTY DE P.C.R.
DIVERSIUNEA POTRIVIT CAREIA ” FMI şi Comisia Europeană nu mai au încredere că Romnia îşi poate îndeplini angajamentele asumate”ASCUNDE IN REALITATE faptul ca institutiile UE,IN REALITATE ,reprezentate ale OCULTEI,care il protejeaza pe PROEVREUL BASESCU TRAIAN,se tem ca dupa alegeri este posibil ca acordul secret al Ro. cu FMI ale carei prevederi sunt cunoscute doar de (BASESCU,BOC ,POGEA)cu FMI,sa fie dezavuat de alt PRESEDINTEori de catre alte PARTIDE POLITICE!.. ASA CUM AM SPUS INCA DIN ANUL 2003,APROPIEREA LUI STOLO DE BASESCU ,A AVUT URMARI FUNDAMENTALE ASUPRA PERSONALIATTII SI CARACTERULUI LUI STOLOJAN.

octombrie 30th, 2009 at 21:22
ROBERT HORVATH spune:

ARMELE LUI BASESCU AU INUNDAT AMERICA
United States Attorney
U.S. ATTORNEY’S GENERAL OFFICE Eric Holder: “Obama will try to reinstate ‘assault weapons’ ban …U.S. . Well drug dealers and human smugglers need those Uzis and AK47s to blast our law …. AK-47 and RPK, Romarm CUGIR- SA

FBI ANUAL REPORT

Southern District of New York
U.S. ATTORNEY’S OFFICE
MARCH 15, 2005 HERBERT HADAD, MEGAN GAFFNEY
PUBLIC INFORMATION OFFICE
(212) 637-2600
FBI
JAMES M. MARGOLIN
PUBLIC INFORMATION OFFICE
(212) 384-2715, 2720

NYPD
PAUL BROWN
(646) 610–8800

U.S. CHARGES
18 WITH ALLEGED PLOT TO IMPORT AND SELL
SHOULDER-FIRED MISSILES, ROCKET PROPELLED
GRENADE LAUNCHERS, AND OTHER WEAPONS

(FRAGMENT)
DAVID N. KELLEY, the United States Attorney for
the Southern District of New York, PASQUALE D’AMURO, the
Assistant Director in Charge of the New York Office of the FBI,
and RAYMOND W. KELLY, the New York City Police Commissioner,
announced today the unsealing of a complaint in Manhattan federal
court charging 18 individuals with various weapons trafficking
offenses, including a scheme to smuggle rocket propelled grenade
launchers (“RPGs”), shoulder-fired surface-to-air missiles
(“SAMs”)
The Complaint alleges that SOLOMONYAN and SPIES, with
the help of KHARABADZE, COLPANI, DEMARE, and other unidentified
co-conspirators were actively preparing to import RPGs, SAMs,
anti-tank missile systems, and other military weapons into the
country from Eastern Europe (ROMANIA). The CI, it is alleged, had multiple
conversations with SOLOMONYAN and SPIES over the course of the
conspiracy in which the CI indicated that his clients were
terrorists.

Of the eight weapons, three were delivered in New
York City, three were delivered in Los Angeles, and two were
delivered in Fort Lauderdale. The weapons sold to the CI include
AK-47 MA-90 Sporter; an AK-47 made by GN
ROMARM SA/CUGIR; and an AK-47, BA 36 0543, ARSENAL, as well as
two conversion kits intended to convert both AK-47’s into fully-
automatic machineguns.
-5-
As a result of the various charges in the Complaint,
SOLOMONYAN and SPIES each face a maximum penalty of 30 years in
prison. COLPANI and DEMARE face a maximum penalty of 20 years in
prison, and KHARABADZE faces a maximum penalty of 5 years in
prison. The rest of the 13 defendants charged in the Complaint
face a maximum penalty of 15 years in prison.

ROMARM CUGIR PE INTERNETUL AMERUCAN:
selectate la intamplare pe sute de site-uri

U.S. ATTORNEY’S GENERAL OFFICE Eric Holder: Obama will try to reinstate ‘assault weapons’ ban …
Well drug dealers and human smugglers need those Uzis and AK47s to blast our law …. a DPMS Panther LR.308, a Romanian WASR AK-47 and RPK, Romarm CUGIR- SA
– –

DF] R E P O R T
File Format: PDF/Adobe Acrobat
EU Code of Conduct on Arms Exports. …… topics: smuggling and illegal drug trafficking, customs fraud, the protection of the financial interests of the European …… Under the restructuring programme for CN ROMARM SA, the … of infantry ammunition production – SC UZINA Mecanica Cugir SA and SC Uzina …
http://www.balcanionline.it/paesi/…/RomaniaGov2003AnnualReport.pdf – Similar –
2008 ANNUAL REPORT
File Format: PDF/Adobe Acrobat
compartments for smuggling) DEBACKER provided that assistance by allowing …… Also recovered during the search of the residence was a Raven Arms, …… The ranger collected two firearms as evidence, a Romarm S.A./Cugir 5.45 x 39 mm …
http://www.usdoj.gov/usao/mt/2008%20ANNUAL%20REPORT.pdf – Similar

The Five Wars of Globalization – Foreign Policy – the global …
Most of the roughly 80 million ak-47s in circulation today are in the wrong hands. … weapons at cheaper prices: In 1986, an ak-47 in Kolowa, Kenya, cost 15 cows. … Alien smuggling is a $7 billion a year enterprise and according to the … A woman can be “bought” in Timisoara, Romania, for between $50 and $200 …

U.S. citizen sentenced to prison for trying to smuggle a machine …
Aug 26, 2009 … U.S. citizen sentenced to prison for trying to smuggle a machine gun into … a Romanian AK-47 and 3000 rounds of 5.7 X28 mm ammunition. …CUGIR
http://www.ice.gov/pi/nr/0908/090826mcallen.htm – Cached – Similar –
Small Arms Survey Cumulative Index 2001–2009
File Format: PDF/Adobe Acrobat
see also illicit transfers; smuggling; trafficking. AK-47 2001 17. Albania, looted military weapons 1997 2001 …… Cugir (Romania) 2003 46 culture accessibility thesis 2001 202 … most popular small arms in South Africa 2001 21 …… Romarm (Romania) 2003 45–6, 2005 56. Romtechnica (Romania), exports 2003 110 …

3.
4. Aug 24, 2003 … The haul remains the largest seizure of smuggled automatic weapons in U.S. history. …. certain circumstances we allow soldiers to have an AK-47. …. FINALLY, there’s a guy in San Marcos, Texas who loves Romanian AK-47 …
5. http://www.ak47world.com/info.html – Cached – Similar –
6.
7.

-arms trafficker. SOLOMONYAN and SPIES have both engaged in extensive negotiations with the CI … and ABRAMIAN; (vii) an AK-47 made by GN Romarm SA/ Cugir in ….. their continued ability to smuggle military weaponry from Russia …
news.findlaw.com/hdocs/docs/…/ussolomonyah31505ind.pdf – Similar –

-Cugir (Romania) 2003 46 culture accessibility thesis 2001 202 …… NCACC see South Africa, National Conventional Arms Control Committee …… Romarm ( Romania) 2003 45–6, 2005 56. Romtechnica (Romania), exports 2003 110 …… see also smuggling arms sourcing to conflicts 2005 159–73 …
http://www.smallarmssurvey.org/files/sas/…/2009-cumulative-index.pdf – Similar –

McCollough Corporation Brookfield, MO MECOX RESOURCES SA DE CV MEXICO …… Ram Line, Inc. R. M. A. C. (Rocky Mountain Arms ROMARM/CUGIR AK TYPE RIFLES ….. SMUGGLE CONTRABAND INTO PRISON SMUGGLE TO AVOID PAYING DUTY SMUGGLING …
it.ojp.gov/jxdm/ncic_2000/1.0/ncic_2000_full-doc.xsd – Similar –
2. 37. FBI code lists for National Crime and Information Center (NCIC …
Junior Camping Trailer Tecnica Automotriz Del Noroeste SA Mexico K-Mart Camper …… Liviaoitl (Name stamped upsideCopy of .45 U.S. pistol Federal Arms Co. … Inc.Lancaster, CA ROMARM/CUGIR AK TYPE RIFLES American Industries …… 4. http://www.niem.gov/niem/fbi/2.0/fbi.xsd – Similar
r

Wisconsin Department of Justice Code Manual
26. File Format: PDF/Adobe Acrobat
27. Republic Arms of South Africa. SF. RSF Jeppestown, SA. Republic Arms, Inc. US. RPA Chino, CA … RMC Romania; mfr. of AK rifles; see Romak-Romarm/Cugir …
28. http://www.doj.state.wi.us/dles/cibmanuals/files/Code/PDF/Code.pdf – Similar –
29.
30.
13. The AK Files Forums – First AK-47 WASR-10/63
14. 9 posts – 5 authors – Last post: Jan 6, 2007
15. The receiver says GP WASR-10/63, Made By Romarm sa/cugir? in Romania imported cai georgia VT. I am looking for a NY legal preban AK with a …
16. http://www.akfiles.com/forums/showthread.php?t=18302 – Cached – Similar –
17.
18.

Jun 21, 2007 … offenses, including a scheme to smuggle rocket propelled grenade … Romarm SA/ Cugir; and an AK-47, BA 36 0543, Arsenal, as well as …FBI STING
http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1853921/posts – Cached – Similar –

AK-47’s of Iraq, Iran and Afganistan – THR
22 posts – 14 authors – Last post: Jul 3, 2008
… to the collapse and some are weapons smuggled in by foreign fighter elements . … The ultimate creme de la creme of small arms for the average Afghani fighting man ….. IMPORTANT NOTE: Current production Romanian AK’s (Romarm S.A. / Cugir) imports have inconsistent dimensions in the spacing of …

fbi list 10. ARMS TRAFFICKERS FOUND GUILTY IN PLOTS TO SMUGGLE SHOULDER-FIRED SURFACE-TO-AIR …. an AK-47 made by GN Romarm SA/Cugir; and an AK-47, BA 36 0543, Arsenal, …

-Afghan ….. with 1000 AK-47 rifles, light weapons and ammunition.10 This contract has …. factories at Cugir and Sadu were reported to be working at full capacity in … and recoilless rifles (Romarm, 2004).’ Small Arms and Light Weapons ….. involves only cases of smuggling individual weapons into the country.79 ..

in the meantime http://www.ak47world.com advises what AK-47’s to buy & which ones …. While the market is currently flooded with low-price so-called Romanian AK-47’s- cugir

AK-47 Question…. [Archive] – THR
38 posts – 25 authors – Last post: Jun 16
What makes something an AK-47? Would you consider the Romanian WASR ….. smuggling weapons to a very nasty terrorist we all love to hate. …
http://www.thehighroad.org/archive/index.php/t-296179.html – Cached – Similar

, Romania, and other former Eastern Bloc countries. ….. than 200000 AK-47 rifles, 350000 M44/SKS rifles, 40000 automatic pistols, …
1
18.
Reuters AlertNet – Annan finds 13 incidents of illicit arms in Lebanon
Dec 2, 2006 … Republic of Congo, Romania, Russia, Rwanda, Samoa (Western) … was challenged by two Hezbollah personnel in uniform, carrying AK-47 rifles. … to guard against arms smuggling into Lebanon from neighboring Syria. …
http://www.alertnet.org/thenews/newsdesk/N01390800.htm – Cached – Similar –

. for purchase of 64000 AK-47 automatic rifles to equip Indian paramilitary … gun runners and drug smugglers, and whose sister-concern K A S … a ROMARM -Romanian firm, both of whom quoted prices and sent samples of AK-47 …

Mar 4, 2002 … Apart from other types of arms, the police discovered AK-47s made in … 22, a rebel fighter in Congo, carried an AKM-47 machine-gun pistol, … of arms to African nations and receiving smuggled diamonds in exchange .ROMANIA ….BEN LADIN

-In South Africa, the furore over alleged arms smuggling networks into the … Of the latter category, the AK-47 or Kalashnikov is the most feared and infamous. …. China, , North Korea, Yugoslavia, Romania and even Afghanistan. …
Gun smuggler sentenced in McAllen
Aug 26, 2009 … Man said he was paid $300 to smuggle high-powered weapons into Mexico. … a Romanian AK-47 and 3000 rounds of ammunition hidden in a –

REPORTED ROBERT HORVATH JOURNALIST USA http://www.devagallery.com

noiembrie 10th, 2009 at 16:51
pacos spune:

În mandatul lui Băsescu au fost făcute tranzacţii de arme către terorişti. Fratele lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a făcut afaceri cu arme în România precum băiatul lui Voronin în R Moldova, autorităţile l-au ocrotit. E suficent sa dai pe google mircea basescu armament l-a lăsat pe Omar Hayssam –singurul terorist dovedit în justiţie să plece din România. SUA şi statele care luptă în Irak şi Afghanistan nu mai au încredere în Băsescu pentru că joacă dublu.