Antonescu si Geoana joaca din nou cartea Iohannis   noiembrie 23rd, 2009

 

Acum, candidatului PD-L ii va fi ceva mai greu

 

Foto Antonescu si Geoana 2Foto Klaus IohannisSpectaculoasa miscarea petrecuta luni, la orele pranzului si initiata de Crin Antonescu. Acesta trece cu vederea propriile declaratii belicoase la adresa candidatului PSD si declara ferm ca nici el, nici electoratul sau nu-l vor sprijini in alegeri pe Basescu. La schimb, Geoana iese si el public, pentru a confirma decizia PSD de a sprijini, impreuna cu celelalte partide parlamentare, mai putin PD-L, un guvern Klaus Iohannis. Jucaria preconizata de Traian Basescu, prin utilizarea marotei Iohannis, pare sfaramata. Dar nu e. Desi putin probabil, Basescu inca isi poate pune in aplicare ultima strategie.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

11 comentarii

noiembrie 23rd, 2009 at 18:42
Tatiana spune:

O miscare inteleapta. Sa vedem cum va fi ea contracarata de catre domnul Basescu si PDL. Deja, am vazut cum domnul Videanu facea trimitere la un inaintas PNL care s-ar fi rasucit in mormant. Cu alte cuvinte, s-a adresat liberalilor batrani. Si totusi, lucrurile s-au schimbat mult in tara aceasta, iar PNL-ul trebuie sa actioneze in functie de teren. Altfel nu poate ajuta Romania… Sunt de acord cu decizia domnului Antonescu si sper sa concentreze in jurul sau pe toti liberalii. Vom mai vedea.

Am insa si anumite rezerve. Nu am incredere in Mircea Geoana.

noiembrie 23rd, 2009 at 18:53
roma spune:

Ce strategie are base inafara faptului ca o sa mai goleasca din saculetul cu banii nostrii pentru a-i da unor amarati ce pot fii trasi cu sfoara dupa el ,sau poate da sacul intreg cuiva care sa-i impinga pe multi la vot obligatoriu.Altceva ce ? videanu a spus…. liberali fiti atenti cu cine v-a aliati caci in mormant BRATIANU se v-a rasuci.Da s-a rasucit pe stanga decand s-a facut alianta cu partidul democrat care a iesit pui din partidul fsn.Este deci ramas pe stanga si incontinuare ramane asa pentruca acum, vede si el ca o rasucire in momentul acesta nu face bine Tarii.

noiembrie 23rd, 2009 at 19:06
roma spune:

Apropo de johanis eu personal nu prea stiu alt ceva despre el decat ca ,intr-un oras micut a facut ca turismul sa se dezvolte.Ma bazez ca ,ministri alesi de el vor fii ingrozitor de bine pregatiti in domeniul primit, pentru ca acesta este secretul succesului si miscari tarii in sus .Puctul doi este deschiderea pe care o are in afara granitelor. Banuesc ,dar nu stiu daca acest lucru este sigur.Concluzia mea cu ioha nis ramane cu semnul????.Este putin periculos sa te schimbi acum, ma refer la Crin.

noiembrie 23rd, 2009 at 19:23
Serban Paunescu spune:

Liberalii trebuie sa fie marii castigatori ai acestor alegeri. De ce TREBUIE LIBERALII sa voteze cu Geoana? Ca sa intre la guvernare si sa impuna PREMIERUL (Iohanis). PDL-ul a luat in ras cererea lui Tariceanu de acum un an iar acum culeg roadele. La greu !!! Dar mai este un mare castig. Daca Basescu pica, pica si PDL-ul. „Greii” PDL-ului, care sunt slava Domnului cei mai GRASI, vor migra fara jena la PSD, unde se muta butoanele. O parte din PDL va veni la liberali care au sansa sa creasca la 25 sau chiar 30% !! PDL fara Basescu presedinte ajunge de unde a plecat. Adica 8, maxim 10%. Alegatorii liberali trebuie lamuriti clar si in detaliu care este optiunea in favoarea partidului. Chiar e culmea sa-i critici pe liberali ca fac guvern cu PSD dupa ce tu PDL ai avut guvern cu ei. Antonescu trebuie sa joace in favoarea partidului! Chiar nu imi place ca liberalii nu sunt mai ambitiosi ! Ei trebuie sa vrea mai mult !!!

noiembrie 23rd, 2009 at 20:08
Robert Horvath spune:

ROMANIA A ASCUNS ARMELE CAUTATE DE USA IN IRAK !

ACEASTA BOMBA POLITICA ESTE SUBSTANTIATE PRIN DOCUMEMTELEGUVERNULUI IRAKIAN DESCOPERITE DUPA ELIBERAREA IRAKULUI DE CATRE ARMATA AMERICANA.
COMPLICITATEA GUVERNULUI ESTE CRIMINALA SI FARA PRECEDENT IN RELTIILE INTERNATIONALA INCALCAND FLAGRANT REZOLUTIILE ONU.
ESTE NEVOIE DE CREIAREA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL PENTRU A STUDIA PROBELE SI DOCUMENTELE SI A PEDEPSI PE CEI VINOVATI.

CRIMA IMPOTRIVA UMANITATII.
PRESEDINTELE ROMANIEI ION ILIESCU
MINISTRU DE EXTERNE
Mircea Geoana
MINISTRUL TRANSPORTURILOR
Traian Basescu
DESCHIDETI : ROBERT HORVATH DEVA BLOG
http://devanewyork.blogspot.com/

noiembrie 23rd, 2009 at 21:19
adina spune:

MIRCEA GEOANA A VENIT CU UN PLAN, CU UN PROIECT PT A SALVA TARA ASTA DIN MOCIRLA IN CARE NE A BAGAT BETIVANUL ASTA..L AM VOTAT CU TOATA INCREDEREA PE MIRCEA GEOANA PENTRU CA MERITA SI PENTRU CA ARE PUTEREA SA CONDUCA TARA ASTA CATMAI BINE

noiembrie 24th, 2009 at 05:40
Robert Horvath spune:

STAFETA CEAUSESCU ILIESCU BASESCU SA INCHEIAT

IMEDIAT DUPA ALEGERI BASESCU TREBUE ARESTAT.
UN SEF AL MAFIEI LASAT IN LIBERTATE ESTE PERICULOS PENTRU SOCIETATE.
Pentru amanunte deschideti ROBERT HORVATH -DEVA
UN BLOG DEDICAT IN EXCLUSIVITATE LUPTEI IMPOTRIVA STATULUI MAFIOT http://devanewyork.blogspot.com/ www,deva.gallery.com

noiembrie 24th, 2009 at 07:14
Robert Horvath spune:

DESCHIDEREA UNUI CAZIER PENTRU TRAIAN BASESCU LA
NEW YORK

DETECTIVUL CARE SE OCUPA DE SPARGEREA STUDIOULUI
MEU SI A MAI MILTOR STUDIOURI DIN CARTIERUL GALERIILOR
DE ARTA DIN NEW YORK, PRIN CARE SERVICIUL ROMAN EXTERN A INTRAT IN POSESIA CARNETULUI MEU DE TELEFON, MA SUNAT DAND O VESTE BUNA.
Unul din raufacatorri nu mai este in libertate si a inceput sa vorbeasca.
Toate indicatiile duc spre un grup infractional provenind din Romania.
El este condus in ordinea importantei si a gradelor de urmatoarele persoane.
TRAIAN BASESCU – PROFESIE CAPITAN MARITIM Cetatean Roman
RAZVAN UNGUREANU – PROFESIE- PROFESOR SPECIALIZAT IN STUDII EBRAICE Cetatean Roman.
LUCIANO PAVONIi- PROFESIE ECONOMIST -SEF ROMEXORT IN USA DIN 1977 Actual Consul general la New York Cetatean Roman Cetatean roman.
ANDREI BADIN – FARA PROFESIE SAU STUDII SUPERIOARE Cetatean roman.
Pentru mai multe amanunte despre activitatea acesti grup criminal actionand deschideti ROBERT HORVATH -DEVA B http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/

CAUTATI ARTICOLUL ” UN WATERGATE ROMANESC”

noiembrie 24th, 2009 at 12:39
MAAT (HAC)zeita ADEVARULUI si a DREPTATII spune:

VICLEANA VUILPE BasescIiana ,TRAIAN,PAPUSARUL , VREA SA IL MANUIASCA PE KLAUS pentru ca acesta sa ii propuna noul GUVERN tot pe ministrii pdl.IATA DE CE AERONAVA PREZIDENTIALA A ATERIZAT LA SIBIU,SUB PSEUDOMOTIVUL CETII.
EU AM SESIZAT ACEST LUCRU CHIAR ATUNCI!
IL PRINCIPELE ESTE INTCARNAT IN BASESCU .
ILUSTRATIA ZILEI AR TREBUI SA FIE CEA EXISTENTA PE COPERTA CARTII LUI NICCOLO MACHIAVELLI.
I PAPUSARUL BASESCU SI MANUITUL IOHANNIS!!
INTR-O SCHITA ,CARAGIALE,CRITICA PE ULTRADEMAGOGII DE TIP BASESCIAN (PDL-ist),CARE TRAMBITEAZA , MANIPULAND LEGATURA LOR CU ROMANII!!

noiembrie 24th, 2009 at 19:03
Robert Horvath spune:

DUPA ALEGERI PUSCARIE PENTRU TRAIAN BASESCU !

DESCHIDETI ROBERT HORVATH DEVA BLOG http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/
UN BLOG DEDICAT IN INTREGIME
ACESTUI SCOP NOBIL

noiembrie 24th, 2009 at 22:33
deni spune:

Crine..ce a fost..a fost. Tura viitoare vei castiga sigur daca stii cum sa-ti joci cartile impreuna cu PNL..ACUM. Vrem Dreapta puternica ca sa dispara odata pentru totdeauna ciuma Rosie