Cu sprijinul “specialistului” Traian Basescu, a fost creat un flagrant   noiembrie 26th, 2009

 

 
Totusi, fragmente din respectiva caseta au fost utilizate de col. procuror Mihai Popov ca probe in dosar. In luna iulie 1998, pe timpul cat toti cei 18 inculpati erau in arest, in cotidianul “National” a aparut declaratia domnului colonel Popov Mihai, care afirma, pentru prima data, ca era in posesia unei casete video

 provenite de la SRI, care surprindea imagini filmate in noaptea de 16/17 aprilie 1998 pe aeroportul Otopeni.

In faza prezentarii materialului de trimitere in judecata, s-a dovedit ca col. Popov nu a mintit, inculpatii din “Tigareta 2” fiind scosi din celule (toti, mai putin Valentin Vasilescu, comandantul adjunct al AIBO) si pusi sa vizioneze un colaj de cadre disparate, care prezentau filmari exterioare ale restaurantului Gogosarul din Bucuresti, ale hotelului Erbasu (unde a fost cazat echipajul avionului IL-76), ale depozitului lui Stefan Andreias de la Buftea si alte imagini, despre care procurorii militari au afirmat ca fusesera furnizate de unitatea de filaj a SRI.

Nimic din interiorul aeroportului, nimic din baza aeriana, nimic cu avioane sau care sa probeze existenta vreun flagrant. Unul din fragmentele considerate “cheie” de procurori surprindea momentul iesirii din AIBO a echipajului IL-76, insotit de Dumitru Popescu, directorul firmei Quick Aerosevice.

Cateva cadre din aceasta filmare au fost depuse la dosarul cauzei, sub forma de fotografii. Ele poarta, fara nici un dubiu, imprimate caracteristicile Camerei 22 a AIBO, plasata la inaltimea de 3, 5 m, pe un pilon special, lateral dreapta 1,5 m fata de usile glisante ale fluxului Sosiri. Filajul SRI nu avea de unde sa gaseasca oameni la aceasta inaltime, care sa poata panorama astfel “din mina” acea locatie. Pentru ca de urcat pe un perete vertical inalt de 10 m, ca sa filmeze, era imposibil chiar si pentru agentul 007.

Asadar, procurorii au avut caseta video a Dispeceratului Operativ al AIBO din noaptea de 16/17.04.1998 si, in loc sa prezinte operatiunea de incarcare a avionului cu arme, au selectat doar acel fragment cu echipajul, falsificand totodata, cu buna stiinta, provenienta lui. Dar care ar fi explicatia ca autoritatile, la cel mai inalt nivel, s-au coborat la astfel de practici ordinare?

Pentru orice om normal, este cat se poate de evident ca, fara colaborarea lui Traian Basescu, SRI nu putea comite aceasta inscenare. Apar, totusi, cateva intrebari: De cat timp colabora Traian Basescu cu serviciile de informatii? Colaborarile anterioare ale respectivului au avut drept scop tot comiterea unor fapte ilicite, de pe urma carora el a avut de profitat, ulterior, rezultand falsificarea adevarului, cu scopul de a baga in puscarie oameni nevinovati?

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

5 comentarii

noiembrie 26th, 2009 at 18:58
Robert Horvath spune:

ARESTAREA CRIMINALULUI BASESCU

ESTE FOARTE IMPORTANT CA DUPA ALEGERI BASESCU SA FIE ARESTAT IMEDIAT.
ACEST LUCRU TREBUE FACUT PENTRU APARAREA DEMOCRATIEI SI A SANATATII MENTALE A POPORULUI ROMAN.
LASAT LIBER ACEST INDIVID SE VA INTOARCE PE CAI MARI. HITLER A PIERDUT ALEGERIILE SI A FACUT ACELASI LUCRU , LA FEL SI MUSOLINII. FARA SA FAC O COMPARATIE NEAPARAT ACEST INDIVID POSEDA NATIV ACELASI TALENT, EL SE ADRESEAZA A CE ESTE URAT SI NOCIV IN OAMENI, CASTIGAREA ALEGERILOR REPREZINTA UN PRIM PAS, ESTE DOAR CASTIGAREA INEI MARII BATALII .

BASESCU TREBUE TRIMIS IN PUSCARIE. UN LOC CU MASA CASA GRATIS FARA TELEVIZOR SI CARTI DE CITIT. SINGURA CARTE PERMISA : CODUL PENAL

Robert Horvath New York BLOG http://devanewyork.blogspot.com/
SITE http://www.devagallery.com/
Blogul meu ROBERT HORVATH DEVA este dedicat in intregime acestui proiect nobil !
Cautati articolul ” UN WATERGATE ROMANESC. ”
UN ATAC CRIMINAL ORDONAT DE BASESCU LA NEW YORK
El reprezinta un pas sigur in aceasta directie.

noiembrie 28th, 2009 at 09:54
Robert Horvath spune:

O NOUA PROPUNERE PRNTRU REFERENDUM
” PUSCARIE SAU NU PENTRU PRESEDINTELE ROMANIEI
TRAIAN BASESCU”
– ACEASTA PROPUNERE VIZEAZA ELIMINARII IMUNITATII PARLAMENTARE PENTRU PRESEDINTELE IN FUNCTIUNE TRAIAN BASESCU,
-DACA OAMENII POLITICI SUNT DE ACORD SE VA CONVOCA O NOUA CONSULTARE POPULARA.
– ROMANII VOR INTELEGE CA MIZA ACESTUI REFERENDUM ESTE MENTINEREA SISTEMULUI DEMOCRATIC CONSTITUTIONAL IN ROMANIA
– PENTRU VALIDAREA ACESTEI PROPUNERI ESTE NEVOIE DE PREZENTA DE PESTE 50% LA URNE. ( la aceasta ora se pare ca 70 % din alegatori sunt de acord iar 30 % sunt impotriva. )
– PENTRU CREIEREA ACESTUI REFERENDUM ESTE TREBUE REVOCAT – ARTICOLUL 84 DIN CONSTITUTIE PRIN CARE PRESEDINTELE ROMANIEI SE BUCURA DE IMUNITATE,
De ce mai vrea un mandat de preşedinte Traian Băsescu? Pentru că în dosarul „Flota“ nu a intervenit prescripţia.
Documentul care a sta la baza începerii urmăririi penale şi care este parte din rechizitoriul întocmit de foştii procurori anticorupţie punctează existenţa unor documente ce-l incriminau pe Traian
Băsescu. Cu toate că ştia de ele, în confruntarea electorală cu Crin Antonescu, preşedintele a minţit, spunând: „N-am semnat nici un act!“.
Prin adresa 52/C/2003, Ioan Amarie, procuror general al Parchetului Naţional Anticorupţie la acea dată, o informa pe Rodica Stănoiu, ministru al Justiţiei, de sesizarea comisiei speciale ce urma, în conformitate cu Legea 15/92 privind responsabilitatea ministerială, să se pronunţe pentru începerea urmăririi penale în cazul fostului ministru al Transporturilor Traian Băsescu, deoarece existau date certe şi documente ce probau implicarea acestuia în dispariţia flotei maritime româneşti.
„Din materialul probator prezentat rezultă însă în mod evident că activitatea lor infracţională, pe cazul în speţă, a fost înlesnită direct şi de fostul ministru al transporturilor domnul Băsescu Traian, astfel că se impune extinderea cercetărilor şi efectuarea urmăririi penale împotriva acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă calificată, prevăzută de art.
248/1 combinat cu art. 248 Cod penal“, se arăta în adresa trimisă la finele anului 2002 Preşedinţiei de către PNA.
VA ROG A EXPRIMA PARERILE DUMNEAVOASTRA DESPRE ACEASTA PROPUNERE, PE BLOGUL ROBERT HORVATH BLOG. http://devanewyork.blogspot.com/
SITE http://www.devagallery.com/
Robert Horvath Cetatean roman domiciliat in USA.

noiembrie 29th, 2009 at 07:31
Robert Horvath spune:

ROBERT HORVATH: FILMUL A FOST TRUCAT !
IN REALITATE A FOST VORBA DE O LOVITURA LA PLEX …….SI DOI PUMNI IN GURA !
CER SCUZE TUTUR. CHIAR SI UN CINEAST POATE SA GRESEASCA.
DOMNUL BASESCU ARE DREPTATE . MOGULII MERG CU PROVOCAREA PREA DEPARTE !

noiembrie 29th, 2009 at 11:30
Robert Horvath spune:

UN ARTIST JAPONEZ CATRE BASESCU : „NE CRAPA OBRAJUL DE RUSINE”
Domnule Presedinte
Inchei aceasta scrisoare fara sa va cer nimic. Nici macar deschiderea unei anchete prezidentiale la adresa dumneavoastra. Votul din turul doi va rezolva toate problemele mele. Totusi nu rezist tentatiei de a va da un sfat. Renuntati la canditatura inainte de alegeri. Veti da o proba de demnitate care va fi aplaudata deopotriva si de prieteni si de dusmani. Cineva spunea ca fiecare popor are conducatorii pe care ai merita.
Romania si romanii care ai cunosc merita mai mult. !
KIYOKO HORVATH TOKIO JAPAN 28 DECEMBER 2009.
DESCHIDETI BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/

noiembrie 30th, 2009 at 01:16
Robert Horvath spune:

ATAC BANDITESC BASESCU LA TOKIO.

PRESEDINTELE ROMANIEI
TRAIAN BASESCU.
Domnule Presedinte.
Ma cheama Kiyoko Horvath. Sunt de profesie fotograf. Prin casatoria mea cu cineastul Robert Horvath am devenit nu numai cunoscatoare a culturii si lumii romanesti ,dar si rezident legal al Romaniei. Am casa si parte a familiei aici si consider aceasta tara dupa USA o alta patrie adoptiva. Sunt apropiata sufleteste de aceast loc. Am multi prieteni romani.
Ma voi apropia de subiectul acestei scrisori vorbind de faptul ca am fost colega de facultate cu Robert, la Fashion Institut of Technologie unde am studiat impreuna fotografia si arta compiuterului. ( pentru Robert este a doua facultate dupa absolvirea la Bucuresti a sectiei de operatorie a facultatii de film IATC. La ora actuala avem o firma de film. si televiziune unde integram tehnologia digitala cu filmul. Cu alte cuvinte suntem adevatati profesonisti ai acestui domeniu si avem competenta profesionala, de a sti chiar dintr-o privire, daca o secventa video este trucata sau nu.
Vorbind acum in numele meu personal va asigur ca sunt om serios. Este departe de mine de a pune subiectivitatile politice sau vreun avantaj financiar inaintea constintei profesionale. Cu alte cuvinte VA ASIGUR CA MATERIALUL NU ESTE TRUCAT SI CA ESTE INUTIL DE A INCERCA SA DOVEDITI CONTRARIUL.
Srisoarea ar putea sa se sfarseasca aici daca nu a-si simti nevoia de a face cateva
consideratii personale.
Domnule Presedinte
Sunt convins ca palma pe care ati aplica-o unui copil nevinovat si naiv este resimtita de multi, inclusiv de aliatii dumneavoastra. Ea este resimtita adanc de cetateni ai lumii care iubesc sau sunt apropiat Romaniei. Gestul dumneavoastra
ne pune intr-o situatie fara iesire. Cu alte cuvinte NE CRAPA OBRAZUL DE RUSINE. Dupa transmiterea pe principalul post de televiziune NHK a secventelor
cu pricina si a preluarii evenimentelor de presa telefonul suna neintrerupt. Stiu ca toata lumea cere explicatii. Din pacate eu nu pot explica un lucru inexplicabil. Nu pot face decat sa scot teefonul din priza si sa plang.
Un alt lucru care ma intristeaza sunt atacurile la adresa sotulul meu Robert. Va asigur ca acesta este ultimul om care are nevoie de aparare pentru ca stie sa se apere singur, Si totus o fac. I se pune sub semnul intrebarii patriotismul si chiar mai mult. Pentru acei patrioti ocazionali am un raspuns pe masura.
Nu prea demult DEVA ( numele de artist ) a avut o expozitia in jurul lumii , Intitulata ” DE LA DALI LA DEVA ” Ea a inceput la
New York si sa sfarsit la Figueras orasul unde sa nascut Salvador Dali. Va asigur ca nu a exitat vreo expozitie unde la intrare sa nu arboreze steagul Romaniei. Deschideti http://www.devagallery.com/ si veti vedea o uriasa lucrare care stilizeaza Tricolorul. Deasupra a fost plasata portretul Regelui Mihai intodeauna inconjurat de flori proaspete. Indrasnesc cati artisti romani au facut acest fel de gest. Probabil niciunul.
Domnule Presedinte
In fiecare an inainte de mandatul dumneavoastra faceam o vizita in Romania unde petreceam in lung concediu. Ne revedeam familia si prietenii. Acum mi-e personal din cauza dumneavoastra viata mea la New York a devenit un adevarat cosmar.
Studioul din New York a fost spart de doua ori. Cititi pe blog UN WATERGATE ROMANESC ” sa incercat arestarea lui Robert in centrul New York-lui. Indivizi stau cu schimbul in fata studioului si culmea de douazile a ……iceput urmarirea mea la Tokio . Sora mea a sunat spunand ca persoane dubioase se intereseaza de mine la Osaka.
Domnule Presedinte
Inchei aceasta scrisoare fara sa va cer nimic. Nici macar deschiderea unei anchete prezidentiale la adresa dumneavoastra. Votul din turul doi va rezolva toate problemele mele. Ma voi putea intoarce acasa si la familia mea dupa cinci ani fara ajutotul nimanui.
Totusi nu rezist tentatiei de a va da un sfat. Renuntati la canditatura inainte de alegeri. Veti da o proba de demnitate care va fi aplaudata deopotriva si de prieteni si de dusmani. Cineva spunea ca fiecare popor are conducatorii pe care ai merita.
Romania si romanii care ai cunosc merita mai mult. !
KIYOKO HORVATH TOKIO JAPAN 28 DECEMBER 2009.

DESCHIDETI BLOG http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/