Transcrierea convorbirii telefonice intre comandant adjunct AIBO – TWR (controlor aerian din Turnul de Control)   noiembrie 26th, 2009

 

16.04.1998. Ora 18.52.00 UTC, ora locala 21.52

Cdt. Adj.: O sa vina un avion.

TWR: Asa…

Cdt.Adj: SFB.

TWR: SFB, da.

Cdt.Adj.: 1652.

TWR: Da.

Cdt. Adj.: Vezi ca este un avion militar, il trageti la Sud. O sa mearga baietii nostri acolo, o sa-l pozitioneze, o sa ia echipajul si o sa-l duca la Briefing.

TWR: Aha!

Cdt.Adj.: Ca sa stii sa-l bagi acolo.

TWR: Bine, deci se duce direct la Sud.

Cdt.Adj.: Fara intrebari, fara povesti, e un avion cu transporturi speciale.

TWR: In cat timp vine? Intr-o ora?

Cdt.Adj.: Intr-o ora. Intr-o ora aterizeaza, cand va da estima, nu mai intrebati unde. Deci stiti despre asta ca e la cutare… Deci, vorbesti cu Nelutu, cu el, direct (seful de tura al dispecerilor de sol de la AIBO).

TWR: Da, da. Bine, domnule!

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

4 comentarii

noiembrie 27th, 2009 at 09:09
Robert Horvath spune:

UN DERBEDEU DE PORT LOVESTE UN COPIL FARA APARARE.!

SUNT UN SPECIALST. AM ABSOLVIT SECTIA DE OPERATORIE IATC BUCURESTI , AM ABSOLVIT FASHION INSTITUTE OF TECHNOLOGIE NEW YORK. AM PREDAT FILM SI FOTOGRAFIE IN USA SI JAPONIA. SUNT SPECIALIZAT IN COMPIUTER ART SI TRUCAJE DE FILM. AM O COMPANIE DE FILM SI TELEVIZIUNE. SUNT UN PROFESIONIST CARE STIE CE VORBESTE. SECVENTA VIDEO ESTE REALA. ORICE DISCUTIE IN ACEST SENS ESTE INUTILA.
TOT ASA DE SUGUR SUNT, CA OPINIA PUBLICA INTERNATIONALA NU VA ACCEPTA UN PRESEDINTE DE TARA CARE LOVESTE UN COPIL. ESTE ULTIMUL LUCRU CARE LIPSESTE IMAGINII ROMANIEI IN LUME. CARIEA POLITICA A UNUI ORDINAR GOLAN DE PORT A LUAT SFARSIT.

ROBERT HORVATH CINEAST USA JAPAN BLOG http://devanewyork.blogspot.com/
SITE http://www.devagallery.com/

noiembrie 28th, 2009 at 09:53
Robert Horvath spune:

O NOUA PROPUNERE PRNTRU REFERENDUM
” PUSCARIE SAU NU PENTRU PRESEDINTELE ROMANIEI
TRAIAN BASESCU”
– ACEASTA PROPUNERE VIZEAZA ELIMINARII IMUNITATII PARLAMENTARE PENTRU PRESEDINTELE IN FUNCTIUNE TRAIAN BASESCU,
-DACA OAMENII POLITICI SUNT DE ACORD SE VA CONVOCA O NOUA CONSULTARE POPULARA.
– ROMANII VOR INTELEGE CA MIZA ACESTUI REFERENDUM ESTE MENTINEREA SISTEMULUI DEMOCRATIC CONSTITUTIONAL IN ROMANIA
– PENTRU VALIDAREA ACESTEI PROPUNERI ESTE NEVOIE DE PREZENTA DE PESTE 50% LA URNE. ( la aceasta ora se pare ca 70 % din alegatori sunt de acord iar 30 % sunt impotriva. )
– PENTRU CREIEREA ACESTUI REFERENDUM ESTE TREBUE REVOCAT – ARTICOLUL 84 DIN CONSTITUTIE PRIN CARE PRESEDINTELE ROMANIEI SE BUCURA DE IMUNITATE,
De ce mai vrea un mandat de preşedinte Traian Băsescu? Pentru că în dosarul „Flota“ nu a intervenit prescripţia.
Documentul care a sta la baza începerii urmăririi penale şi care este parte din rechizitoriul întocmit de foştii procurori anticorupţie punctează existenţa unor documente ce-l incriminau pe Traian
Băsescu. Cu toate că ştia de ele, în confruntarea electorală cu Crin Antonescu, preşedintele a minţit, spunând: „N-am semnat nici un act!“.
Prin adresa 52/C/2003, Ioan Amarie, procuror general al Parchetului Naţional Anticorupţie la acea dată, o informa pe Rodica Stănoiu, ministru al Justiţiei, de sesizarea comisiei speciale ce urma, în conformitate cu Legea 15/92 privind responsabilitatea ministerială, să se pronunţe pentru începerea urmăririi penale în cazul fostului ministru al Transporturilor Traian Băsescu, deoarece existau date certe şi documente ce probau implicarea acestuia în dispariţia flotei maritime româneşti.
„Din materialul probator prezentat rezultă însă în mod evident că activitatea lor infracţională, pe cazul în speţă, a fost înlesnită direct şi de fostul ministru al transporturilor domnul Băsescu Traian, astfel că se impune extinderea cercetărilor şi efectuarea urmăririi penale împotriva acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă calificată, prevăzută de art.
248/1 combinat cu art. 248 Cod penal“, se arăta în adresa trimisă la finele anului 2002 Preşedinţiei de către PNA.
VA ROG A EXPRIMA PARERILE DUMNEAVOASTRA DESPRE ACEASTA PROPUNERE, PE BLOGUL ROBERT HORVATH BLOG. http://devanewyork.blogspot.com/
SITE http://www.devagallery.com/
Robert Horvath Cetatean roman domiciliat in USA.

noiembrie 29th, 2009 at 11:26
Robert Horvath spune:

UN ARTIST JAPONEZ CATRE BASESCU : „NE CRAPA OBRAJUL DE RUSINE”
Domnule Presedinte
Inchei aceasta scrisoare fara sa va cer nimic. Nici macar deschiderea unei anchete prezidentiale la adresa dumneavoastra. Votul din turul doi va rezolva toate problemele mele. Totusi nu rezist tentatiei de a va da un sfat. Renuntati la canditatura inainte de alegeri. Veti da o proba de demnitate care va fi aplaudata deopotriva si de prieteni si de dusmani. Cineva spunea ca fiecare popor are conducatorii pe care ai merita.
Romania si romanii care ai cunosc merita mai mult. !
KIYOKO HORVATH TOKIO JAPAN 28 DECEMBER 2009.
DESCHIDETI BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/