Ilustratia zilei 29.11.2009   noiembrie 29th, 2009

Dion 47

29.11.2009

Pictor, grafician si ilustrator, Daniel Ionescu – Dion, stabilit in Statele Unite, a obtinut numeroase premii internationale, a deschis 15 expozitii personale internationale si a participat la 15 expozitii internationale. Pentru mai multe detalii, accesati http://ro.wikipedia.org/wiki/Daniel_Ionescu-Dion

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

noiembrie 29th, 2009 at 05:32
Robert Horvath spune:

TRAIASCA CONSPIRATIA TUTUROR MOGULILOR SI NEMOGULILOR IN APARAREA DEMOCRATIEI ROMANE !

DOMNILOR MOGULI !
BASESCU TREBUE IMEDIAT ARESTAT. IN OPOZITIE EL ESTE MAI PUTENIC DECAT ORICAND. HITLER A PIEDUT ALEGERILE SI SA INTORS PE CAI MARI. A IESIT DIN INCHISOARE SI IA RAS PE TOTI. PASTRAND PROPORTILE BASESCU ARE CALITATI SIMILARE. SE ADRESEAZA RAULUI DIN NATURA UMANA.
DOMNILOR MOGULI.
VA MULTUMESC PENTRU TOT CE FACETI PENTRU DEMOCRATIE IN ROMANIA . SUNTETI O ULTIMA SANASA. SUNT ALATURI DE DUMNEAVOASTRA.
Robert Horvath cineast USA.
URMARITI :
SCRISOARE DESCHISA CATRE TRAIAN BASESCU DIN PARTEA
FOTOGRAFULUI JAPONEZ KIYOKO HORVATH.
ACEASTA SCRISOARE CUPRINDE O EXPERTIZA OFICIALA A UNEI COMPANII JAPONEZE SPECIALIZATE IN EFECTE SI TRUCAJE DE FILM .DOCUMENTUL ESTE SEMNATSI NOTARIZAT.
EA PROBEAZA CA GESTUL INCALIFICABIL SE A LOVI UN COPIL SURPRINS INTR-O SECVENTA VIDEO, ESTE REAL SI NETRUCAT.
SCRISOAREA DESCRIE DEASEMENEA SOCUL SI INDIGNAREA DUPA PRZENTAREA PE NHK ( UN FEL DE BBC JAPONEZ ) DIN PARTEA MEDIEI SI OPINIEI PUBLICE JAPONEZE. EA DEMONSTRAZA CA PREZENTA ACESTUI MARDEIAS DE PORT NU ESTE ACCEPTABILA IN LUMEA CIVILIZATA.

ACEASTA SCRISOARE VA FI POSTATA IN CURAND PE
http://devanewyork.blogspot.com/
SEMNEZ
KIYOKO HORVATH OSAKA JAPAN

PS, DOMNULE DION VA MULTUMESC SI VA FELICIT PENTRU TALENT. SEMNAT UN MOGUL PITIC DIN NEW YORK

noiembrie 29th, 2009 at 12:18
MAAT (HAC)zeita ADEVARULUI si a DREPTATII spune:

ATI INTELES DE CE A ATERIZAT FORTAT ELICOPETERUL(IN CARE SE AFLAU 3 JURNALISTI[DIN CARE UNUL DE LA REALITATEA FM-SESIZATI CU UN COMENTARIU RELEVANT DIN PARTEA-MI]) IN VANATORI?CARE ESTE MESAJUL CATRE3 TOTI JURNALISTII CARE STIU DESPRE AGRESIUNEA BASESCIANA CATRE MINORUL TERORIZAT ?MOARTEA DACA NU FAC CIOCUL MIC!