Ce mai unelteste staff-ul lui Basescu   decembrie 4th, 2009

 

Foto-Traian-Basescu-si-Vasile-BlagaAm oferit, zilele trecute, detalii despre operatiunea „depozite otravite”. In fiecare judet, din dispozitia lui Vasile Blaga, au fost create doua-trei depozite care au fost ticsite, pana la refuz, cu sute de tone de marfuri achizitionate, cu bani negri, din China si introduse in tara fara taxe. Sunt pufoaice, veste si geci portocalii, produse electronice, de papetarie etc., destinate sa fie utilizate drept pomeni electorale in campania electorala a lui Traian Basescu, organizata de PD-L. Distribuirea este in plina desfasurare. Nu intamplator, cititorii acestui site ne trimit, in continuare, imagini in care operatiunea este surprinsa pe viu. Iata, in continuare, inca doua operatiuni puse la cale de staff-ul lui Traian Basescu.

 

SRI isi convoaca lucratorii

In urma cu doua saptamani, Coldea, directorul adjunct SRI, a trimis tuturor unitatilor din subordine o nota telefonica, prin care le solicita sa ia toate masurile pentru a crea un “climat optim ca toti lucratorii sa se poata prezenta la vot”. Cu alte cuvinte, Coldea trimite toate cadrele SRI sa voteze cu alesul sau. Este un caz fara precedent in analele SRI. Daca votul s-ar desfasura in timpul saptamanii, ca in Vestul civilizat, masura s-ar justifica. Dar atunci ar trebui legiferata. Pentru toate institutiile.

 

Ajutoare europene pro-Basescu

In Sulina, Crisan, Mila 23 si alte patru-cinci localitati din Delta, cu o zi inaintea alegerilor prezidentiale – primul tur – s-au distribuit oamenilor ajutoare europene, dar din partea PD-L. Deci cu dedicatie. Operatiunea urmeaza sa se repete, sambata, la scara nationala.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

10 comentarii

decembrie 4th, 2009 at 14:52
george spune:

Ce am sa scru acum nu are leg cu articolul.Daca tot ataca Basescu comunismul ….Nu stim deloc istorie.Basescu, Vantu, Voiculescu.Unde lucrau ei inainte de revolutie?Faceau ei parte din nomenculatura?DaSi chiar pe aceeasi linie.Hai sa o vedem pe cea mai tare.Basescu, Voiculescu si Vantu erau inca in nomenculatura in 21 dec Si tocmai cel care a fost atacat mereu, iliescu , cu toate greselile lui, era amic cu Brucan?. Cine s-a dezis primul de Ceausescu? Cine au fost semnatarii unei scrisori catre Ceuasescu? Ilescu era in arest la domiciliu din ordinul lui Ceausescu in decembrie 89!.Nu stim istorie.Si vom vota un comunist prieten cu Vantu.

decembrie 4th, 2009 at 16:35
sam spune:

Hai ca pe-asta nu o cred ! Nu cred ca vreun manager intr-o instituie de stat – cu atat mai mult la un serviciu secret precum SRI – isi poate indemna angajatii sa voteze!
Dle Rosca Stanescu ati ajuns cam departe cu minciunile astea, Apropo, ati cerut detalii de institutii sau va bazati, ca de obicei, „pe surse”…
Lasati domnule serviciul in pace, nu-l amestecati in mocirla asta politica, pt. ca are alte treburi de facut !

decembrie 4th, 2009 at 17:20
Robert Horvath spune:

S,O.S CERETI AJUTOR AMERICAN. DEMOCRATIA ROMANA IN PERICOL!
MAINE VA FI PREA TARZIU

AM CONTACTAT IN ACESTA DIMINEATA DEPARTAMENTUL DE STAT ( SECTIA ROMANA ) . SE PREGATESTE O LOVITURA DE STAT DE TIP FASCIST. REZULTATUL ALEGERILOR VA FI CONTESTAT. ATENTIONATI PRIN INTERNET AMBASADA USA DIN BUCURESTI .USA ARE DATORIA MORALA DE A AJUTA ROMANIA . DEMOCRATIA ROMANA ESTE IN PERICOL.
Robert Horvath CINEAST USA http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/

decembrie 5th, 2009 at 08:23
robo spune:

dute mah..sa mori tu de ciuda..dar faptul ca in intreprinderea unde lucrez eu ni se trasmite de catre director PERSONAL sa il votam pe mircea geoana,ai? lasa-ne …..ca nici geoana si acoliti lui fosti activisti, minerii de ieri, mandria tarii de azi a pds-ului…nu sunt mai putini parsivi..parsiv esti tu care acum daca ai cazut in dizgratie improsti cu noroi….lasa-o balta nene

decembrie 5th, 2009 at 14:30
Asemenea specimen, Tr. Băsescu NU merită votul românilor! « Sfinxul spune:

[…] * Am oferit, zilele trecute, detalii despre operatiunea “depozite otravite”. In fiecare judet, d… […]

decembrie 7th, 2009 at 09:17
Marius spune:

http://www.descopera-judetul-neamt.ro/Campanie-electorala-in-ziua-alegerilor.html

Cum intelege sa respecte legea baronul local Pinalty, in ziua alegerilor. Este cea mai mica neregula. O sapatamana intreaga au carat cu masinile carne pentru nemteni.

decembrie 7th, 2009 at 12:11
roma spune:

Un fleac ,i-am ciuruit va dati seama .Cine are simtul acesta de-a sesiza nante si detalii inseamna ca jumatatea ce a votat cu geoana snt raniti dar,atacul total care pentru base inseamna mort este rasbunarea lui impotriva regizorului Nicolaescu.

decembrie 7th, 2009 at 15:18
Mihaela spune:

„Mici nereguli” in Neamt – devenite banale:

1. Calatorie gratuita cu telegondola (Perla Invest si Primarul de Piatra Neamt) – extinsa de aceasta data si la turisti (vezi campaniile precedente doar pentru nemteni) pentru cei ce au facut dovada votului – http://www.descopera-judetul-neamt.ro/06.12.2009-Piatra-Neamt-vazut-din-telegondola.html;
2. Concerte organizate de PDL in Targul Neamt, Roman, Piatra Neamt in ziua de 4 decembrie – http://www.descopera-judetul-neamt.ro/Spectacole/andrea-banica-la-piatra-neamt.html – o veche colaborare cu „celebrul Axinte”;
3. Sacoselele traditionale cu pixuri,calendare, chibrituri, sorturi de bucatarie;
4. Sacoselele cu alimente, fructe, fulare;
5. Telefonul de control – „stimata doamna ati avut placerea sa mergeti la vot ….”
6. Ce e mai grav, a fost sanctionat de CNA, publicitatea electorala in zilele de sambata si duminica pe postul local ( a se vedea comentariul lui Marius).
7.Preotii nu au ratat nici ei ocazia sa invite enoriasii la vot.
„Am beneficiat” de toate punctele enumerate.

decembrie 7th, 2009 at 16:50
Mihai spune:

http://serviciulsecret.blogspot.com/2009/12/cadouri-pentru-voturi-la-primaria.html
S-a intamplat duminica la Piatra Neamt

decembrie 8th, 2009 at 09:02
ROBERT HORVATH spune:

O URIASA FRAUDA ELECTORALA IN USA
Domnule Rosca Stanescu
Va scriu din New York. Sunt o persoana cinoscuta in mediile diasporei americane. In decursul ultimelor doi ani nu am intalnit nici o persoana care sa se declare partizanul lui Traian Basescu. La primul tur de scrutin Basescu a castigat 70%. la New York Lucrurile sunt mai mult decat ciudate, Ne apropiem de procentele de pe vremea Ceausescu. Am atras atentia in mai multe articole de diversiunea condusa din cladirea de I6 etaje a securitatii. Nu ramane decat a rasfoii numarul anteriior alegerilor al ziarului comunitatii din NewYork Magazin care se arata ” neutru”. Nu ramane decat sa amintesc faptul redactorul acestui ziar si o delegatie a comunitatii sa intalnit cu TRAIAN BASESCU la Bucuresti .( biletul de avion, hotellul so masele copioase au fost platite din buzunarul comun al romanilor) inainte de alegeri. CONCLUZIE : IN SUA ASISTAM LA O URIASA FRAUDA ELECTORALA. DIASPORA A VOTAT IMPOTRIVA LUI BASESCU SAU NU SA PREZENTAT LA VOT. Citesc in ziare faptul ca diaspora a fost elementul hotaritor in victoria lui Basescu. Toate comisiile electorale ale diasporei sunt compuse din diplomati, ofiteri acoperiti care au furat poporul roman. ASIGUR CA DIASPORA AMERICANA A VOTAT IMPOTRIVA CLICII BASESCU. DESCHIDETI DE URGENTA O ANCHETA !
Robert Horvath ziarist New York
http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/