OAMENII LUI BASESCU BAGATI PANA IN GAT IN PORCARIA ALRO   decembrie 4th, 2009

 

Fara nici un fel de comentariu, postez un film incediar care le arata romanilor cum, de aproape 5 ani de zile, platesc energia electrica cu 30 % mai scump

[podcast format=”video”]http://www.sroscas.ro/site/wp-content/uploads/cn.flv[/podcast]

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

20 comentarii

decembrie 7th, 2009 at 18:32
pof spune:

Adevarul este ca unele cotidiene nu prea au ce cauta pe taraba, Jurnalul, Adevadul, Ziua… si multe altele, si asta nu datorita patronilor, ci unor angajati ca voi ce nu au pic de demnitate si se bucura precum un catelus cand patronul arunca un piscot rupt sau il scapa din mana si ajunge in fata voastra. Ce nu s-a inteles din toata acesata sarada? Faptul ca voi sunteti singurii care atentati la linistea cetateanului, cu bune si rele. Cred ca votul exprimat nu a fost pentru candidati, a caror nume nici nu merita sa-l mentionam, ci a fost pentru oameni ca dumneata, care si-au ales meseria gresit. Consider ca omul se poate indrepta si nu numai, sa si vada ca adevarul nu poate fi atat de frumos ambalat in minciuna ce doriti sa ne-o serviti. Sper sa o puteti face si dumneavoastra, acum cand manipularea nu-si mai are rostul si miza este doar prestigiul profesional. Semnat un student la comunicare.

decembrie 8th, 2009 at 03:48
eueucelcutupeu spune:

Se pare ca dl. SRS a ramas fara inspiratie de la alegerile prezidentiale incoace. Hai dl. SRS ! Hai ca se poate, mai vrem o dezvaluire ceva. Sunte-ti prea socat ? Sau sunte-ti in pana de inspiratie. Ori cumva acum nu mai merita efortul pentru ca articolele nu mai au cun sa-si atinga scopul.

SA TRAITI BINE ! la puscarie.

decembrie 8th, 2009 at 08:42
sandman spune:

Bogdan Chirieac era in spatele lui madam Udrea pe 6.12 cind a plecat din sediul PDL „ca sa numere voturile”,
Caracatita…

decembrie 8th, 2009 at 09:00
gica contra spune:

MULTI ALEGATORI AU VOTAT CU BASESCU, DIN CAUZA VOASTRA,ESCROCILOR.

decembrie 8th, 2009 at 10:14
Basescu spune:

Nea santajistu’, ai ramas cam fara grai in ultimele zile. Ce se intampla? Iti faci bagajul? Sa calatoresti bine (Jilava)!