Surse judiciare afirma ca DNA a pus sechestru pe casa lui Adrian Nastase din Zambaccian   ianuarie 29th, 2010

 

de Alin Olteanu

Adrian NastaseDirectia Nationala Anticoruptie a pus sechestru pe imobilul detinut de Adrian Nastase in strada Muzeul Zambaccian, au declarat surse judiciare citate de televiziunile de stiri.  In dosarul „Zambaccian 1”, fostul premier este acuzat de luare de mita, obtinerea unor foloase necuvenite si santaj. Comentand pe marginea deciziei DNA, Nastase a declarat ca i se pare ciudat ca este pus in situatia de a cofirma o informatie venita pe surse. Confirmarea a venit, in schimb, de la avocatul politicianului, Ion Cazacu, care a precizat ca saptamana viitoare va face o plangere impotriva acestei masuri asiguratorii, relateaza HotNews.

DNA a instistuit, vineri, sechestru pe casa din Zambaccian a lui Adrian Nastase, in dosarul chinezariilor, o parte din dosarul „Zambaccian”, pentru care parlamentarii au avizat inceperea urmăririi penale in mai 2009, spun surse judiciare citate de NewsIn. Potrivit acelorasi surse, este a treia oara cand se pune un astfel de sechestru. In acest dosar sunt cercetati, pe langa fostul prim-ministru Nastase, fostul consul al Romaniei in China, Ioan Paun si Irina Jianu, fostul sef al Inspectoratului de Stat pentru Constructii.

Comentand pe marginea deciziei DNA, Adrian Nastase a declarat la Realitatea TV ca „se incearca recuperarea pierderilor datorate disparitiei flotei”. „Ei dau pe surse si eu trebuie sa confirm. Este o tara vesela”, a adaugat Nastase. In schimb, avocatul lui Nastase, Ion Cazacu, a confirmat, pentru Newsin, ca DNA a pus sechestru pe casa fostului premier si ca a fost prezent, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie. Cazacu a spus ca saptamana viitoare va face o plangere impotriva acestei masuri asiguratorii, plangerea urmand a fi depusa la procurorul sef al procurorului de caz.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii