Ilustratia zilei 21.02.2010   februarie 21st, 2010

Dion 132

Pictor, grafician si ilustrator, Daniel Ionescu – Dion, stabilit in Statele Unite, a obtinut numeroase premii internationale, a deschis 15 expozitii personale internationale si a participat la 15 expozitii internationale. Pentru mai multe detalii, accesati http://ro.wikipedia.org/wiki/Daniel_Ionescu-Dion

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

februarie 21st, 2010 at 14:23
contele de monte cristo spune:

PD+PNL+UDMR +PSD DANSEAZA HORA INGROPARII POPORULUI ROPMAN UMILIT ,PAUPERIZAT!
DIN PACATE ,IARASI BASESCU A INVINS! ILUZIONISTUL PONTA RESPONSABIL DE INJUSTITIA ROAMNA ALATURI DE CEI DE LA PD,PNL .,UDMR,INCEARCA SA OBTINA UN RAORT POZITIV PE DOMENIUL JUSTITIE SI AFACERI INTERNE,CACI OBSTACOLUL GEOANA A FOST INLATURAT DIN CALEA LUI BASESCU!
ALEGEREA PRESEDINTILOR PNL SI PSD ,S-A FACUT IN MOD PREMEDITAT ASTFEL INCAT SA SE ASIGURE PRIN SOTIILE LOR EUROPARLAMENTARE -LEGATURA DIRECTA CU PARLAMENTUL EUROPEAN COORDONAT DE EVREIMEA PROFITOARE!!NISTRE TRADATORI ORDINARI CARE AU INTRAT IN POLITICA PENTRU CA NU ERAUADEVARATI PROFESIONISTI IN DOMENIUL LOR IN CARE AU OBTINUT O DIPLOMA!

februarie 21st, 2010 at 17:13
contele de monte cristo spune:

Anul 2003
“La Copenhaga, la Summitul Consiliului European, unde România şi Bulgaria au obţinut confirmarea din partea Uniunii Europene că vor putea adera la 1 ianuarie 2007, cu condiţia să fie pregătite la această dată. Foaia de parcurs adoptată de către Consiliul European, care cuprinde obiective pe termen scurt (2003), mediu (2004, 2005) şi lung (2006), ne va ajuta să structurăm pregătirea şi eforturile în negocierile de aderare. 13 decembrie 1999, atunci când România a fost invitată să înceapă negocierile de aderare la Uniunea Europeană. Consiliul European a decis atunci începerea negocierilor de aderare la Uniune cu o nouă serie de şase state, România aflându-se în fruntea seriei, care mai includea Bulgaria, Letonia, Lituania, Malta şi Slovacia.
„În efortul intern de pregătire pentru aderare nu suntem singuri, ci avem alături Uniunea Europeană”, declara premierul. Este vorba de sprijinul financiar pe care Uniunea Europeană îl oferă României pentru realizarea unor proiecte care vor impulsiona pregătirea pentru aderare atât din punct de vedere al criteriilor economice, cât şi al celor administrative. Necesităţile României sunt mai mari, dar, cu un bun management al resurselor interne şi externe, sperăm să realizăm toate programele convenite cu Uniunea Europeană.
„De astăzi, trebuie să ne mobilizăm cu toţii, de la Guvern, Parlament, până la fiecare cetăţean, pentru a dovedi că poporul român are resursele necesare, este capabil să facă faţă acestei mari provocări a istoriei: integrarea în Uniunea Europeană în 2007, care este atât în interesul cetăţenilor români, cât şi al celor europeni.”
PNL-ul apreciază că integrarea în Uniunea Europeană nu va fi posibilă decât în condiţiile în care România va îndeplini toate obiectivele incluse în foaia de parcurs, rapoartele de ţară din ultimii doi ani arătând că România mai are încă multe de făcut pentru a atinge standardele impuse de Uniunea Europeană. Adică România este singura ţară din toate statele aspirante la aderare care nu are încă o economie de piaţă funcţională, nu îndeplineşte în totalitate criteriul politic şi a dovedit că nu are capacitatea administrativă de a adopta acqus-ul comunitar.
PNL va sprijini orice tip de acţiune menită să asigure integrarea României în Uniunea Europeană, monitorizând în paralel cu forurile europene îndeplinirea de către actualul Guvern a criteriilor cuprinse în foaia de parcurs fixată la Copenhaga.
Partidul Naţional Liberal salută angajamentul liderilor europeni reuniţi la Copenhaga de a sprijini România să adere la Uniunea Europeană. „România a ajuns în acest punct datorită efoturilor depuse deopotrivă de societate şi de clasa politică românească”.
Decizia de la Copenhaga reprezintă însă numai continuarea unei curse în care România va trebui să demonstreze în fiecare zi că este un competitor de succes.
Vă mulţumesc.”

februarie 21st, 2010 at 21:37
spin doctor spune:

chirurg in PSD says:
November 30, 2009 at 21:15

Cu ceva timp ,inainte de turul 1, Geoana si Crin ,trag o betie la Tr-Severin, la pensiunea lui Varzan, in spatele garii.Dupa alea–alea–cu fetite si apa de Toplet,liderii Duicu si Mazilu s-au luat la bataie si dai si dai in cine apuci–dar cel mai mult a apucat Crin ca de el era de fraier—Ajuns la Buc. cam umflat -de raceala–Patriciu il intreaba.
-Mai ,Crinele -ai luat bataie in gara Severin?
-Ce aia-i gara patroane, e-o cazemata PSD-ista,NETERMINATA VAI DE TERMINAREA EI, ca premierul Vacaroiu le-a dat bani s-aduca apa de la Toplet cu teava si Geoana vrea s-0 aduca cu trenul,d-aia ne-am certat….?