Psihiatrul Florin Tudose: “Diaconescu avea fata de sinucigas cand s-a retras”   februarie 25th, 2010

 

de Razvan Gheorghe, Inpolitics

Florin TudoseCristian Diaconescu va fi, intr-un viitor apropiat, un foarte bun ambasador cheie al Romaniei in comunitatea europeana sau un bun ministru de Externe, preconizeaza psihiatrul Florin Tudose, in exclusivitate pentru Inpolitics. Totodata, el sustine ca gestul retragerii din cursa pentru sefia PSD s-a facut parca la comanda, Cristian Diaconescu facand acest anunt “teleghidat”, prin “cuvintele altuia”, avand “o fata de sinucigas”.

Antonescu si Diaconescu, “vrajiti” de Geoana

“Se poate face o paralela sugestiva intre Cristian Diaconescu si Crin Antonescu. Amandoi au actionat anti-psihologic, impotriva fiintei umane, de parca i-ar fi vrajit Mircea Geoana. Ori, cand te vrajeste un om precum Geoana, personal, eu nu am nici un fel de stima pentru cine pateste asa ceva. La alegeri, nici macar nu era opt dimineata si Crin Antonescu era deja calare pe tancul rosu al PSD, anuntand sustinerea lui Geoana pentru turul doi. Si asta dupa ce in primul tur l-a acuzat pe Geoana ca l-a furat si l-a facut albie de porci in dezbateri. Antonescu nu s-a consultat cu partidul, nu s-a sfatuit cu nimeni, i s-a zis in mod clar sa iasa si sa spuna asta. Eu va spun, s-ar putea ca ceea ce s-a intamplat cu Geoana, cu prabusirea sa, sa se repete in alt partid, respectiv in PNL. La fel s-a petrecut si cu Diaconescu pe ultima suta de metri. Cand nimeni nu se mai astepta, a iesit si a spus ca il sustine pe  Mircea Geoana”, a explicat Florin Tudose.

”Parca vorbea cu cuvintele altuia”

Analizand imaginile in care Diaconescu isi anunta retragerea din cursa pentru functia suprema in partid, psihiatrul atrage atentia ca ex-ministrul era parca teleghidat, vorbind cu cuvintele altuia si avand o fata livida, de sinucigas. “Cristian Diaconescu parea teleghidat. A facut anuntul ca se retrage cu vorbele altuia parca. Era schimbat la fata, livid, avea o fata de sinucigas. Trebuie sa va spun ca, personal, inca de mult timp, as fi pariat pe Cristi Diaconescu. Era o prezenta atipica in PSD. Cred ca, intr-un viitor apropiat va fi un foarte bun ambasador cheie al Romaniei in comunitatea europeana sau un foarte bun ministru de Externe. El nu a negat ca e posibil sa aibe in curand o astfel de functie spunand ca, de fapt, aceasta este meseria lui”, a explicat Florin Tudose.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

februarie 25th, 2010 at 14:43
Huhu Ciu spune:

Probabil i-l are Basescu cu ceva informatuii despre el la mina!
Nu degeaba a fost urmarit, supravegheat de ”servicii”.

februarie 25th, 2010 at 16:18
antigone spune:

analiza „psihologului” este corecta in ceea ce priveste infatisarea sau schimbarea la fata a lui Diaconescu. Dar „body language” nu se traduce decit la nivel de emotii, adica frica, furie, etc…sa il scoti vrajit e taaaare trasa de par si lipsit de profesionalism, e clar ca e inca o incercare de intoxicare.

Diaconescu a fost santajat de cineva cu probe valabile. De aceea i-a fost vadit frica iar frica l-a facut livid. Dar acest psiholog care crede ca un om compromis e un bun diplomat nu merit citat in presa.

februarie 25th, 2010 at 18:50
FLOARE DE SCOTIA spune:

NU FATA LUI CRISTIAN DIACONESCU AR TREBUI SA VA INGRIJOREZE, DOCTORE!

DAR CE CONOTATII AR AVEA CUVINTELE D-VOASTRA SCOASE DIN CONTEXTUL IN CARE APARE NUMELE DIACONESCU.
DE CE NU VA FACETI „CUR ANTUL” UNUI VIP ?( SAU POATE CA SUNTETI)
AR TREBUI SA VA INGRIJOREZE FETELE OAMENILOR SIMPLI: ALE MAMELOR, FETELE COPIILOR DE LICEU,SANATOSI APARENT,GRATIE FRAGEZIMII VARSTEI…DAR DESPRE „PRABUSIREA” SUFLETULUI LOR NU VORBIM,NU
FARA IPOCREZIA PLATII PENTRU PRESTATIA MEDICALA.
AVETI CURAJUL SA VORBITI DESPRE EFECTELE BADARANIEI ASUPRA OAMENIOR,CARE,DA,NU SUNT OAMENI,SUNT POPULATIE
ELENA CEAUSESCU NE NUMEA VIERMI!!!
ALE DULPICITATII FRAGRANTE A MAJORITATII POLITRUCILOR CARE ,NICI MACAR NU SE MAI FERESC DE LUMINA ZILEI
ATACA LIPSITI DE FAIRE PLAY, CA TALHARII LA DRUMUL MARE.
TOCMAI AM AUZIT ” O STRATEGIE „PSD-ISTA PE REALITATEA FM-NU M-AM DERANJAT SA RETIN NUME,ERAU ORICUM PERSOANE DE LA PERIFERIA SPIRITULUI,AZI,ORELE 16…INVITAT LA CASA PRESEI.CE MIZERIE!
PENAL!
OAMENII ASTIA SUNT MAI „ZELOSI”DECAT INSASI CELE 24 DE PROTOCOALE.
SLAVA DOMNULUI,POT FI CITITE SI PE INTERNET!
N-AVETI HABAR CE COPII INTELIGENTI ARE TARA ASTA.DAR FAC CONCURENTA SCARBEOR NEEDUCATE CARE CONDUC JEEPANE SI SI-AU REZERVAT LOC IN PARLAMENTUL ROMANIEI.
ASTIA TREBUIE STRIVITI DE MICI…AM AUZIT ODATA UN ANALFABET PLATIT REGESTE DIN BANII CONTRIBUABILILOR !!!
CAND VETI FI INGRIJORAT DE ACESTE MICUTE SI NEINSEMNATE AMNUNTE ,POPULATIA ROMANIEI, ATUNCI,DA ,VA CONSIDERAM DE BUNA CREDINTA!
PANA ATUNCI INSA,ORICE OBSERVATIE A D-VOASTRA RAMANE DE PRISOS.