Victor Ponta avertizeaza ca scenariul de atac impotriva PSD-ului se va repeta si impotriva PNL   februarie 25th, 2010

 

de Alin Olteanu

Victor PontaNoul presedinte al PSD, Victor Ponta, a avertizat joi, in cadrul unui interviu acordat RFI, ca atragerea unor membri ai PSD catre „grupul independentilor, grup care reprezinta interesele puterii” , reprezinta un atac care se va repeta si in cazul celuilalt partid din Opozitie, PNL. Potrivit liderului social-democrat, acesta este “un atac foarte clar de consolidare a puterii actuale, intr-un moment de criza”. Ponta a apreciat totodata ca social-democratii care au plecat in zilele urmatoare Congresului de sambata nu erau adversarii sai ci, mai degraba, ai fostului presedinte PSD, Mircea Geoana, relateaza Realitatea.Net.

„Cred ca PSD este acum un partid care e normal sa fie atacat de catre actuala putere. Cei care au plecat zilele astea nu erau adversari ai lui Victor Ponta, erau mai degrabă adversari ai lui Mircea Geoana si se gandeau probabil ca nu se va schimba nimic in partid”, a declarat joi Victor Ponta pentru RFI. „Toti pleaca la grupul asa-zis independent, care sprijina insa Guvernul si o sa vedeti ca scenariul de atac impotriva PSD-ului se va repeta si impotriva Partidului National Liberal. Este un atac foarte clar de consolidare a puterii actuale, intr-un moment de criza si de foarte multe probleme”, a subliniat el. „Vad ca toata atentia Romaniei se indreapta spre partidul de Opozitie, iar PD-L, care conduce Romania si care o conduce ingrozitor de prost si duce Romania intr-o criza cu atat mai mare pare sa nu mai interese pe nimeni. E un joc de imagine, o strategie, din care insa sper ca si media si noi toti o sa iesim”, a adaugat noul presedinte al PSD.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

4 comentarii

februarie 25th, 2010 at 20:16
FLOARE DE SCOTIA spune:

PODUL DE PIATRA S-A DARAMAT/ A VENIT APA SI L-A LUAT/ VOM FACE ALTUL PE RAU IN JOS/ ALTUL MAI TRAINIC SI MAI FRUMOS
Tributari memoriei involuntare ,proustieni si plini de sensibilitate, politicienii psd-isti retraiesc un deja vu,situandu-se in limita impusa de regula jocului.
Retraiesc momente din copilarie, Gradinita .Grupa mica. Categoria 4-5 ani.
MAREA SCHISMA, calculata ca o mutare importanta,nu e altceva decat o delimitare de interese.
-Tu cu cine tii?
-Cu tine…
_Treci in spatele meu
Tu ?
_ Cu cine castiga
_Atunci esti cu mine.

Urmeaza momentul incercarii rezistentei podului.Cele doua tabere incep sa se traga unii pe altii in partile extreme…Asta in cazul in care nu vor ajunge sa se traga de sireturi.
Si-am incalecat pe-o sa…etcetera.

februarie 26th, 2010 at 09:16
Huhu Ciu spune:

Floare de Scotia se pare ca esti o floare de PD-L admiratoare de marinar!

februarie 26th, 2010 at 21:13
FLOARE DE SCOTIA spune:

CAREGORI GRESIT,DOMNULE BUFNITA!
GANDESC FARA PARTID!(SIC!)

februarie 26th, 2010 at 21:53
FLOARE DE SCOTIA spune:

@Huhu Ciu
Daca nu esti agricultor, nu e musai sa fi vanator. Intre timp s-au inventat breslele.Sunt o floare mandra de breasla ei.Ma fascineaza piramidele ,dar ma induioseaza si Ganditorul din Hamangia(sic!)