Marian Sarbu paraseste PSD   februarie 26th, 2010

 

de Alexandru Comor

Marian SarbuFost vicepresedinte al PSD si fost ministru al Muncii in Guvernul Nastase, Marian Sarbu a anuntat vineri, in urma intalnirii cu Victor Ponta, ca este nevoit sa paraseasca partidul si ca probabil se va alatura grupului independentilor din Parlament, coordonat de Gabriel Oprea, relateaza Medafax.

„Am avut o discutie foarte calma cu domnul Victor Ponta in timpul careia am aratat care sunt opiniile mele in legatura cu ceea ce s-a intamplat in ultimul an. Multe dintre legile pe care le-am promovat s-au situat intr-o contradictie cu pozitia partidului. Sunt anumite elemente de linie strategica cu care nu sunt de acord”, a spus Marian Sarbu, conform Realitatea.net.

Sarbu a mai spus ca principala sa nemultumire este legata de situatia „destul de suspicioasa” din partid, mentionand ca nu poate avea eficienta in domeniul social, pe care il coordoneaza de 16 ani in PSD, in conditiile in care unii dintre colegi ii cer sa fie impotriva propriilor convingeri.

Referitor la viitorul carierei sale politice, Sarbu a spus ca „In conditiile in care grupul independentilor ar constitui un nucleu pentru o noua constructie politica, in care socialul sa aiba preponderenta, probabil ca as fi un element  important in politicile sociale”.

Cat despre viitorul PSD, Sarbu a precizat: „Ponta e intr-un proces de restrucutrare a partidului. E un partid care are nevoie de noi restructurari interne. Nu cred ca el trebuie sa faca promisiuni individuale. Ne-am limitat la o discutie de principii si cred ca el a inteles pozitia mea. Sper ca partidul acesta sa ramana in continuare principalul partid de stanga”.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

februarie 26th, 2010 at 14:44
Descartes spune:

Sunt indignat de acest trădător. Spune că coordonează domeniul muncii şi protecţiei sociale de 16 ani şi abia acum a descoperit că principiile sale nu se potrivesc cu cele ale partidului ! Nu, domnule Marian Sârbu, eşti un fripturist de joasă speţă. Vei ajunge să fii urât ca şi Şeitan. Dacă legile la care ai lucrat sunt capodoperele tale, ca om de stânga, ei bine ele sunt nişte rebuturi legislative pe care nimeni nu le înţelege şi nu vor putea fi aplicate. Nu te mai da mare teoretician al domeniului, căci se deduce din intervenţiile la TV cât de rudimentar eşti. O jigodie care, dacă nu a mai fost ales vicepreşedinte, sare în barca ariviştilor. Ruşine !!!

februarie 26th, 2010 at 14:57
Huhu Ciu spune:

Numai lichelele ordinare, oamenii de nimic tradeaza!