Victor Ponta: Vom reafirma sustinerea pentru Mircea Geoana la presedintia Senatului   februarie 26th, 2010

 

de Alin Olteanu

Mircea Geoana si Victor PontaVictor Ponta a convocat luni primul Comitet Executiv National al PSD de dupa Congres. Problemele ridicate vor fi acordarea unui vot de sustinere pentru ca Mircea Geoana sa ramana in functia de presedinte al Senatului, situatia actuala a PSD si promovarea unor pachete de legi in Parlament, precum cel privind siguranta nationala, relateaza Antena3.ro si Mediafax.

Ponta a afirmat ca nu doreste ca PSD sa repete „greseala” facuta in 2006, atunci cand, „in urma unui conflict intern”, a pierdut functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

„Le cer tuturor colegilor mei sa ne batem pentru toate functiile pe care le-am castigat prin voturile oamenilor, sa lasam deoparte orice antipatie de pana sambata la Congres. Voi face un apel catre toti colegii meii, de a inceta, chiar de astazi daca se poate, orice fel de declaratie si atac de orice tip, de repros, asupra unui coleg de partid”, a subliniat presedintele PSD.

Ponta a afirmat ca isi doreste incetarea conflictelor interne, intrucat adversarul PSD il reprezinta „PD-L si cei care ii sustin, independenti sau neindependenti”.

Presedintele PSD a mai precizat ca social-democratii vor prezenta, la Comitetul Executiv de luni, un nou proiect pentru legile sigurantei nationale. „Tinand cont de ultimele evolutii, cu oameni urmariti, colegi de partid care sunt cautati, filmati, cred ca Romania are nevoie de un sistem mult mai performant de siguranta interna, de respectare a legilor”, a precizat Victor Ponta.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

februarie 26th, 2010 at 14:56
Huhu Ciu spune:

E foarte bine ca PSD sustine in continuare pe Geoana pe functia de sef al Senatului, nu se stie, poate va avea prilejul sa numeasca un prim ministru nepedelist, dea Domnu’!

februarie 26th, 2010 at 15:53
gili spune:

Pe ce principiu ? Pe ala care zice ” nu te sprijini de mine ca cazi ” ?…

februarie 26th, 2010 at 17:54
cosmescu spune:

sincer, m-am bucurat cand ponta a fost ales, tanar, ambitios,cu discurs si verb, dar acum cred ca acest congres la „supt” de toata vlaga…acum cred ca cei care l-au votat …l-au votat ca pe un papitoi…ca un pitpalac….de o saptamana reformele lui ponta sunt:nu se mai intra cu masina de serviciu in kiseleff,punctualitate la sedinte,nu se mai dau declaratii pe scarile sediului…asta e TOT.Este lipsit total de idei….smecherii din jurul lui nu-l ajuta….este clar ca nu stie ce sa faca….cum sa inceapa ceva…sa arate ca este presedinte…desi cred ca nu va citi randurile mele…i-asi propune cel putin doua masuri:
O declaratie a PSD,un document politic cu titlul SA SALVAM POPULATIA DE LA FOAMETE SI SARACIE.
Numirea lui Miron Mitrea sef al grupului PSD la senat si la camera deputatilor numirea lui ,personala, ca sef al grupului PSD in locul lui hrebenciuc.
In plus…cred ca numirea lui Adrian Nastase in fruntea unui grup care sa intocmeasca strategia PSD pe urmatorii 2 ani ar fi benefica.