Ilustratia zilei 04.04.2010   aprilie 4th, 2010

Dion 174Pictor, grafician si ilustrator, Daniel Ionescu – Dion, stabilit in Statele Unite, a obtinut numeroase premii internationale, a deschis 15 expozitii personale internationale si a participat la 15 expozitii internationale. Pentru mai multe detalii, accesati http://ro.wikipedia.org/wiki/Daniel_Ionescu-Dion

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

aprilie 4th, 2010 at 10:16
Sibilla spune:

Sărbători Fericite, Binecuvântate, în tihnă, alături de cei dragi! Hristos a Înviat !
http://www.youtube.com/watch?v=QE4Ij2V4nIg&translated=1
Sibilla

@tuturor colegilor,
Hristos a inviat din morti
Cu moartea pe moarte calcand
Si celor din morminte
Viata daruindu-le!
(Troparul Invierii)
Sărbători în Lumină, Binecuvântate, în tihnă şi linişte sufletească ! Doamne Ajută !
Христос Васкрсе! – Hristos a Înviat !
respecte,
Sibilla

aprilie 4th, 2010 at 13:43
caLin spune:

Draga domnule SR Stanescu, va doresc sarbatori fericite, sanatate si belsug. Sa ne mai luminati mintile si de-acum incolo cu dedesubturile intamplarilor. Un bunic cititor de ziare.

aprilie 4th, 2010 at 15:08
HAC(ADEVAR SI DREPTATE) spune:

Chelul DIN FRUNTEA SATULUI(A SE CITI STATULUI)nu se afla in labirint,noi poporul ne aflam in aceasta situatie fara iesire,CACI NU MERGEM PE FIRUL ARIADNEI.
Pentru ca incalca toate legile TARII,inclusiv constitutia PE CARE VREA SA O SCHIMBE PENTRU A NU MAI AVEA DIN CAUZA CONSTITUTIEI LIMITARI ALE REALIZARII PROTOCOALELOR SIONULUI,vorba lui Basescu este urmatoarea : „AM CE FACE!”!
ADICA INCALC ORICE LEGE ,CACI ORICUM NU ISI PERMITE NICI O AUTORITATE A STATU;LKUI SA MA TRAGA LA RASPUNDERE!!!DACA INDRAZNESTE CIBNEVA,IL TERMIN IMEDIAT,CACI SUNT DOAR OFITER SUPERIOR AL SECURITATII !
EU NU POT SA CRED ,CA DUMNEAVOASTRA NU L-ATI AUZIT PE BASESCU ,AFIRMAND AM CE FACE CACI EL NU SE SUPUNE LEGII,CI SE SITUEAZA DESUPRA LEGII.BASESCU NE PREDICA NOUA SA RESPECTAM LEGEA ,PENTRU A CREDE NOI CA SI EL O RESPECTA .ULTRADEMAGOGUL NE VA TERMINA PE TOTI PANA IN ,PENTRU CA MAJORITATEA BARBATILOR DIJ POLITICA ,SUNT LASI.FEMEILE DIN POLITICA SUNT CURAJOASE.EXEMPLU OLGUTA VASILESCU