INCORECT Ciocolata, ciocolata, Udrea va da cu pantofii gata   iulie 9th, 2010

Elena Udrea in SaucestiMinistrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a impartit sinistratilor din Saucesti pantofi negri si eleganti cu toc.
Demna de rolul unui ministru care se arata ferm ingrijorat de situatia romanilor ramasi fara agoniseala de-o viata, Elena Udrea a facut pachete cu alimente si obiecte de stricta necesitate: pantofi eleganti cu toc, blugi si ciocolata. Ca si cum ar fi fost la o zi de shopping, ministrul a dat replica perfecta pentru un asistent de vanzari:
“ Avem si pantofi frumosi!”
Daca doamna ministru nu concepe o viata fara pantofi cu toc si “posetita” pe umar, probabil i s-a parut firesc sa duca astfel de “ajutoare” si femeilor ramase fara un acoperis deasupra capului.
Numai ca Elena Udrea a omis un amanunt: namolul si malul din case trec de genunchi, si asta in cazul in care locuinta mai exista. Astfel ca pantofii cu toc nu prea se potrivesc peisajului actual din Saucesti, de ajutor ar fi fost mai degraba niste cizme de cauciuc.
Pe de alta parte, localnicii se bucura pentru fiecare punguta primita, indiferent de importanta obiectelor, caci pana la urma orice este binevenit. Asa cum spunea o batranica, pantofii sunt buni pentru “hainele de moarte”. (M.S.)

Pentru a vedea imagini de la intalnirea ministrului Udrea cu sinistratii, click aici

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii