INCORECT Despre Andreea Balan si ce a ‘uitat’ ea acasa cand a plecat spre Romanian Music Awards   iulie 11th, 2010

a_balanVa amintiti, probabil, de asa-zisul scandal de lunile trecute, iscat intre Andreea Balan si Catalin Maruta. Prezenta in emisiunea acestuia din urma, Happy Hour, cantareata s-a suparat pe moderator pentru ca, spunea ea, Maruta nu ar fi facut altceva decat sa o intrebe despre viata ei personala si sa-i ceara tot soiul de amanunte care mai de care mai irelevante in raport cu a ei cariera. Ori ea tocmai de-aia se afla in studiourile ProTv, sa se promoveze ca artista!

De ce v-am trecut din nou prin fata ochilor acest mic episod? Pentru ca recenta prezenta a Andreei la Romanian Music Awards ne-a facut sa ne intrebam daca nu cumva aparitia ei intr-o rochie ce lasa putin loc imaginatiei si mai mult loc privirilor lacome a fost intr-un fel in deplina contradictie cu ipostaza ei extrem de preocupata de a se promova produsul muzical al artistei Andreea Balan, si nu neaparat aspecte personale ale tinerei cu acelasi nume.

Oare faptul ca se faceau pariuri daca Andreea ar purta sau nu lenjerie intima, dar mai ales confirmarea cu deosebita mandrie a acestui adevar (gol-golut!) venita chiar din partea cantaretei, nu suna a promovare extra-muzicala?

Vezi detalii si imagini AICI.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii