Blogurile culinare au ajuns sa aiba sute de mii de accesari. Vezi care sunt cele mai cunoscute din Romania   Iulie 19th, 2010

Culinar [1600x1200]Neoficial, numarul blogurilor culinare din Romania se apropie de borna 2000, acestea avand sute de mii de accesari, promovarea pe Facebook dar si dorinta de a experimenta din punct de vedere gastronomic, fiind principalele motoare care au dus la aceasta crestere.

Poate cel mai experimentat dintre bloggeri culinari din Romania, clujeanul Adi Hadean, va implini 33 de ani in toamna, a lucrat in bucatarii profesionale si colaboreaza in prezent cu Trilulilu.ro (retete video), filmeaza pentru Euforia TV, scrie in Revista Felicia si a avut in trecut o colaborare si cu TVR. In prezent, Hadean sustine si demonstratii culinare in diferite orase din Romania. Siteul sau, adihadean.ro (Retete fara Secrete), este vizitat de zeci de mii de oameni in fiecare luna, iar contul sau de Facebook a ajuns de mult timp la 5.000 de fani loiali.

Fara nici un motiv anume, poate doar legat de numarul de locuitori si de numarul mare de piete si de magazine din care se poate face o alimentare mai diversificata de produse pentru o bucatarie activa, Bucurestiul are, deocamdata, cei mai multi bloggeri importanti.

Radu Popovici are 53 de ani si detine blogul reteteleluiradu.ro, pe care l-a inceput in februarie 2009. Pe siteul sau nu exista doar simple retete, multe insa oricum inedite si necunoscute publicului larg romanesc, dar si povesti de calatorii, in special din regiunea Asiei, precum si explicarea in detaliu a zeci de ingrediente si condimente din bucatariile internationale, plus o serie de sfaturi practice.

Cristina Mazilu are 25 de ani si detine mazilique.ro din februarie 2009. Este jurnalista de profesie iar pasiunea sa pentru gatit, stilul unic de a povesti si backgroundul jurnalistic au impresionat sefii revistei Good Food Romania, care au numit-o in urma cu trei luni in functia de redactor-sef a publicatiei.

Vezi care sunt cele mai cunoscute bloguri gastronomice din Romania pe HotNews.

I.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii