Un film de televiziune marca MediaPro Pictures   iulie 29th, 2010

las_fierbinti

La inceputul acestei saptamani, studiourile MediaPro Pictures au dat startul filmarilor pentru comedia de televiziune „Las Fierbinti”. Regia este semnata de Dragos Buliga, care a mai colaborat cu MediaPro Pictures si la proiectele „Vine politia!”, „Ambientalia”, dar si pentru numeroase reclame si videoclipuri.

Povestea este o comedie rurala in care intrigile prilejuite de apropierea alegerilor locale intr-un mic sat dau nastere unui razboi ridicol, pentru ca in final intreaga lupta pentru putere sa se dovedeasca a fi in zadar. In rolurile principale ii regasim pe unii dintre cei mai apreciati actori de comedie din noua generatie: Radu Gabriel si Gigi Ifrim in rolurile primarului si al viceprimarului, Mihai Bobonete si Mihai Rat Dragomir (din trupa de stand up Improvizati.ro) sunt barmanul Bobita si fratele sau, Dorel, iar Costi Dita il interpreteaza pe Giani. Obiectul dorintei tuturor barbatilor este Gianina, careia ii da viata Anca Dumitra, la primul ei rol in televiziune, in timp ce adoratorul sau principal, politistul Doroftei, este interpretat de Leonid Doni, informeaza videofil.ro
Filmarile vor dura doua saptamani si vor avea loc in satul Fierbintii de Jos. Filmul este realizat pentru PRO TV care planuieste sa il difuzeze la inceputul anului viitor.

D.C.

(13.49)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii