Centrul Istoric s-a transformat in targ de produse hand-made   iulie 31st, 2010

targ

O parte din Centrul Istoric al Capitalei s-a transformat pentru doua zile in targ de produse hand-made si de cadouri. Bucurestenii care au ramas in oras si turistii au vizitat inca de dimineata corturile micilor comercianti, admirand produsele lucrate manual. Targul este deschis pana maine seara, la ora 19.00, pe strazile Smardan si Lipscani, iar vizitatorii mai pot gasi aici si tricouri pictate manual, articole vintage si accesorii din perioada interbelica.

Cele care le-au atras cel mai mult atentia au fost tricourile pictate manual si „bijuteriile“ din butoane de tastatura sau din alte piese ale calculatoarelor, precum si gentile din dischete. „M-am apucat prin 2007 sa le fac. Imi plac foarte mult si am acasa colectie de genti din dischete si de insecte din taste si fire“, spune realizatorul accesoriilor, Alin Teglaş, pentru Adevarul.

D.C.

(17.34)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

august 2nd, 2010 at 15:51
Roxana Musat spune:

As dori sa aflu cateva siteuri ale expozantilor de la acest targ. nu am apucat sa cumpar tot ce imi doream si nu stiu unde sa ii mai iau acum..Ma puteti ajuta cu aceasta informatie? Multumesc