Troc de criza: Primaria din Ploiesti inchiriaza spatii comerciale si primeste in schimb alimente   iulie 31st, 2010

tramvaiului_timpului_191Doua tramvaie de epoca si cate 100 de metri patrati de teren din jurul acestora isi asteapta chiriasii pentru amenajarea unor cafenele retro. Sunt puse la dispozitie de Primaria Ploiesti, iar chiria nu se plateste in bani, ci in alimente. Municipalitatea va primi zahar, faina si ulei, iar toate aceste produse, spun edilii Ploiestiului, vor ajunge pe masa nevoiasilor.

Decat sa stea cu un spatiu nefolosit, autoritatile s-au gandit ca pot face un lucru bun pentru cei saraci. Chiriasul va da primariei, in fiecare luna, cate 200 de pachete cu alimente de baza, fiecare cu o valoare minima de 20 de lei, transmite Antena3.

„Ele vor ajunge la cei cu venituri mici. Nu neaparat la cei care au ajutor social ci la cei care au venituri sub o anumita valoare”, a declarat Cristian Dumitru – viceprimar. Dar chiriasul trebuie sa mai investeasca pana sa se apuce de treaba.

„Are obligatia de a monta doua televizoare LCD pe care se vor proiecta imagini cu Ploiestiul, cu istoria transportului din Ploiesti”, spune viceprimarul orasului.

Ploiestenii privesc cu suspiciune intreaga afacere. „Mi se pare ca revenim la 1700, nu in 2010. Trocul atunci se facea mai intens”, a declarat un locuitor al orasului. (O.R.)

17:22

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii