REVISTA PRESEI POLITICE: Ce are a face Boc cu Zapatero, Merkel si Sarkozy   august 13th, 2010

Foto: agenda.ro

Foto: agenda.ro

Declaratia de la TVR a lui Emil Boc, ca el este un soi de Zapatero, Merkel sau Sarkozy, nu a trecut neobservata de ziarele de vineri. Gandul il ironizeaza pe premier ca se vede deja in liga mare a politicienilor, Romania libera observa ca Boc se compara cu „liderii de sacrificiu” iar Adevarul reda constatarea amara a primului ministru ca, asta e, criza nu alege, ii loveste pe toti, fie ei, de stanga sau de dreapta.

„Seful Executivului a declarat, joi, ca se poate considera drept un lider de sacrificiu daca si principalii politicieni europeni care deruleaza un proces de reforma, precum Sarkozy, Merkel sau Zapatero, sunt considerati tot lideri de sacrificiu, si acestia inregistrand pierderi mari de popularitate.”, relateaza Gandul. ” Mi-au adus colegii mei, zilele trecute, o analiza a principalilor lideri europeni, care, din nefericire, au cazut foarte mult in popularitate datorita masurilor aspre pe care au trebuit sa le ia. Si, atentie, este vorba de lideri si de dreapta si de stanga”, explica Boc, in Romania libera, cum i-a venit ideea de a se pune pe picior de egalitate cu greii Europei.

„Din nefericire, criza aceasta n-are ideologie si loveste din punctul de vedere al popularitatii pe toti liderii care sunt obligati, daca fac ceea ce trebuie pentru tara, sa isi asume masuri aspre”, reda Adevarul oftatul lui Emil Boc la TVR. (S.A.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii