Abonamente gratuite la cluburi sportive luxoase pentru sefii Ministerului Educatiei   august 21st, 2010

Foto: jsv.ro

Foto: jsv.ro

In timp ce profesorii se multumesc cu salarii mizerabile, sefii de la Ministerul Educatiei, printre care si ministrul Daniel Funeriu, pot sa se lafaie pe gratis la cluburi sportive din Capitala, unde un abonament costa si 2.000 de euro. De acelasi tratament poate avea parte si fosta consiliera Melania Mandas, desi nu mai detine nici o functie in MECTS,  informeaza antena3.ro.

Sefii din Ministerul Educatiei  se pot relaxa la piscina, sala de masaj si fitness, sauna sau SPA in cadrul Clubului “Pescariu Sports & SPA”, unul dintre cele mai luxoase din Bucuresti, valoarea totala a abonamentelor fiind de 10.000 de euro, conform puterea.ro.

Si fostul consilier al ministrului Daniel Funeriu, Melania Mandas Vergu beneficiaza de pe urma fostei sale functii. Ea detine un abonament „all inclusive” la clubul sportiv, in valoare de 2.000 de euro. Potrivit documentelor, valoarea abonamentului este de „0 lei”, iar firma la care este angajata Melania Vergu este in continuare Ministerul Educatiei. Potrivit unor surse din cadrul MECTS, aceasta are “un statut mai privilegiat chiar decat doamna Funeriu”, sotia ministrului Educatiei fiind nevoita sa-si plateasca abonamentul la clubul fostului tenismen Dinu Pescariu.

Terenul pe care este amplasat clubul apartine chiar Ministerului Educaţiei, fiind concesionat catre Pescariu, pe vremea cand la conducerea institutiei se afla Ecaterina Antonescu. Ministerul Educaţiei a actionat in instanta firma lui Pescariu, in incercarea de a redobandi baza sportiva „Cutezatorii”, insa „conflictul” s-a stins ulterior.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii