INCORECT Au furat jucariile depuse la poarta Maternitatii Giulesti   august 24th, 2010

Foto: adevarul.ro

Foto: adevarul.ro

Persoane necunoscute au furat jucariile depuse la poarta Maternitatii Giulesti, in memoria celor cinci bebelusi care au murit saptamana trecuta.

Flori, lumanari, candele si jucarii. Asa s-au gandit multi dintre bucuresteni, si nu numai, sa-si exprime durerea fata tragedia produsa la Maternitatea Giulesti. Un semn de solidaritate fata de familiile indurerate.

Insa josnicia a facut ca multe dintre jucariile noi, cu eticheta, sa dispara de pe treptele Maternitatii. Oare ce au facut cu ele? Le-au facut cadou propriilor lor copii sau le-au vandut pe 2 lei?

„Erau jucarii pe scarile maternitatii pana la ultima treapta de sus, insa au disparut multe pe timpul noptii. L-am vazut pe unul, imbracat la costum, care s-a facut ca depune un tub de pasta de dinti in memoria copiilor arsi si cu mana cealalta lua jucarii. A lasat tubul jos, dar a plecat cu un brat plin de ursuleti de plus, toti nou nouti cu eticheta pe ei”, este declaratia unui martor, citat de ziarul Adevarul.

Chiar si in astfel de situatii unii dau dovada de lipsa de compasiune. Nu cred ca exista cuvinte care sa descrie revolta fata de acest gest: sa-si umple buzunarele cu jucariile bebelusilor iar in locul lor sa lase un tub de pasta de dinti. Mizerabil! (M.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii