Turcii de la Kanal D s-au saturat de Romania si vor sa vanda postul TV   august 26th, 2010

Kanal D vrea sa iasa de pe piata media din Romania, in urma pierderilor consistente inregistrate de postul TV. Turcii au desemnat deja o companie care sa se ocupe de cautarea unor cumparatori pentru Kanal D.

Sefii televiziunii au desemnat Raiffeisen Investments sa se ocupe de identificarea potentialilor cumparatori, scrie adevarul.ro.

Surse din interiorul companiei au declarat ca discutiile sunt in stadiu incipient si ca este cale lunga pana la o posibila tranzactie. Aceleasi surse spun ca inca nu s-a stabilit cat valoareaza Kanal D si ca va fi luata in considerare cea mai mare oferta de pe piata.

Potrivit unor surse din interiorul postului TV, turcii ar fi investit aproximativ 70 de milioane de euro din 2007, de la intrarea lor pe piata romaneasca, si pana in prezent.

Printre investitii se numara cheltuielile cu drepturile pentru difuzarea catorva optiuni din Liga I, cu aducerea grupului Vacanta Mare si a unei parti din echipa care facea serialul „La bloc” . La acestea se adauga si investitia de doua milioane de euro in reality-show-ul „Rataciti in Panama”, care a fost un esec in audienta. (07:32)

G.D.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii