Adrian Nastase isi numara “bobocii” pe Internet   august 27th, 2010

Foto: napocanews.ro

Foto: napocanews.ro

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, isi masoara suscesul pe Internet. Numai pe Facebook, Nastase se bucura de prietenia a 4.700 de persoane si se arata ingrijorat de faptul ca in curand va atinge limita maxima de 5.000 de prieteni, impusa de platforma de comunicare.

Din aceasta cauza, fostul presedinte al PSD ii indeamna pe prietenii sai virtuali sa se orienteze catre pagina sa de Internet, respectiv blogul sau.

„Echipa m-a mai informat cu privire la un fapt imbucurator, anume ca ne vom apropia in curand de limita maxima de 5.000 de prieteni impusa in aceasta sectiune a platformei. Tocmai de aceea, va anunt ca de acum inainte ma astept ca interactiunea sa se transfere si spre pagina Adrian Nastase de pe aceeasi platforma, pagina care nu necesita, insa, nicio limitare a numarului de persoane care doresc sa interactioneze cu mine prin intermediul Facebook”, scrie social democratul pe pagina sa.

Nastase, in fruntea politicienilor utilizatori de Facebook

El spune ca evolutia este una fenomenala. In numai cinci luni de utilizare a Facebook-ului, a ajuns deja la 4.700 de prieteni, dintr-un total de peste 1,6 milioane de romani care un cont pe acest canal de comunicare.

De asemenea, social-democratul se numara printre „printre primii cinci oameni politici ca vizibilitate, numar de prieteni si fani, prezenti pe aceasta platforma (n.r. Facebook)”.

Nastase spune ca prietenii sai virtuali ii „transmit, zilnic, mesaje de incurajare si solidaritate sau, dimpotriva, mesaje de ingrijorare si de separare fatisa fata de politica actualei guvernari”.

Prezent si pe LinkedIn

Nastase este utilizator si al retelei LinkedIn, platforma care ii aduce si aici destul de multi sustinatori, dupa cum spune chiar internautul.

In viitor, fostul premier intentioneaza sa deschida aici o pagina speciala, „prin intermediul careia noi, cei din PSD, sa incercam o mai buna conectare a propunerilor alternative de guvernare pe care le supunem dezbaterii la feedback-ul primit de la specialistii prezenti pe aceasta platforma. De la cetateni care activeaza in diferite domenii din economia romaneasca si care imi pot transmite opiniile lor pro sau contra cu privire la elemente din viitorul program de guvernare”.

Dupa ce si-a numarat „la cald bobocii prezentei pe Internet”, la sfarsitul postarii sale, Nastase a subliniat ca „Romania are nevoie de o noua busola, de un nou proiect national, iar PSD este partidul obligat sa ofere aceasta alternativa cetatenilor acestei tari. Va intrebati, probabil, care este legatura dintre acest proiect si prezenta noastra, a tuturor, pe Internet? Imi exprim convingere ca, prin libertatea si deschiderea pe care Internetul le ofera comunicarii dintre cetatean si factorul politic, voi veti avea ocazia sa participati activ la viitorul program de guvernare de care tara noastra are nevoie”. (Andreea Stefan)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii