Compania cu pseudo-profit record are un “pseudo” administrator: Nu ne ghidam dupa legile din Romania… numai strictul necesar   august 31st, 2010

lei_bancnote_noi_006 [1600x1200]

Cornel Ionescu, cel mai important actionar si administrator principal al firmei American European Marketing and Enterprises (AEME), firma necunoscuta care a uimit anuntand un profit de 5 miliarde de dolari (cat 2,5% din PIB-ul tarii), a iesit in fata cu un interviu in care da unele lamuriri in ceea ce priveste persoana sa si activitatea pe care o desfasoara.

Ionescu a incercat de multe ori sa fie ironic si a declarat ca, odata ce AEME isi va incepe activitatea in Romania, in domeniul imobiliar, va angaja sute de mii de oameni. In plus, actionarul AEME isi evalueaza averea la putin peste 800.000 de euro, declara ca are doua cetatenii, romana si germana si locuieste in Romania, Israel, Germania si SUA.

Totodata, Ionescu nu are masina dar vrea sa-si ia un Volvo in curand, doreste sa ramana modest si “low profile”, iar controalele Fiscului nu-l sperie, ci doar eventualele abuzuri care s-ar face.

Cornel Ionescu mai spune ca fima pe care o conduce nu se ghideaza dupa legile din Romania, limitandu-se numai la strictul necesar.

Cititi interviul complet in Capital. (19:27)

I.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii