Startul Circuitului Cultural – Turistic “Drumul Vinului in Podgoria Minis – Maderat” va fi dat duminica la Ghioroc   septembrie 2nd, 2010

foto: casaboltarece.ro

foto: casaboltarece.ro

Startul Circuitul Cultural – Turistic “Drumul Vinului in Podgoria Minis – Maderat” va fi dat duminica in localitatea Ghioroc, informeaza Adevarul.

Intregul sir de evenimente programate pe tot parcursul lunii septembrie vor avea loc in Paulis, Siria, Pancota si Covasant.

Cei care vor veni la Ghioroc in data de 5 septembrie au ocazia sa viziteze Muzeul Viei si Vinului de la Minis, Muzeul Tramvaiului de la Ghioroc sau sa deguste vin la cramele “Wine Princess” din Paulis.

“Drumul Vinului in Podgoria Minis-Maderat se afla la cea de-a doua editie, speram noi a doua din multe altele care vor urma. Podgoria este foarte importanta pentru noi si dorim sa o promovam cat mai eficient cu putinta. Dupa cum stiti, in acest an am castigat o finantare de peste 56 milioane lei, prin proiectul “Drumul Vinului: Paulis-Ghioroc-Covasant-Siria”, bani veniti din fonduri europene pentru infrastructura din zona. In acelasi timp, mai pot sa mentionez faptul ca am finalizat strategia locala pentru infiintarea Grupului de Actiune Locala “Podgoria Aradului”, un alt proiect care poate aduce milioane de euro judetului nostru in urmatorii ani”, a afirmat Adrian Tolea, vicepresedintele CJArad

Potrivit organizatorilor scopul evenimentului este acela de a promova traditiile si produsele romanesti.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii