“Bucuriile toamnei” – targ de produse traditionale maramuresene la Muzeul Taranului Roman   septembrie 3rd, 2010

Foto: maramurestraditional.ro

Foto: maramurestraditional.ro

Vrei sa inveti cum se face magiunul sau tuica, placintele sau painea de casa? Pentru toate astea trebuie sa dai o fuga la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti. Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Maramures organizeaza aici, intre 3 si 5 septembrie 2010,  targul “Bucuriile toamnei”. Producatorii maramureseni vor avea astfel ocazia de a-si prezenta oferta de produse traditionale si ecologice si de a intra in contact cu publicul consumator din Capitala.

Manifestarile vor cuprinde demonstratii practice de facut magiun, tuica, placinte, sarmale, paine de casa, dar si de obiecte mestesugaresti si de artizanat. De asemenea, targul va gazdui o serie de degustari de produse, urmata de o runda de discutii despre modul in care sunt obtinute produsele traditionale.

Tot in cadrul evenimentului de la Muzeul Taranului Roman vor avea loc si o serie de manifestari folclorice, printre care o parada a portului popular maramuresean si un recital de muzica si dans popular oferit de grupul de copii din localitatea Calinesti, judetul Maramures.

Intrarea este libera.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii