Targul de Turism Rural se desfasoara in acest weekend la Albac   septembrie 3rd, 2010

foto: dordeduca.ro

Foto: dordeduca.ro

Cea de a VI-a editie a Targului de Turism Rural se va desfasura in acest weekend la Albac, noteaza Informatia de Alba. In cadrul evenimentului, devenit deja o traditie in judetul Alba, se vor organiza  concursuri de pescuit, de gastronomie, targuri mestesugaresti, dar si expuneri de oferte turistice si seminarii pe teme de management turistic. Pe langa toate acestea participantii se vor putea bucura de drumetii, focuri de artificii, concerte si multa voie buna.

Cum zona Albac este cunoscuta pentru frumusetea sa naturala, cei care vor lua parte la targ au posibilitatea de a vizita numeroase atractii turistice cum at fi: Pestera Ghetarul de la Scarisoara, Pestera Ghetarul Vartop, Punte spre Huda lui Papara, Pestera Poarta lui Ionele, Dealul cu melci, Cascada Pisoaia, Casa Memoriala “Avram Iancu”, Muzeul Etnografic din Vadu Motilor, Biserica de lemn din Vidra, Casa eroinei Fefeleaga, Molhasurile Capatanii, Detunatele, Manastirea Lupsa, Manastirea Salciua, Manastirea Posaga, Cheile Albacului, Cheile Mandrutului, Cheile Ordancusii, Vanatarile Ponorului, Huda lui Papara.

Potrivit organizatorilor, desfasurarea acestui targ are ca scop promovarea obiectivele turistice din zona judetului Alba. „ Turismul este una dintre laturile importante ale judetului nostru, iar oferta pentru acest segment trebuie sa fie una pe masura, ceea ce ne propunem si noi prin organizarea acestui eveniment”, a declarat Ion Dumitrel, presedintele Consiliului Judetean Alba.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii