Gazeta Sporturilor, publicatia cu cea mai scumpa publicitate   septembrie 6th, 2010

foto: compania

foto: compania

Cel mai ridicat pret brut pe pagina de publicitate din Romania il are o publicatie sportiva: Gazeta Sporturilor (GSP), cu 8.700 euro.

GSP este urmat in clasament de Romania Libera si Jurnalul National, cu 7.800 euro, respectiv 7.700 euro brut, potrivit Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), citat de Dailybusiness.ro.

Ziarul Financiar, din portofoliul Publimedia International, lider de vanzari si audienta pe nisa printurilor de afaceri, isi vinde pagina de publicitate cu 6.500 euro. Adevarul, cel mai bine vandut si citit cotidian quality din Romania, percepe un pret la rate card de 6.100 euro, acelasi cu cel practicat de Evenimentul Zilei.

Pro Sport, cotidianul de sport editat de Publimedia si principalul rival al GSP percepe un tarif brut de 6.000 euro pe pagina. Financiarul, cotidianul financiar al Intact, practica un pret rate card pe pagina de publicitate care se ridica la 5.800 euro. Pe zona tabloidelor, cel mai piperat pret este practicat de Click, peste 5.700 euro, urmat de Cancan (4.950 euro) si Libertatea (4.900 euro).

D. B.

11:17

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii