REVISTA PRESEI MONDENE. Ilie Nastase s-a mutat cu Brigitte. Sotii Marin Banica vor avea propriul loc bloc   septembrie 10th, 2010

(foto:news20)

Daca la inceput toata lumea credea ca e o simpla aventura, iata ca lucrurile par cat se poate de serioase. La numai cateva luni de cand fosta sotie Amalia, a parasit domiciliul conjugal Ilie Nastase a dus-o in vila din Dorobanti pe noua sa iubita, Brigitte Sfat. Cum isi petrec cei doi indragostiti dupa-amiezile in Bucuresti, aflam din Click. Cunoscuti pentru spiritul intreprinzator pe care il au Andreea Marin si Stefan Banica, cei doi au hotarat sa-si creasca veniturile construindu-si un bloc. Pana ca afacerea sa devina profitabila, ei iau de scos lunar din cont o suma deloc prietenoasa, pentru constructie, detalii in Cancan.

Daca pana acum relatia dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat se rezuma doar la intalniri in hoteluri si cateva vacante petrecute impreuna in Italia, Franta si Austria, acum cei doi s-au mutat impreuna la vila din Dorobanti. Acestia au fost vazuti miercuri parasind casa fostului sportiv, transmite Click.

Desi este o femeie mariata, noua cucerire a lui Nastase a venit tocmai de la Timisoara pentru a locui cu iubitul ei. Brigitte si Ilie se bucura din plin de viata de cuplu si profita de timpul frumos de afara, iesind impreuna la o plimbare cu motocicleta la mall. Dupa o sesiune de shopping incarcata si o vizita la salonul de infrumusetare, cei doi indragostiti s-au intors obositi la casa unde pana curand Ilie locuia cu fosta sotie.

Trecand la un o familie deja bine inchegata, cuplul Marin Banica s-a angajat in urma cu doi ani la un credit in valoare de 1.680.000 de euro pentru construirea unui bloc cu patru etaje. Cum autorizatia de construire au primit-o abia in luna iunie anul acesta, se pare ca cei doi au dus destul de mult acest credit care nu are o rata mica, ajungand la cateva zeci de mii de euro pe luna, transmite Cancan.

Dupa ce blocul va fi dat in folosinta, Andreea Marin si Stefan Banica ar detine o afacere destul de profitabila, intrand astfel in randul vedetelor care au un astfel de business.

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii