Suceava: Se reduc tarifele la pensiunile din Bucovina   septembrie 10th, 2010

Foto: infoturistii.ro

Fiindca ne aflam la final de sezon estival, patronii pensiunilor din Bucovina anunta reduceri de pret si nopti gratuite de cazare, mai ales din dorinta de a recastiga clientii pierduti in perioada de vara, scrie Adevarul de Suceava.

Anunturile cu oferte speciale de cazare sunt pe buzele tuturor patronilor de pensiuni. „In cateva zile, vom scoate pachete promotionale. Pentru septembrie, la trei nopti platite, turistul primeste o noapte gratis, iar la cinci nopti platite primeste doua nopti gratis“, a spus Razvan Diaconescu, reprezentantul unei pensiuni din Pojorata.

„Incercam sa venim cu oferte atractive deoarece si vara a fost cam slaba, comparativ cu alti ani. Se simte criza si la noi, ca peste tot. Acum, la oferta, pentru cinci nopti de cazare, inchiriem o camera dubla cu 60 de lei pentru o noapte“, a spus Raluca Rusan, administratorul unei pensiuni de 3 stele din Gura Humorului.

Nici manastirile nu au fost taiate de pe lista ofertelor atractive pentru turisti. De exemplu, la Dragomirna, o noapte de cazare costa 70 de lei. „Fata de ceilalti ani, numarul turistilor a scazut cu 40%. Cred ca, de vina, in primul rand, este criza financiara. In plus, inundatiile din aceasta vara au facut impracticabile multe drumuri, lucru care i-a speriat pe multi turisti, care au renuntat sa mai vina in concediu in Moldova“, a declarat maicuta Filofteia, de la manastirea Dragomirna, unde pretul de cazare scade chiar si pana la 25 de lei.

Astfel, micul dejun servit la manastire variaza intre 15 si 25 de lei, pranzul costa pana la 50 de lei, iar cina maximum 30 de lei. Preturile pentru cazare la pensiunile bucovinene variaza intre 60-80 lei pentru cele de 2 stele, intre 80-100 lei la cele de 3 margarete si intre 100 si 120 lei pentru cele cu 4 margarete.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii