REVISTA PRESEI MONDENE. Nunta Alinei Sorescu si Alexandru Ciucu   septembrie 12th, 2010

(foto:fashionlife)

A sosit ziua mult asteptata de cuplul Alina Sorescu si Alexandru Ciucu care s-au casatorit sambata iar astazi isi vor sarbatori nunta. Artista si designerul s-au casatorit civil la Primaria sectorului 1, in asistenta celor dragi prezenti la acest eveniment special din viata lor. Detalii de la starea civila, aflam din Click. La petrecerea care va avea loc astazi, sunt asteptati 250 de invitati. Care sunt cele mai importante momente ale nuntii, aflam din Libertatea.

Dupa ce au trait o poveste frumoasa de dragoste timp de doi ani,  Alina Sorescu si Alexandru Ciucu s-au casatorit in acest week-end.  Cei doi au semnat in fata ofiterului starii civile, la Primaria sectorului 1, unde au fost prezenti peste 70 de invitat, relateaza Click.

Chiar daca cununia civila era programata la ora 16.30, mirii au intarziat aproape 40 de minute, deoarece Alina a stat mai mult decat estimase la coafor.

Tinerii au fost escortati la primarie de 10 bodyguarzi, pentru a fi siguri ca nu vor fi deranjati la in aceste momente speciale din viata lor, cand au stat foarte tandri si nedezlipiti unul de celalalt.

Alina Sorescu a purtat o rochie roz, creată de Alexandru, pentru care se spune ca ar fi slabit sase kilograme.

Din Libertatea aflam ca la nunta care va avea loc astazi la Domeniul Stirbei, vor fi asteptati peste 250 de invitati care vor asista si la cununia religioasa care va avea loc tot acolo. Meniul include preparate din bucataria traditională romanească, dar si din cea mediteraneeana. Tortul va fi din martipan.

Pentru ca este designerul Casei Regale, la nunta se va afla si Regele Mihai.

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii