Nereguli majore la atribuirea de fonduri europene nerambursabile   septembrie 14th, 2010

foto: Miroslav Sárička/ stock.xchng

Noi nereguli in licitatia de distribuire a fondurilor nerambursabile UE pentru IMM-uri: opt proiecte depuse in mai putin de o secunda, participanti care au depus mai multe proiecte, posibilitatea de logare cu aceleasi date de pe mai multe calculatoare si inchiderea site-ului de depunere a ofertelor dupa doar o ora si un sfert.

Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator, a trimis ieri doua scrisori oficiale lui Ion Ariton, ministrul Economiei, si lui Gheorghe Ialomitianu, ministrul Finantelor, in care acuza grave nereguli pe 6 septembrie, cu ocazia demararii noului sistem de inregistrare online a proiectelor participante pe site-ul Organismului Intermediar pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (OI IMM).

Proiectele erau depuse pentru accesarea de bani nerambursabili prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE). Miza este imensa, micile intreprinderi avand sansa de a accesa fonduri nerambursabile in valoare de maximum 1,075 milioane de lei, bugetul total alocat prin aceste program fiind de circa 301 milioane de euro
Mai multe detalii pe Jurnalul National

D. B.

14:17

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii