REVISTA PRESEI MONDENE. Serviciile de lux la petrecerea cu Pamela Anderson reduse la jumatate de pret. Bote o duce pe Bianca in fata altarului   septembrie 16th, 2010

(foto:cinema8)

Desi petrecerea Playboy Masion de la Snagov pare sa fie cel mai asteptat eveniment monden, iata ca organizatorii au ceva probleme cu prezenta invitatilor. Din cauza costului destul de ridicat, au fost nevoiti ca in ultimul moment sa inventeze noi mecanisne de a-i atrage pe barbati la party. Ce formula au adoptat pentru a creste numarul invitatilor, aflam din Cancan. Chiar daca nu mai sunt impreuna, Botezatu o va duce pe Bianca Dragusanu in fata altarului, in luna martie a anului viitor. Libertatea ne spune de ce ajung cei doi la biserica.

La petrecerea Playboy Masion care va avea loc maine, vor participa si 300 de hostesse. Iubitii fetelor vor putea sa se bucure de prezenta Pamelei Anderson platind doar jumatate din suma de 1100 de euro, cat a fost anuntat initial pretul intrarii la eveniment.

Cei care vor ajunge la petrecere vor avea parte de regal culinar: delicatese japoneze, libaneze sau mediteraneene. Fiecare invitat va avea la dispozitie cate un Chef dedicat, in timp ce bauturile vor fi dintre cele mai rafinate: sampanie Dom Perignon si Cristal, relateaza Cancan.

Promotorul K1 Eduard Irimia care s-a alaturat acestui eveniment explica sprijinul sau printr-un caz caritabil: ” Astfel, cei care vor sa participe la petrecere pot da doar  550 de euro pe bilet si sa doneze o suma de bani pentru un baiat grav bolnav, mare fan K1, si care are nevoie urgenta de bani pentru a face o operatie costisitoare ce i-ar putea salva viata”.

Desi nu o va lua de sotie in fata altarului, Bianca va avea placerea sa ajunga cu Botezatu in fata altarului. Cei doi vor boteza pe 5 martie 2011 copilul jurnalistei Marei Banica, transmite Libertatea.

„M-am tot gandit cum sa fac sa-i impac si mi-a venit ideea sa fac un copil ca sa-i aduc la altar”, a glumit Mara Banica, în cadrul emisiunii Un show pacatos.

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii