Vantu a fost eliberat   septembrie 16th, 2010

Foto: sfin.ro

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis joi recursul lui Sorin Ovidiu Vintu la decizia Tribunalului Bucuresti de arestare preventivă pentru 29 de zile, transmite Realitatea Tv.

Pe langa Vantu, au fost eliberati si ceilalti doi arestati, Octavian Turcan si Alexandru Stoian. Cei trei vor fi cercetati in continuare in stare de libertate. Vantu si Turcan au primit interdictia de a parasi localitatea. Decizia Curtii de Apel este definitiva. (L.P.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

septembrie 16th, 2010 at 16:29
Sorin ROSCA STANESCU » Blog Archive » Vlas: Vintu plateste pentru consecventa politica. Va cadea in picioare pentru ca detine informatii despre persoane importante spune:

[…] in dosarul FNI, a afirmat azi, intr-un interviu acordat pentru RealitateaTv ca Sorin Ovidiu Vintu trebuia sa se gandeasca atunci cand a trecut dintr-o barca in alta, ca cineva il va face sa […]

septembrie 16th, 2010 at 17:34
Sorin ROSCA STANESCU » Blog Archive » Tariceanu pune la indoiala credibilitatea Justitiei, dupa eliberarea lui Vintu spune:

[…] Calin Popescu Tariceanu, referindu-se la  eliberarea din arest a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu. Sorin Ovidiu Vintu, soferul sau, Alexandru Stoian si omul de afaceri Octavian Turcan au fost azi […]