REVISTA PRESEI MONDENE. Botezatu, noua idila cu Violeta   septembrie 17th, 2010

(foto:unica)

Show-ul „Burlacul” s-a incheiat deja de doua saptamani, si ne asteptam ca atat Bote cat si aleasa lui oficiala sa mearga fiecare pe drumul lui. Lucrurile se pare ca nu stau deloc asa, pentru ca Violeta l-a asteptat pe designer sa se intoarca de la saptamana modei de la New York. Cum si-au petrecut cei doi indragostiti prima seara impreuna, aflam din Click. Aceasta poveste pare sa o irite pe fosta iubita, Bianca Dragusanu, care nu se abtine de la declaratii rautacioase,  le citim in Cancan.

Desi putini ar fi crezut ca Bote va ramane dupa emisiunea cu Violeta, iata cu intre cei doi pare sa se infiripe o relatie in toata regula. Designer-ul s-a afisat pentru prima oara in public in compania noii sale iubite. Cei doi au participat la deschiderea unui magazin de lux aflat in Baneasa Mall, transmite Click.

Intorsi de la eveniment, Bote s-a retras cu Violeta nu la el acasa ci intr-o camera a hotelului Rin, unde aceasta este cazata. Din pacate momentele de intimitate n-au fost prea lungi, pentru ca dupa putin timp aproape de miezul noptii, designer-ul a fost nevoit sa-si lase iubita singura si sa se indrepte catre emisiunea lui Dan Capatos, „Un show pacatos ”. La emisiune Bote s-a intalnit cu fost iubita, Bianca Dragusanu.

Din Cancan aflam ca la emisiune, Bianca si-a invins cu greu rautatile fata de noua iubita si i-a transmis lui Botezatu ca nu ar trebui sa o sara de pe lista cu invitati de la nunta lui cu Violeta.

„Atunci cand ma vede, Botezatu se lipeste de mine ca  un magnet. Mai bine decat mine nici mama lui nu il cunoaşte. Violeta nu are nicio vină pentru relatia actuala dintre mine si Bote. Ce vina are ea ca omul asta m-a  neglijat.” a spus Bianca.

Bote pare insa sa stea distant la afirmatiile Biancai si spune ca vrea sa stea cat mai mult timp in preajma noii sale iubite. „Imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu Violeta pentru ca in ultima vreme am fost plecat. Violeta are locul ei si va avea locul ei de acum inainte in viata mea.”, a declarat designer-ul la „Un show pacatos.”

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii