Are in casa o colectie de peste 1.200 de aparate de radio vechi de zeci de ani (FOTO)   septembrie 18th, 2010

(foto: smartfm.ro)

S-ar putea spune ca la mare moda in prezent sunt iPod-urile. Cu toate acestea, pentru un britanic nimic nu se compara cu sunetul muzicii provenit dintr-un aparat de radio, chiar daca acesta are zeci de ani vechime. Barbatul si-a umplut fiecare coltisor din casa cu piese din inedita sa colectie.

In total, barbatul are nu mai putin de 1.200 de aparate de radio, unele dintre ele vechi de un secol. Britanicul Gerry Wells, in varsta de 80 de ani e foarte mandru de piesele colectiei, care sunt asezate frumos pe rafturi, de pe podea si pana aproape de tavanul camerelor.

Este vorba de cea mai mare colectie de radiouri vechi din Marea Britanie, cel mai „timpuriu” exemplar datand din 1890. Multe dintre aparate functioneaza inca, povesteste batranul, potrivit Mail Online.

„Inca de cand am putut merge pe picioarele mele am fost atras de electronice. Copil fiind, nu ma jucam cu jucarii obisnuite, ci mai degraba eram cucerit de becuri”, isi aminteste Wells.

Curiosii care trec pragul casei-muzeu sunt uimiti sa constate cate aparate a reusit sa adune in decursul timpului pensionarul fascinat de radiouri.

Pentru fotografii, click AICI.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii