Lady Gaga: unicitate de stil sau plagiat   septembrie 18th, 2010

(foto: wikipedia)

Recunoscuta gratie stilului sau extravagant si inconfundabil, Lady Gaga a reprezentat in ultimii doi ani un etalon in materie de moda pentru fani. Se pare, totusi, ca solista ar avea o sursa de „inspiratie” cand vine vorba de imaginea sa controversata: personaje deja consacrate in sfera artistica.

Rochia din bucati de carne cruda cu care Lady Gaga a aparut pe coperta revistei Vogue si la VMA nu este unica. De fapt, o piesa vestimentara din acelasi material si croiala aproape identica a putut fi vazuta si la expozitia artistei Jana Sterbak in 1987, informeaza Daily Mail.

Corsetul negru pe care il accesorizeaza in spectacole cu dresuri din plasa, la fel si costumul de calugarita pe care il vedem intr-unul din videoclipurile artistei, au mai fost vazute in trecut la Madonna.

Acestea nu sunt singurele tinute pe care Lady Gaga pare sa le fi copiat. Ea si-ar mai fi inspirat din stilulul lui Kylie Minogue, al rockerului Gary Glitter, celebru in 1970, si chiar din vestimentatia Victoriei Beckham, prima care a purtat sapca de politist si ochelari mari, rotunzi.

Pentru fotografii, click AICI.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii