REVISTA PRESEI MONDENE: Botezatu, anunt controversat. Pamela Anderson cunoaste Capitala de la fereastra hotelului   septembrie 18th, 2010

(foto: realitatea.net)

Desi finala concursului „Cea mai sexy vampirita din lume”, in care este inscrisa si Violeta Babliuc, actuala iubita a lui Catalin Botezatu, va avea finala locala sambata seara, designerul a dezvaluit deja ca o va trimite pe frumoasa blonda intr-o excursie in Las Vegas. Anuntul a alimentat zvonurile conform carora creatorul si-ar favoriza iubita, titreaza Cancan. Si tot despre o femeie senzuala aflam din Click, unde gasim fotografii cu Pamela Anderson, surprinsa intr-o tinuta sumara, la fereastra hotelului bucurestean in care este cazata.

Catalin Botezatu face parte din juriul care va alege 13 dintre cele 30 de finaliste locale ale competitiei „Cea mai sexy vampirita din lume”. Printre ele se numara si Violeta Babliuc, iubita lui Bote, alesa ca partenera de viata de catre cunoscutul designer in urma unei emisiuni de la Antena1, „Burlacul”.

„In editia de miercuri, 15 septembrie, a emisiunii „Acces Direct”, Catalin a dezvaluit, insa, faptul ca pe Violeta o asteapta o supriza, mai exact o excursie in Las Vegas, SUA. Ciudat este ca acolo vor pleca si finalistele romance ale concursului „Cea mai sexy vampirita din lume”. (…) Sa intelegem ca Violeta se va numara printre castigatoarele concursului de sambata seara doar pentru ca este iubita unui membru al juriului?”, se intreaba jurnalistii Cancan.

Aflata pentru cateva ore in Romania, pentru a participa la o petrecere a „revistei cu iepurasi” tinuta la Palatul Snagov, Pamela Anderson a fost cazata la un hotel din centrul Capitalei. Si, pentru ca nu a prea avut timp sa vada orasul, starleta a iesit la geam pentru a surprinde cateva imagini din Bucuresti. Suficient ca fotografii sa o surprinda. „Dupa ce s-a cazat in apartamentul prezidential, vedeta a aruncat o privire pe geam, imbracata sexy, in maiou mulat si pantaloni scurti”, titreaza Click.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii