REVISTA PRESEI MONDENE: Bogdan Stelea s-a casatorit religios. Narcisa Suciu, incantata de viata in Finlanda   septembrie 19th, 2010

(foto: monitorulexpres.ro)

Sfarsit de saptamana extrem de fericit pentru secundul nationalei de fotbal, Bogdan Stelea. Fostul portar s-a cununat religios, sambata, cu designerul Mirela Popa, titreaza Libertatea. Si tot despre un om bucuros citim din Click. Stabilita de cateva luni in Finlanda, unde s-a si casatorit, solista Narcisa Suciu spune ca viata ei in tara adoptiva e cu adevarat minunata.

Intorcandu-ne la Bogdan Stelea si sotia sa, Mirela, aflam ca cei doi au mers in fata altarului la o biserica din cartierul Pajura, fiind inconjurati de rude si de prieteni. Singurii invitati din showbiz prezenti la nunta fostului international au fost sotii Tiriac – Ion Ion si Ileana, titreaza Libertatea. Stelea si partenera sa au facut cununia civila in urma cu doi ani.

Stabilita in Finlanda inca de la inceputul acestui an, unde si-a refacut viata alaturi de Veikko Miettinen, indragita cantareata Narcisa Suciu e mai fericita ca oricand. Ii are alaturi pe oamenii dragi – sotul si fiica sa Daria, si nu ii mai pasa daca mai scriu ziarele despre ea. „Viata mea e prea minunata aici, ca sa ma mai intereseze. Am inceput scoala, fac cursuri de finlandeza si am facut adevarate progrese. (…) O sa mai vin in tara prin decembrie, cand am programate niste concerte”, declara artista pentru Click.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii